- 19 Kasım 2016
- 689
- 361
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar saçma bence o doktoru şikayet et cnm. Bu arada ovi testinde iki kopkoyu çizgi çıkarsa positif oluyor bir dene istersen, çok azda olsa beta hcg degerin varsa kesin cikar[/QUOTE
Bilmiyorm ya herhalde bu salak doktor yüzünden pazartesi yi beklicem
Canım 5. Üstü gebelik diye biliyorumHerkeze iyiheceler
Gectigimiz ayın 30'da yumurtlama günümdü öncesi ve sonrası gebelik için uğraşlarımız oldu adet günüme 7.8 gün var bugun dayanamayıp bthcg yaptırdım deger 1.20 cıktı sizce bu deger yükselir mi çünkü adetime oldukça var yoksa bu ay şansımamı küsmeliyim
Herkeze iyiheceler
Gectigimiz ayın 30'da yumurtlama günümdü öncesi ve sonrası gebelik için uğraşlarımız oldu adet günüme 7.8 gün var bugun dayanamayıp bthcg yaptırdım deger 1.20 cıktı sizce bu deger yükselir mi çünkü adetime oldukça var yoksa bu ay şansımamı küsmeliyim
Kuzum umitlendirmek istemem ama adete 1 hafta kala beta 1.20 ydi cok umitlendim adetim 4.gun gecmistiki adet oldum insallah gebesindir ama erken yapma cok umit ediyorsun (keske birazda kendime engel olup yaptirmasam demesi kolay tabi)Herkeze iyiheceler
Yok cnm benim adet dongum 28-29 arasi olurm bazn 30 olur ama genellikle 28 _29 arasdr cnm:) birde birsy dicm benim hic goguslerm agrmyr normlde siserdi adete yakn agrrdi ama agrimiyr smdi anlamdm@busraangell adet oldun mu sen canım
Bat tarihin ne zaman benim geçti hala olmadım bugün 6. Günüm dün sağlık ocağına gittim gerizekali doktor 5 gün gecikme normal diyip başından atıp tahlil yapmadi bende pazartesi gününü bekliyorum elimde sadece ovulasyon testi var gebelik yok yarın sabah testi yapicamYok cnm benim adet dongum 28-29 arasi olurm bazn 30 olur ama genellikle 28 _29 arasdr cnm:) birde birsy dicm benim hic goguslerm agrmyr normlde siserdi adete yakn agrrdi ama agrimiyr smdi anlamdm
Tşk ederim cevapladıgınz için çok üzülüyorum aklımı kaybetmek üzeereyşmKuzum umitlendirmek istemem ama adete 1 hafta kala beta 1.20 ydi cok umitlendim adetim 4.gun gecmistiki adet oldum insallah gebesindir ama erken yapma cok umit ediyorsun (keske birazda kendime engel olup yaptirmasam demesi kolay tabi)
İnşallah hamilesindirBat tarihin ne zaman benim geçti hala olmadım bugün 6. Günüm dün sağlık ocağına gittim gerizekali doktor 5 gün gecikme normal diyip başından atıp tahlil yapmadi bende pazartesi gününü bekliyorum elimde sadece ovulasyon testi var gebelik yok yarın sabah testi yapicam
İnşallah seninde olur dün gece kasıklarıma batma gibi sancılar girdi vucudumu takip etmekten yoruldum sanırım bu gidişle nöroloji bölümünden rand almak zorunda kalıcamKuzum umitlendirmek istemem ama adete 1 hafta kala beta 1.20 ydi cok umitlendim adetim 4.gun gecmistiki adet oldum insallah gebesindir ama erken yapma cok umit ediyorsun (keske birazda kendime engel olup yaptirmasam demesi kolay tabi)
