- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 35
Ya nasip.haklisin.bu mubarek ayin yuzu suyu hurmetine rabbimden hayirlisiyla saglikli bebisler diliyorum hepimiz icin.Kırmızıları görünce sesim çıkmıyor
Amin canım Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahYa nasip.haklisin.bu mubarek ayin yuzu suyu hurmetine rabbimden hayirlisiyla saglikli bebisler diliyorum hepimiz icin.
İnşallah bu mübarek ayda rabbim yüzümüzü güldürürHayirli ramazanlar hnmlar ....
Benim kirmizilar geldi malesef artik onunuzdeki aya kaldi
İnşallah bu mübarek ayda rabbim yüzümüzü güldürür
Iyiyim canim sen nasilsin.az once doktordan geldim bi sorun yok sukurler olsun hersey normal cikti.klomen kullanalim bu ay bakalim nasil tepki vericeksin dedi.yarin basliycam nasip artikSelam kizlar nasılsınız
Cook sevindim canım insallah iyi gelir bende köye gittim 2 hafta hafta sonu geldim :) yoktum burak daIyiyim canim sen nasilsin.az once doktordan geldim bi sorun yok sukurler olsun hersey normal cikti.klomen kullanalim bu ay bakalim nasil tepki vericeksin dedi.yarin basliycam nasip artik
Bat bugündü haalaa olmadım hiç adet belirtiside yok ağrı falan testte yapmak istemiyorum bilemedim napcagimi
Ozaman sahalara hizli bir donus bekliyorun senden.hadi bakalim yeni ay yeni umutlar.Cook sevindim canım insallah iyi gelir bende köye gittim 2 hafta hafta sonu geldim :) yoktum burak da
Canım regl oldum maalesef. aşılama için tedaviye başladıkBende de hic belirti yoktu canim bu kadar belirtileri dusunmeyin bence
Hayirlisi olsun oyle veya boyle rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.Canım regl oldum maalesef. aşılama için tedaviye başladık
Amin inşallah canımHayirlisi olsun oyle veya boyle rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.
Amin canım inşallah bu ay bize şans getirirOzaman sahalara hizli bir donus bekliyorun senden.hadi bakalim yeni ay yeni umutlar.
Selam kizlar nasılsınız