Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Öyle yapcam yarın ilk idrarla ovulasyonu yapcam ogreneyim diye olur insaALLAH

Öyle yapcam yarın ilk idrarla ovulasyonu yapcam ogreneyim diye olur insaALLAH
Canm sen neden bekledin test yapmadn keske direk ozele gidip kan vercm desydn gebelk icin dr gorunmedn verrdn snra sonc aldktn snra dr gorunurdun cnm ya ben ole yapyrm 25 tl, veryrdm cnm ya

Tarlusali bitirdinmii canısıı bende hala adet olmadimm yaa 5nisan aksami son tarlusalida ictimm ve hala gelen giden yok
Ilk defa böyle bisey yasadim neden adet olmadimm cok şaşkinmm

Canm sen neden bekledin test yapmadn keske direk ozele gidip kan vercm desydn gebelk icin dr gorunmedn verrdn snra sonc aldktn snra dr gorunurdun cnm ya ben ole yapyrm 25 tl, veryrdm cnm ya
Canım keşke burda öyle bir imkanım olsa cizrede yaşıyoruz lanet bir yer burasi o doktor benim asker eşi oldugumu bildiği için tahlil yaptirtmadi bana burda da özel yok operasyon sırasında patlatmislar orayı devlet hastanesi desen çok uzak kaldı yani öyle anlicagin dışarıda çıkamıyorum gebelik testi almak için kaldı oyle

Hadi ya cnm ta nerde yasyrsun sen ya esin tayinini aldıramyr mu cock oldgnda daha teklhlikli orda olman cnm senn ya dr tekrr git cnm kasklarm cok agryr de durmyrm de hamileliktn suphelndgmden ilac icemyrm de numra yap cnm sana baksnlr kanda yaparlar

Tarlusali bitirdinmii canısıı bende hala adet olmadimm yaa 5nisan aksami son tarlusalida ictimm ve hala gelen giden yok
Ilk defa böyle bisey yasadim neden adet olmadimm cok şaşkinmm
Aşkısı son bir tarlusalım kaldı bu akşam son içişim olacak.
Aşkısı gebeliğe baktrdn mı

Aşkısı son bir tarlusalım kaldı bu akşam son içişim olacak.
Aşkısı gebeliğe baktrdn mı
Cnm adetim 2 gün gectiginde kan testi yaptim negatifti 11. Günü doktora gittim ulturasyondan baktı kan testi yaptı gebelik yok dedi ve tarlusal yazdı Bugün 19. Günüm ve ilacimda 5 nisanda bitti halaa adet olmadim tatlimmm senin kaç gün gecikmisti

Aşkım bnm tam adet günümde lekelenmem oldu ben de yerleşme kanaması sandım. Çok sevindim. Ertesi gün sabah gittim.. Kanda negatf çıktı. Ama adetm sökülmedi cnm. Bigün sonra tarlusal aldım.

Tayinimizi 3 sene sonra 5 yıl doğu görevi var pazartesiye kan testi yaparım yada yarın acile gidebilirsem orda da yaparım acil de yaptığımda yine sonuçlar geç çıkar mi

Kızlar çok moralim bozuk bugün gittim yine kan verdim değer iki katına çıkmış mi diye 33 .80 di geçen şimdi bügun tam adet günümde ve 2 gün geçmiş diye yine aynı saate kan verdim 43.54 çıkmış fazla yukselemmis çok mutsuzum şuan

canım sakın moralini bozma ne olur her işte bir hayır vardır bol bol duanı et Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah artar değerin dualarım seninle

canım sakın moralini bozma ne olur her işte bir hayır vardır bol bol duanı et Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah artar değerin dualarım seninle
Inşallah canım bozmamaya çalışyorum ama elimde değil aralıkta zaten duusk yaptım korkuyordum şimdi sırf ondan gittim değerim yukselmismi ne oldu diye ama 2 katına çıkmamış fazla pazartesi doktora görüncem tekrar kan verip inşallah kötü birşey olmaz lütfen dua edin

Tayinimizi 3 sene sonra 5 yıl doğu görevi var pazartesiye kan testi yaparım yada yarın acile gidebilirsem orda da yaparım acil de yaptığımda yine sonuçlar geç çıkar mi
Yok acilde 1 saate ckyr cnm sen benim dedgm yap agrm cok var de durmyrm de obur turlu oyaldkcs oyalyrlar seni ya

Tamam o zaman yarın acile giderim senin dediğin gibi ağrım çok duramıyorm derim yaparlar heralde
Yap yap cnm ben ole yoksa baksana dr taktgi yok yani 5 gun baya geckms ya agrdn durmyrm ilacta alamyrm de baya kıvran o zmn test yaprlar ins iyi sonv alrsn cnm

Aşkım bnm tam adet günümde lekelenmem oldu ben de yerleşme kanaması sandım. Çok sevindim. Ertesi gün sabah gittim.. Kanda negatf çıktı. Ama adetm sökülmedi cnm. Bigün sonra tarlusal aldım.
Ya cnmm benimde hastaneye gitmeden 2 gün önce çook açik kahverengi bi lekelenme oldu 2 defa ama çook az bisey di bende yerlesme zannettim ama doktor test yapinca negatif cıktı

İyi akşamlar kızlar. Bugün gidip kan testi verdim bi bakayım değere diye. Çatlatma iğnesinin 10. Günü bugün. Reglme daha 1 hafta var. Değer 3.70 gibi bir şey çıktı. Yıkıldım resmen. Bu değerin sonradan artma ihtimali var mı acaba erken kan testi yaptırdım biraz? Negatif gördükten sonra pozitif gören arkadaşlar var mı aramızda yardımcı olursanız sevinirim

Canım dayanamadım ovulasyon testi yaptm bende vardı akşam yemeğinde de iki bardak su icmistim yinede 3 4 saat bekledim öyle yaptm testi ikinci çizgi de çıktı bu hamile anlamina mi geliyor @busraangell

Eklentiler

• 20170407_202337.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…