kızlar kaç yıllık evlisiniz nezmandan beri denıyorsunuz ??
Sukur rahim filmim normal cikti adetimde çağırdı doktor asilama yapalım dedi tam olarak nasıl oluyor bilen varmı
Anlatmadı bende sormayı unuttum
Himm normal klomen tedavisi gibi oluyor ozaman sadece sperm ler dışarda hazırlanıyorAdetin üçüncü gunu çağırır hormon tahlilleri yaıpılır yumurta takıbı yapılır yumurta buyutmek şçşn ve çatlatmak için hor on iğneleri verirler belirli gunlerı var dr söyler eşinden sperm alınır kaliteli hale getirilir ve yumurtlaman oldugunda sperm rahimden yollanılır yanı normal ilişki yaşar gibi benım göÜmde
İyi bi doktor aslında ama bilemedim vallaNe kadar saçma sen sorsarda sormasanda anlatması gerek bu ciddi ve zorlu bşr yol sonuçta Allahım ya nerdeeee eski doktorlar yaşlı doktorlara boşuna gitmiyoruz şimdikiler hep baştan sağmacı paracılar
İnternette ayrıntılı arastırabılırsın canım !rica ederim herzaman başın nezaman sıkışsa yada ıyı kötu herzaman beklerizTeşekkür ederim
Himm normal klomen tedavisi gibi oluyor ozaman sadece sperm ler dışarda hazırlanıyor
İyi bi doktor aslında ama bilemedim valla
İnşallah canım 23 Mayıs göreceğiz artık bakalımHayırlısı canım öyle diyorsan öyledir tabiki hakkında hayırlısı olsun inşallah
In
İnşallah canım 23 Mayıs göreceğiz artık bakalım
Tabıkı bu ayı kacırmaman gerektıgıne işaret canım bu ovılasyon testını adetten kac gun sonra yaptın ?Ayy bu benım içşn aslında çok guzel haber ben hiç yumurlütlayamıyordum kızlar demekki zayıflamam ve hayıt ekstratı çok işe yaradı buda birşey bebişim daha olmasa da bır yol katettığımın işareti değilmi ?
Tabıkı bu ayı kacırmaman gerektıgıne işaret canım bu ovılasyon testını adetten kac gun sonra yaptın ?
Amin inşallah canım cumlemizinRabbım gonlune göre versın cnm inşallahh
Çok sevindim canım birşey çıkmamasına inşallah bundan sonra daha kolay olur herşey senin içinSukur rahim filmim normal cikti adetimde çağırdı doktor asilama yapalım dedi tam olarak nasıl oluyor bilen varmı
Amin canım insallah sağolasınÇok sevindim canım birşey çıkmamasına inşallah bundan sonra daha kolay olur herşey senin için