Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Bence baya koyu canım, normalde bu bile koyulukta çıkmaz. Bence var sende "İnsAllah" bı bebiş

Bence baya koyu canım, normalde bu bile koyulukta çıkmaz. Bence var sende "İnsAllah" bı bebiş
Hayal etmesi bile güzel canım. Ben hicbir belirti yasamadim bugune kadar. Bekledigim batlarda hep gününden once geldi hic telaslandirmadi bile acabami diye :) oyuzden ihtimali bile nasil hissettiriyor hic bilmiyorum. Biara yine bole koyu.cikip geri silindi ondan hic umutlanamiyorum. Hayırlısı bakalim cok sağol

Hakkında hayırlısı insAllah canım, Rabbime hergun dua ediyorum bebek bekleyenlerin yüzünü tez zamanda güldür insAllah diye

kızlar benim bat 15 nisan dün çok çok hafif kahverengimsi lekelenme oldu ve adet gibi ağrım oldu bugünde kasıkta batmalar var ve arada ağrıyor ama ben hiç umutlu değilim ilk kez böyle bir sey yaşadım yerleşme kanaması desem daha adete cok var

Gulasor62
Canımm ne olur üzülme ümitsizligede sakın kapılma ellerini aç allaha dua et bende senin icin dua ediyorum rabbim bebişini sana bağışlasin daha bat gününde degilsin biraz bekle kuzum hcg degeri böyle olupta birkereden artış gösteren var sabret hersey gönlünce olsunnn bitanemmm

Çok sağol canım allah razı olsun inşallah canım pazartesiye kadar inşallah yükselir bebegim beni bırakmaz inşallah bu sefer

Yerleşme kanaması zaten genellikle bata bı hafta kala görülür. İnsAllah yerlesme kanamasidir cnm.

Kızlar benide ekleyin bat 26 Nisan

Bugün çatlatma iğnesi vurdurucam yumurtalıklarım kendiliğinden büyümüş allaha şükür

Çok sağol canım allah razı olsun inşallah canım pazartesiye kadar inşallah yükselir bebegim beni bırakmaz inşallah bu sefer
Insallahh kuzummm insallah sen icini ferah tutt allaha dua et rabbim herseyin en iyisini bilir
Dualarım seninleee

Kızlar birşey sorucam sütün üzerine oturarak hamile kalanşar var tam bilmiyorum ama bilen deneyen varsa paylaşabilirmi ?

Dualarimiz seninle canim dua et sende ins sonuclarin guzel cikacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…