canım bazılarının ki gelısıp buyuyemıyor sanırım doktora gıdınce anlasılıyor bu durum yanı takıp edıldıgı zaman.. 1haftadır folık asıdı ıcseymısım dıyorum ole duruyordu bugun basladım
benımde yumurtlamam bu ay sonuna ucu ucuna denk gelecek gibi yoksa bende kacırıyorum canım hayırlısı olsun kafamız rahat olsun
canım folık asıt hamılelık oncesı ve hamılelıkten sonra 12 haftaya kadar kullanılan bır vıtamın hucre yenıleyıcı bı ozellıgı var annenın mevcut durumunu ıylestırıp bebegın gelısımıne katkı saglıyor omurılık sınırler bedensel vs... doktorlar hamılelık oncesı onerıyor daha sonra devam ettırebılıyor ben eczaneye sorup aldım sende baslayabılırsınFolikasit ne yapıyormuş ki yumoşumu geliştiriyormuş hamilelik önceesi anlamadım
canım folık asıt hamılelık oncesı ve hamılelıkten sonra 12 haftaya kadar kullanılan bır vıtamın hucre yenıleyıcı bı ozellıgı var annenın mevcut durumunu ıylestırıp bebegın gelısımıne katkı saglıyor omurılık sınırler bedensel vs... doktorlar hamılelık oncesı onerıyor daha sonra devam ettırebılıyor ben eczaneye sorup aldım sende baslayabılırsın
kullanmaya başla canım daha sonra doktora sorarsın durumuDunden beri almak aklımda da cnm carsıya gıdemedım alacaktım bende aklımdaydı zaten tesekkurler
kullanmaya başla canım daha sonra doktora sorarsın durumu
Bende bugün başladım bakalım bıraz zaman gecsın yararını gorelım ıns
Tatile gittik döndük aşılama için adet olmayı bekliyyorum
Tatile gittik döndük aşılama için adet olmayı bekliyyorum
aslında 15inde olmam gerek ama bugün baya sancım var suya falan girdim etkilemiş olabilirHakkında hayırlısı olsun inşallahh cnm reflin ne zaman ?
İnfolic combi tavsiye ederim ama pko varsa bi doktora sorBakalım eger hamile kalabşlirsem doktora gıdıcem hamılelik olmazsa gitmem hayırlısı cnm ben alıp başlayayım en iyisi yarın
Iyiyim çok şükür sen nasılsın bugün adet oldum doktora gittim bana letrasan verdi daha önce klomen kullanmıştım bu ilacı ilk duyuşum bir şey bilen var mı? Bu ay aşılama yapacağım inşallahSelam kizlar nasılsınız
Bende iyiyim tessekkür ederim .. hiç kullanmadım benim bilgim yok valaIyiyim çok şükür sen nasılsın bugün adet oldum doktora gittim bana letrasan verdi daha önce klomen kullanmıştım bu ilacı ilk duyuşum bir şey bilen var mı? Bu ay aşılama yapacağım inşallah
Rahim ağzım 5 cm uzunluğundaymış benim. Eşimin de spermleri az olduğu için geçemiyormuş. İnşallah aşılama tutar eskiden aşılama gereksiz gelirdi bana ama benim durumumda belki umut olur gerçek olur. Çünkü yumurtalarım düzene girdi iyi çalışıyorlar kötü olan tüm hormonları düzelttimBende iyiyim tessekkür ederim .. hiç kullanmadım benim bilgim yok vala
Ins hayirlisiyla sonuc alirsin.her yolu denemek lazim sonucta herkesin vucudu bunyesi ayni degil.herkese ayni tedavi sonuc vericek diye bisey yokki.Rahim ağzım 5 cm uzunluğundaymış benim. Eşimin de spermleri az olduğu için geçemiyormuş. İnşallah aşılama tutar eskiden aşılama gereksiz gelirdi bana ama benim durumumda belki umut olur gerçek olur. Çünkü yumurtalarım düzene girdi iyi çalışıyorlar kötü olan tüm hormonları düzelttim
Amin inşallah hamileleri bebekleri görünce öyle kötü hissediyorum kiIns hayirlisiyla sonuc alirsin.her yolu denemek lazim sonucta herkesin vucudu bunyesi ayni degil.herkese ayni tedavi sonuc vericek diye bisey yokki.
Kotu olma canim ins en kisa zamanda rabbim bizede nasip eder.Amin inşallah hamileleri bebekleri görünce öyle kötü hissediyorum ki
Ay aylardir bekliyorum hala bebiş yok kizlar sizler nasilsiniz