İyiyim canım. Hala beklemedeyiz bakalım. Hayırlısı
ben burdayım canım merabaKimse yokmu
ben burdayım canım meraba
yarın dahada koyu olur yanı bu bı kac gunü kacırma derim
Hayırlısı olsun canım hakkin daİyiyim canım. Hala beklemedeyiz bakalım. Hayırlısı
Evet dune göre daha koyu her günü degerlendir :) daha şansın yüksek olur bugün lerde
Hayırlısı olsun spermler icerde yaşıyor zaten bir kaç gün 2 günde bir de oluyorsa sıkıntı yok :)Ikı gunde bır ilişki dıyor doktorlar ama bılemedım şimdi
tedırgın olma aksi olsaydı gıttıkce kaybolurdu belırgın ne guzel degerlendır senMerhaba cnm nasılsın iyisindir umarım!
İnşallah cnm ya yarın koyu çıkar inşallah bes dk içşnde boyle oldu ama bırden hemen bıyle çıkmadı o tedırgın ettı benı
Bende bu mayıs ayında olmicak gebelik kesin :) tam yumurtlama dönem ı memlekete gidicem:) bir hafta tam yumurta dönemine denk geliyor
Amin canım kafa dinlerim en azından memlekette :)ÜZüldüm hayırlısı olsun cnm inşallah daha fazla beklemeyız rabbım aratmasın
tedırgın olma aksi olsaydı gıttıkce kaybolurdu belırgın ne guzel degerlendır sen
Ben hala regl olamadım ya test bıle yaptım negatıf artık olsamda bende yumurtlamayı gorebılsem hep aşama aşama bu işler
Civan perçemi içicem bugun folıkasıde basladım artık gereken sartları olusturmam lazım yani
Amin canım kafa dinlerim en azından memlekette :)
benımde yumurtlamam bu ay sonuna ucu ucuna denk gelecek gibi yoksa bende kacırıyorum canım hayırlısı olsun kafamız rahat olsunBende bu mayıs ayında olmicak gebelik kesin :) tam yumurtlama dönem ı memlekete gidicem:) bir hafta tam yumurta dönemine denk geliyor