- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 37
Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla nurtopu gibi bi evlat nasip etsin ins.Merhaba kızlar,nasılsınız?Bu ayda maalesef güzel haber veremiyorum.Bat 17 temmuz.Ne olur bu mübarek ayda benide dualarınıza katın.Kulun kula ettiği dua kabul olurmuş.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu hayırlısı ile tattırır inşallah
Amin canım çok teşekkür ederim.Rabbim sanada en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsinRabbim en kisa zamanda hayirlisiyla nurtopu gibi bi evlat nasip etsin ins.
İyiym kı, sen naslsn sendede mi daha yok kı, bakyrm herkes hamile bir ben kalamadm ya:))Selam kizlar nasılsınız:)
Selam iyiyim sukur sen nasilsinSelam kizlar nasılsınız:)
:) bend e de yok ben 2 aydır boş geçiyorum yaİyiym kı, sen naslsn sendede mi daha yok kı, bakyrm herkes hamile bir ben kalamadm ya:))
Bende iyiyim canım aynı valla var mı bu ay birşeylerSelam iyiyim sukur sen nasilsin
İyi çok şükür heyecanla bat beklemeye devam.Sen nasılsın?Selam kizlar nasılsınız:)
Beklemedeyiz canim ayin 5 ine randevu aldim ozamana kadar gelen giden olmazsa umit var demektir bekliycez artik.Bende iyiyim canım aynı valla var mı bu ay birşeyler
Bende iyiym canım aynı devam 2 ay bir boş geçme yaşadım önümüzde ki maçlara bakcaz artık hahahaİyi çok şükür heyecanla bat beklemeye devam.Sen nasılsın?
Aynı bendede 2 aydır boş geçiyor sayılır.İnşallah çalışmalara devamBende iyiym canım aynı devam 2 ay bir boş geçme yaşadım önümüzde ki maçlara bakcaz artık hahaha
Hahah inşallah canım bata 7 gün kaldı benim de ondan sonra başlarım bende yine tekrar :)Aynı bendede 2 aydır boş geçiyor sayılır.İnşallah çalışmalara devam
Belki bir sürpriz olurda bize hamilelik haberini verirsin bu ay(ayy inşallah tabiHahah inşallah canım bata 7 gün kaldı benim de ondan sonra başlarım bende yine tekrar :)
Yok sanmıyorum ya yumurta günleri olmadığını günde oldu :) zaten temmuz da sıcak larindada ilişki zor gibi çok sıcak ya istanbulBe
Belki bir sürpriz olurda bize hamilelik haberini verirsin bu ay(ayy inşallah tabi)
Sorma canım ya İstanbul yanıyorYok sanmıyorum ya yumurta günleri olmadığını günde oldu :) zaten temmuz da sıcak larindada ilişki zor gibi çok sıcak ya istanbul
Amin inşallah canım:)Sorma canım ya İstanbul yanıyorRabbim hayırlısı ile her isteyene nasip eder inşallah
Ayy hadi inşallahKizlar gunu gunune reglim geldi.6ay klomenle denicez dedi doktor.yeni ay yeni umutlar ya nasip ya kismet.
Ins canim benim.Ayy hadi inşallah
Bende bu ay devam ediyorum 2 ay aradan sonra :)
Yarın regli günüm benimde :) inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız