Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Kızlar ben hamileyim hala soktayim doktora gitmeyi bırakmıştım ilaçları herseyi bırakmıştım yaz sonuna kadar doktora gitmeyecegim diyordum bugün adetim 3 gün geçti ve hiç idrar testi filan yapmadan az önce acile gidip kan verdim ve değerim 500 çıktı

Hadi hayirli ugurlu olsun cok sevindim.saglicakla kucagina alirsin ins.

Wow süper bir haber ya çok sevindim çok çok allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun darısı başımıza inşallah:)

Tbrık ederim tatlım inanmak güç okuyor tabi gözünaydın canım çoookk sevındım

Kızlar saat beste akşam yaptım ovulasyon testım bu aizce geceye daha da koyulaşırmı yumurtluyor muyum sizce

DegerlendırdıkAllah buyuk inşallah olur
iyi yapmışsın canım ben takvimden bakıyorum günler hep tutuyor genelikle mola vermiştim geçen ay tatile gittim bu ay bakalım ne olcak çok üstüne düşmüyorum günlerin bayanlara bakıyorum imreniyorum her günü değerlendiriyorlar:) ben tembellik yapıyorum.. bu ay tembelik yok :) reglim de bitti 3 gün önce insalah herşey diledigimizce olur bizde artık mutlu olalım

Kizlar bugun doktora yumuslara baktirmaya gittim.doktor soldada sagdada yumurtan var calismalara 1 gun arayla basla dedi.ya nasip kismet

Merhaba kızlar,nasılsınız?Bu ayda maalesef güzel haber veremiyorum.Bat 17 temmuz.Ne olur bu mübarek ayda benide dualarınıza katın.Kulun kula ettiği dua kabul olurmuş.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu hayırlısı ile tattırır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…