Ne oldu canım neyi düşünüyorsunDüşün düşün düşün modu
Yarini ne olacak diyeNe oldu canım neyi düşünüyorsun
:) ne istersen o olsun yarın insalahYarini ne olacak diye
Ins canim.:) ne istersen o olsun yarın insalah
Canim bugun adet gununduu ne olduuu???Benimde beklenen gunum 5 nisan gerci son aylarda duzensizlesti ama gecen ay 5 inde oldugum icin oyle hesapliyorum bende.
Regl olmadim canim amma testte egatif cikti.bugun dr. Randevum var.test yapti.bakalim sonuc ne olacak.Canim bugun adet gununduu ne olduuu???
Inşallah regli olmazsın hamilesindirRegl olmadim canim amma testte egatif cikti.bugun dr. Randevum var.test yapti.bakalim sonuc ne olacak.
Inşallah iğneden değildi dir hamisler çoğalsin bu ay :)))Bugün iğnenin 9. Günü ve erken olduğunu bile bile dayanamadım idrar testi yaptım. Çok silik gölge gibi ikinci çizgi çıktı. Acaba hala iğnenin mü etkisi kızlar, bilenler varsa yardımcı olabilir mi
İnşallah canımm aminnInşallah iğneden değildi dir hamisler çoğalsin bu ay :)))ben bilmiyorum hiç yapmadım çünkü bilen biri cevap verir umarım hamilesindir
Bugün iğnenin 9. Günü ve erken olduğunu bile bile dayanamadım idrar testi yaptım. Çok silik gölge gibi ikinci çizgi çıktı. Acaba hala iğnenin mü etkisi kızlar, bilenler varsa yardımcı olabilir mi
Hadi ya, neyse çok da ümit bağlamıyorum bu teste. Ama inşallah öyledir canımMerhaba cnm, buradaki tedavi gören arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla 10.gun önceden iğnenin etkisi olabiliyormus o yüzden test yapmak tavsiye edilmiyormus. İnsAllah iğne değilde bebistir
Hos geldinnn...ins.pozitif olur sonucunMerhabalar. Yeni üyeyim bir hoş geldin yok mu1 nisanda çatlatma iğnesi yaptırdım sonucu bekliyorum. 1.5 yıllık evliyim henüz bebiş yok
Ins.canim ya nasip kismet...Inşallah regli olmazsın hamilesindir
inşallah amin Rabbim dileyen herkese nasip etsin.Ho
Hos geldinnn...ins.pozitif olur sonucun
Kızlar bugün evimin altındaki sağlık ocağına gittim kan tahlili yaptiracaktim 5 gün günüm geçti dedim doktor gıcık çıktı normal bir gecikme dedi yapmak istiyorum tahlilimi dedim cihazlarimiz bozuk yapamıyoruz dedi sinir oldum gebelik testimde yok sadece ovulasyon testim var onunla yapsam anlayabilir miyim