Benim 5 gun var bata. Dün yaptigim ovulasyon testi neredeyse gorunmeyecek kadar silikti. Azonce yaptığım da boyle çıktı. Ikisinde de su alimina dikkat etmmedim son anda kafama esti yaptim çünkü.
2 3 ay oncede 4~5gün kala böyle koyu cikmisti ama son 2gun kala tekrar siliklesti ve kırmızılar gelmisti. Bu ay da o yuzden pek umudum yok...
Hayal etmesi bile güzel canım. Ben hicbir belirti yasamadim bugune kadar. Bekledigim batlarda hep gününden once geldi hic telaslandirmadi bile acabami diye :) oyuzden ihtimali bile nasil hissettiriyor hic bilmiyorum. Biara yine bole koyu.cikip geri silindi ondan hic umutlanamiyorum. Hayırlısı bakalim cok sağolBence baya koyu canım, normalde bu bile koyulukta çıkmaz. Bence var sende "İnsAllah" bı bebiş
Hayal etmesi bile güzel canım. Ben hicbir belirti yasamadim bugune kadar. Bekledigim batlarda hep gününden once geldi hic telaslandirmadi bile acabami diye :) oyuzden ihtimali bile nasil hissettiriyor hic bilmiyorum. Biara yine bole koyu.cikip geri silindi ondan hic umutlanamiyorum. Hayırlısı bakalim cok sağol
Allah razi olsun canimHakkında hayırlısı insAllah canım, Rabbime hergun dua ediyorum bebek bekleyenlerin yüzünü tez zamanda güldür insAllah diye
Aynenn kuzumm hakkımızda hayırlısıCnm hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz ya
Çok sağol canım allah razı olsun inşallah canım pazartesiye kadar inşallah yükselir bebegim beni bırakmaz inşallah bu seferGulasor62
Canımm ne olur üzülme ümitsizligede sakın kapılma ellerini aç allaha dua et bende senin icin dua ediyorum rabbim bebişini sana bağışlasin daha bat gününde degilsin biraz bekle kuzum hcg degeri böyle olupta birkereden artış gösteren var sabret hersey gönlünce olsunnn bitanemmm
Yerleşme kanaması zaten genellikle bata bı hafta kala görülür. İnsAllah yerlesme kanamasidir cnm.kızlar benim bat 15 nisan dün çok çok hafif kahverengimsi lekelenme oldu ve adet gibi ağrım oldu bugünde kasıkta batmalar var ve arada ağrıyor ama ben hiç umutlu değilim ilk kez böyle bir sey yaşadım yerleşme kanaması desem daha adete cok var
Insallahh kuzummm insallah sen icini ferah tutt allaha dua et rabbim herseyin en iyisini bilirÇok sağol canım allah razı olsun inşallah canım pazartesiye kadar inşallah yükselir bebegim beni bırakmaz inşallah bu sefer
Hoşgeldin canım ekliyorum ne güzel şansın bol olsun inşallah hamile kalırsınKızlar benide ekleyin bat 26 Nisan
Bugün çatlatma iğnesi vurdurucam yumurtalıklarım kendiliğinden büyümüş allaha şükür
Saolasın canım inş rabbim büyük bu ayda benim yüzüm güler inşHoşgeldin canım ekliyorum ne güzel şansın bol olsun inşallah hamile kalırsın
Inşallah canımSaolasın canım inş rabbim büyük bu ayda benim yüzüm güler inş
Tamam canım eklerim hoşgeldin:)kızlar benide ekleyin 23 nisan bat
Dualarimiz seninle canim dua et sende ins sonuclarin guzel cikacak.Inşallah canım bozmamaya çalışyorum ama elimde değil aralıkta zaten duusk yaptım korkuyordum şimdi sırf ondan gittim değerim yukselmismi ne oldu diye ama 2 katına çıkmamış fazla pazartesi doktora görüncem tekrar kan verip inşallah kötü birşey olmaz lütfen dua edin
Tessekkür ederim iyiki varsınız sağolun dualarınızı eksik etmeyin yeter benim içinDualarimiz seninle canim dua et sende ins sonuclarin guzel cikacak.
BİLMİYORUM İNŞALLAH AMA HİÇ ÜMİDİM YOK bu ayYerleşme kanaması zaten genellikle bata bı hafta kala görülür. İnsAllah yerlesme kanamasidir cnm.