Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Canım dayanamadım ovulasyon testi yaptm bende vardı akşam yemeğinde de iki bardak su icmistim yinede 3 4 saat bekledim öyle yaptm testi ikinci çizgi de çıktı bu hamile anlamina mi geliyor @busraangell

Cnm bak sana örnek, aynı idrarla yaptığım testler. üsteki gebelik alttaki ovi testi
brVaZY.png

Kızlar çok moralim bozuk bugün gittim yine kan verdim değer iki katına çıkmış mi diye 33 .80 di geçen şimdi bügun tam adet günümde ve 2 gün geçmiş diye yine aynı saate kan verdim 43.54 çıkmış fazla yukselemmis çok mutsuzum şuan:KK43:
Aa canim üzüldüm bende şimdi. Ay insAllah sağlıklı bir gebelik tır hakkında hayırlısı olsun insAllah..

Canım dayanamadım ovulasyon testi yaptm bende vardı akşam yemeğinde de iki bardak su icmistim yinede 3 4 saat bekledim öyle yaptm testi ikinci çizgi de çıktı bu hamile anlamina mi geliyor @busraangell
Evet cnm ovi testi ile örnek resimdeki gibi köyü çift çizgi olursa gebeliğe yorumlanır. Ama seninkinin çizgisi arada kaldı, var desen olmaz yok desende olmaz. En sagliklisi gebelik testi:KK66:
Evet cnm ben çok şükür hamileyim 5+2 olduk bugun:anne:

Aa canim üzüldüm bende şimdi. Ay insAllah sağlıklı bir gebelik tır hakkında hayırlısı olsun insAllah..

Evet cnm ovi testi ile örnek resimdeki gibi köyü çift çizgi olursa gebeliğe yorumlanır. Ama seninkinin çizgisi arada kaldı, var desen olmaz yok desende olmaz. En sagliklisi gebelik testi:KK66:
Evet cnm ben çok şükür hamileyim 5+2 olduk bugun:anne:
RABBIM hayırlısıyla tamamına erdirir canım bu ovulasyon testini akşam yaptm sabah ilk idrarla mi yapılıyor

gulii7 gulii7 evet canım bende çok üzüldüm bugün pazartesi öğrencem sonuç kaç çıkıcak inşallah yükselir normal değerlere gelir de dış gebelik olmaz :KK43:

RABBIM hayırlısıyla tamamına erdirir canım bu ovulasyon testini akşam yaptm sabah ilk idrarla mi yapılıyor

Amin canım, Rabbim hepimize sağlıklı bı gebelik nasip etsin inşallah. Saat fark etmiyor cnm, 3-4 saatlik idrarla yapmistim

gulii7 gulii7 evet canım bende çok üzüldüm bugün pazartesi öğrencem sonuç kaç çıkıcak inşallah yükselir normal değerlere gelir de dış gebelik olmaz :KK43:

İnsAllah cnm ya, Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin insAllah

Benim 5 gun var bata. Dün yaptigim ovulasyon testi neredeyse gorunmeyecek kadar silikti. Azonce yaptığım da boyle çıktı. Ikisinde de su alimina dikkat etmmedim son anda kafama esti yaptim çünkü.
2 3 ay oncede 4~5gün kala böyle koyu cikmisti ama son 2gun kala tekrar siliklesti ve kırmızılar gelmisti. Bu ay da o yuzden pek umudum yok...

Eklentiler

• 20170407_225848-1.jpg
    20170407_225848-1.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 50
X