Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Bugün iğnenin 9. Günü ve erken olduğunu bile bile dayanamadım idrar testi yaptım. Çok silik gölge gibi ikinci çizgi çıktı. Acaba hala iğnenin mü etkisi kızlar, bilenler varsa yardımcı olabilir mi

Bugün iğnenin 9. Günü ve erken olduğunu bile bile dayanamadım idrar testi yaptım. Çok silik gölge gibi ikinci çizgi çıktı. Acaba hala iğnenin mü etkisi kızlar, bilenler varsa yardımcı olabilir mi
Inşallah iğneden değildi dir hamisler çoğalsin bu ay :))) ben bilmiyorum hiç yapmadım çünkü bilen biri cevap verir umarım hamilesindir

Merhaba cnm, buradaki tedavi gören arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla 10.gun önceden iğnenin etkisi olabiliyormus o yüzden test yapmak tavsiye edilmiyormus. İnsAllah iğne değilde bebistir

Merhaba cnm, buradaki tedavi gören arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla 10.gun önceden iğnenin etkisi olabiliyormus o yüzden test yapmak tavsiye edilmiyormus. İnsAllah iğne değilde bebistir
Hadi ya, neyse çok da ümit bağlamıyorum bu teste. Ama inşallah öyledir canım

Of kizlar dün adet gunumdu sabahhtan beri karnim agriyordu sonra cok acik kahverengi yogun kivamli bi akinti oldu ama sadece peveteye gelecek kadar yeslesme mi acaba dedim gece bile kalkip kalkip baktim gelmismis diye sonra yine pedimde birsey yoktu sadece silince kan geldi. Ama.o kanin icinde kahverendi pıhtılı birseyler geliyor peceteye surekli. Bugunde baktm az once cok az.kan yani pedin 2cm lik yerini dolduracak kadar ama yerlesme oldugunu sanmiyorum cunku baya kipkirmizi kan. Ve surekli karin agrim var dun sabahtan beri. Benim agrili olmazdi ve hemen sökülürdum. Yorumlara baktm biraz dusuk bu sekilde baslarmis boyle bisey olabilirmi fikriniz varmi

Kızlar bugün evimin altındaki sağlık ocağına gittim kan tahlili yaptiracaktim 5 gün günüm geçti dedim doktor gıcık çıktı normal bir gecikme dedi yapmak istiyorum tahlilimi dedim cihazlarimiz bozuk yapamıyoruz dedi sinir oldum gebelik testimde yok sadece ovulasyon testim var onunla yapsam anlayabilir miyim

Ne kadar saçma bence o doktoru şikayet et cnm. Bu arada ovi testinde iki kopkoyu çizgi çıkarsa positif oluyor bir dene istersen, çok azda olsa beta hcg degerin varsa kesin cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…