Cok takiyoruz çünkü bende rontgen cektirmistim sanki hamileymisimde cektirmisim gibi cokk üzüldüm vicdan yaptim adetim de 4 gun gec olunca (antibiyotik etki etti muhtemelen o ay antibiyotik almıştım çünkü)bu sefer iyuce psikolojim bozuldu 4.gunun geceside adet oldum cok takıyoruz ufak belirtiyi gebelikten sayiyoruzİnşallah seninde olur dün gece kasıklarıma batma gibi sancılar girdi vucudumu takip etmekten yoruldum sanırım bu gidişle nöroloji bölümünden rand almak zorunda kalıcam
Tşk ederim cevapladıgınz için çok üzülüyorum aklımı kaybetmek üzeereyşm
Benim degerlerim çok düşük doktor mucize diyor Amh 0.03 fsh 14Cok takiyoruz çünkü bende rontgen cektirmistim sanki hamileymisimde cektirmisim gibi cokk üzüldüm vicdan yaptim adetim de 4 gun gec olunca (antibiyotik etki etti muhtemelen o ay antibiyotik almıştım çünkü)bu sefer iyuce psikolojim bozuldu 4.gunun geceside adet oldum cok takıyoruz ufak belirtiyi gebelikten sayiyoruz
canım nasılsın nasıl gidiyor gittin mi doktora hiç kuzu benimde dündü ya bat olmadım olacak gibide değilim hiçbir beliritm yok gecikecek galiba biraz daha beklemek istiyorum test yapmak için bakalım hayırlısıUmudumuzu kaybetmiyoruz Nisan ayina bebis haberleriyle başlayalım beraber bekleyelim kızlar nisana kadar hepimizin şansı bol olsun bu ay .. Nisan ayı hepimize şans getirsin inşallah.. herkes hamile kalır
Bat benim 7 Nisan:)
IrmakNarin 14 mart
@Yagmureylul 15 mart
@MutluPrenses1304 26 mart
@Tekirdagli4259 31 mart
@Nesene 5 mayis
@gulii7 1 Nisan
@sehnez 1 Nisan
@melis eda 2 Nisan
Chester15 2 Nisan
Minnakbebis 3 Nisan
@GorTuu 4 Nisan
@Greeneliton 4 Nisan
@SEM2706 5 Nisan
@sedalimelek5 Nisan
@nme1005 5 Nisan
@Gonulcelen_87 5 Nisan
twins scorpion 6 Nisan
@ebru_can_ebru 6 Nisan
@eson 7 Nisan
@umut_20114 8 Nisan
@Anne kaz 8 Nisan
@kafamdasorular_ 9Nisan
@busraangell 10 Nisan
@Angel1905 12 Nisan
@asya_32 12 Nisan
@srplmtmtk 14 Nisan
@Dykdyk 13 Nisan
@fundiiiii 14 Nisan
@maviucurtma33 15 Nisan
@zehzeh2 18 Nisan
@Yesim2901 21 Nisan
@SS2007 22 Nisan
TUBA48 23 Nisan
@AlIpInar
@sibell09 26 Nisan
@Love you91 28 Nisan
@just__married 28 Nisan
Cnm merak ettiğin ve sordupn için çok teşekkür ederim ya. Beni çok sevindirdin btnem.@Mrrrrve
Canimmm naberr nasilsin ne durumdasin??
Bu dr lar insani deli edr cnm ya. Senn baya gecmis benim bat bugun yada yarn olurum belli degil 28-29 arasi cnm. İdrr tedti nye yapmadn ovulsyon testi yapsana orda hepsi kipkirmizisiysa cnm tebrkler hamilesin ovu testyle kac kisi hamile oldgnu ogrendi cnmBat tarihin ne zaman benim geçti hala olmadım bugün 6. Günüm dün sağlık ocağına gittim gerizekali doktor 5 gün gecikme normal diyip başından atıp tahlil yapmadi bende pazartesi gününü bekliyorum elimde sadece ovulasyon testi var gebelik yok yarın sabah testi yapicam