İnşallah canım aminIns canim benim bat 31 mart ins bu gecikmeler hamileligin yaklastiginin belirtileridir
Inşallah hamilesindir cnmIns canim benim bat 31 mart ins bu gecikmeler hamileligin yaklastiginin belirtileridir
Valla artık inan çok bunaldım ya her ay takip et değerlendir bu ay da takip etmicem sadece düzenli ilişki olsun dikkat etmicem yumurta gününü denk gelirse akışına birakcam morali bozuluyor insanın yaIns kizlar lutfen banada dua edin
3 muz den birinin hamile kalması bile bana mutluluk verdi :)) sağol canım arada katil buraya sohbet ederiz Nisan da evlilik yıl dönümüm ne gün olur varya hamile kalırsam inşallah bu ay hamile kalırız daha çok beklemeyiz artık umarım:) üst katta bir abla var yakı yapcak bana bakalım belki onun sayesinde kalırım:) aylardır diyor yapmadım kızıyor şimdi sana dedim kaç yapalım diye ii dedim tmm bu ay yapalım:))
Bu arada adanaya gider gelirim dayim lar halaylar kuzenler hep orda teyzem ler fln gelirsem görüşürüz belki :))
İnşallah canım neden olmasın : )Bu arada adanaya gider gelirim dayim lar halaylar kuzenler hep orda teyzem ler fln gelirsem görüşürüz belki :))
Ins canim seninde bebegin saglikla buyusun
İnşallah hamile kalırız hepimiz bu ay guzel haberler alırız nisanda paylaşırızMerhaba kızlar bende sizdenim malesef bir mol gebelik geçirdim 9 ay oldu hala hamile kalamadım bu ayda çok umutluydum karnına falan batırmıştım ama adet oldum bitmek üzere lütfen banada dua edin tahmini nisan 2 olabilir bat
Benimde adetim bitti bugun ptesi doktora gitsem gec mi olur
Bat günün 2 Nisan mi ? Takvim sayfayı yükle orda bak istersen doğru gösteriyor günleri eğer günü gününde oluyorsanMerhaba kızlar bende sizdenim malesef bir mol gebelik geçirdim 9 ay oldu hala hamile kalamadım bu ayda çok umutluydum karnına falan batırmıştım ama adet oldum bitmek üzere lütfen banada dua edin tahmini nisan 2 olabilir bat