Canm koyu mu koyuysan eger var hamilelk cnmCanım dayanamadım ovulasyon testi yaptm bende vardı akşam yemeğinde de iki bardak su icmistim yinede 3 4 saat bekledim öyle yaptm testi ikinci çizgi de çıktı bu hamile anlamina mi geliyor @busraangell
Canım dayanamadım ovulasyon testi yaptm bende vardı akşam yemeğinde de iki bardak su icmistim yinede 3 4 saat bekledim öyle yaptm testi ikinci çizgi de çıktı bu hamile anlamina mi geliyor @busraangell
Canım yani adet döneminde yapılan ovulasyon testi koyu ise hamile olunuyor demiCnm bak sana örnek, aynı idrarla yaptığım testler. üsteki gebelik alttaki ovi testi
Hamile misin sendeCnm bak sana örnek, aynı idrarla yaptığım testler. üsteki gebelik alttaki ovi testi
Bide ben çok su icmistim oda etkiliyomus testiCnm bak sana örnek, aynı idrarla yaptığım testler. üsteki gebelik alttaki ovi testi
Anladım çok mutlu oldum adınaEvet canım adet günü yapılan ovilasyon kırmızı çıkınca 2 çizgide hamilelik olduğu anlaşılıyor
O zaten hamile şuan canımMinnakbebis
Aa şimdi gördüm senin kinide oda baya net normal gebelik testi de alıp yapsaydın keşkeAnladım çok mutlu oldum adına
benimkinede baktin mi :)
Yarın kan tahlili yapcam bende canımAa şimdi gördüm senin kinide oda baya net normal gebelik testi de alıp yapsaydın keşke
Aa canim üzüldüm bende şimdi. Ay insAllah sağlıklı bir gebelik tır hakkında hayırlısı olsun insAllah..Kızlar çok moralim bozuk bugün gittim yine kan verdim değer iki katına çıkmış mi diye 33 .80 di geçen şimdi bügun tam adet günümde ve 2 gün geçmiş diye yine aynı saate kan verdim 43.54 çıkmış fazla yukselemmis çok mutsuzum şuan
Evet cnm ovi testi ile örnek resimdeki gibi köyü çift çizgi olursa gebeliğe yorumlanır. Ama seninkinin çizgisi arada kaldı, var desen olmaz yok desende olmaz. En sagliklisi gebelik testiCanım dayanamadım ovulasyon testi yaptm bende vardı akşam yemeğinde de iki bardak su icmistim yinede 3 4 saat bekledim öyle yaptm testi ikinci çizgi de çıktı bu hamile anlamina mi geliyor @busraangell
RABBIM hayırlısıyla tamamına erdirir canım bu ovulasyon testini akşam yaptm sabah ilk idrarla mi yapılıyorAa canim üzüldüm bende şimdi. Ay insAllah sağlıklı bir gebelik tır hakkında hayırlısı olsun insAllah..
Evet cnm ovi testi ile örnek resimdeki gibi köyü çift çizgi olursa gebeliğe yorumlanır. Ama seninkinin çizgisi arada kaldı, var desen olmaz yok desende olmaz. En sagliklisi gebelik testi
Evet cnm ben çok şükür hamileyim 5+2 olduk bugun
RABBIM hayırlısıyla tamamına erdirir canım bu ovulasyon testini akşam yaptm sabah ilk idrarla mi yapılıyor
gulii7 evet canım bende çok üzüldüm bugün pazartesi öğrencem sonuç kaç çıkıcak inşallah yükselir normal değerlere gelir de dış gebelik olmaz
Canim bu testi kac gun kala yaptin? Azonce bende yaptim seninkine yakin çıktı da merak ettimRABBIM hayırlısıyla tamamına erdirir canım bu ovulasyon testini akşam yaptm sabah ilk idrarla mi yapılıyor
Amin canım inşallahAmin canım, Rabbim hepimize sağlıklı bı gebelik nasip etsin inşallah. Saat fark etmiyor cnm, 3-4 saatlik idrarla yapmistim
İnsAllah cnm ya, Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin insAllah
Canım benim günüm geçti 4. Gunumdeyim elimde gebelik testi olmadığı için bunu yaptmCanim bu testi kac gun kala yaptin? Azonce bende yaptim seninkine yakin çıktı da merak ettim
Hmm anladim canim. Ben daha gecmedi diye düşündüm eski sayfalara bakamamistim. Hadi insaallah koyulasmaya devam eder insaallah.Canım benim günüm geçti 4. Gunumdeyim elimde gebelik testi olmadığı için bunu yaptm
Canım benim günüm geçti 4. Gunumdeyim elimde gebelik testi olmadığı için bunu yaptm
Cnm hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz yaYa cnmm benimde hastaneye gitmeden 2 gün önce çook açik kahverengi bi lekelenme oldu 2 defa ama çook az bisey di bende yerlesme zannettim ama doktor test yapinca negatif cıktı