Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

image.jpg

Bende bu mayıs ayında olmicak gebelik kesin :) tam yumurtlama dönem ı memlekete gidicem:) bir hafta tam yumurta dönemine denk geliyor :spor:

Merhaba cnm nasılsın iyisindir umarım!
İnşallah cnm ya yarın koyu çıkar inşallah bes dk içşnde boyle oldu ama bırden hemen bıyle çıkmadı o tedırgın ettı benı
tedırgın olma aksi olsaydı gıttıkce kaybolurdu belırgın ne guzel degerlendır sen
Ben hala regl olamadım ya test bıle yaptım negatıf artık olsamda bende yumurtlamayı gorebılsem hep aşama aşama bu işler :KK48:
Civan perçemi içicem bugun folıkasıde basladım artık gereken sartları olusturmam lazım yani:rapci:

QUOTE="Gulasor62, post: 51354283, member: 803709"]Hayırlısı olsun spermler icerde yaşıyor zaten bir kaç gün 2 günde bir de oluyorsa sıkıntı yok :)[/QUOTE]

Evet cnm doğru eşimin spermlerının hareket sorunu olduğu için iki gunde bır degerlendırmek gerekıyormuş

tedırgın olma aksi olsaydı gıttıkce kaybolurdu belırgın ne guzel degerlendır sen
Ben hala regl olamadım ya test bıle yaptım negatıf artık olsamda bende yumurtlamayı gorebılsem hep aşama aşama bu işler :KK48:
Civan perçemi içicem bugun folıkasıde basladım artık gereken sartları olusturmam lazım yani:rapci:

Bilmiyordum bu ayrıntıyı dakika geçtikçe kaybolduğunu yani diğerine göre açık pembe biraz...
İnşallah rabbım bu mubarek ayda dualarımızı kabul eder canlar inşallah dualarım hep sizlerle hep dua ediyorum hep :dua:

canım bazılarının ki gelısıp buyuyemıyor sanırım doktora gıdınce anlasılıyor bu durum yanı takıp edıldıgı zaman.. 1haftadır folık asıdı ıcseymısım dıyorum ole duruyordu bugun basladım Hoppa

Bende bu mayıs ayında olmicak gebelik kesin :) tam yumurtlama dönem ı memlekete gidicem:) bir hafta tam yumurta dönemine denk geliyor :spor:
benımde yumurtlamam bu ay sonuna ucu ucuna denk gelecek gibi yoksa bende kacırıyorum canım hayırlısı olsun kafamız rahat olsun:uykucu:

X