Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

@Mrrrrve
Canimmm naberr nasilsin ne durumdasin??

Herkeze iyiheceler
Gectigimiz ayın 30'da yumurtlama günümdü öncesi ve sonrası gebelik için uğraşlarımız oldu adet günüme 7.8 gün var bugun dayanamayıp bthcg yaptırdım deger 1.20 cıktı sizce bu deger yükselir mi çünkü adetime oldukça var yoksa bu ay şansımamı küsmeliyim

Canım 5. Üstü gebelik diye biliyorum

canım günaydın tahlil sonucuna göre yok gözüküyor. fakat erken yapmışsın testi adet zamanını bekle derim. bu değer yüksele de bilir bu değerde kala da bilir.ne üzül ne sevin çalışmalara devam

Kuzum umitlendirmek istemem ama adete 1 hafta kala beta 1.20 ydi cok umitlendim adetim 4.gun gecmistiki adet oldum insallah gebesindir ama erken yapma cok umit ediyorsun (keske birazda kendime engel olup yaptirmasam demesi kolay tabi)

Yok cnm benim adet dongum 28-29 arasi olurm bazn 30 olur ama genellikle 28 _29 arasdr cnm:) birde birsy dicm benim hic goguslerm agrmyr normlde siserdi adete yakn agrrdi ama agrimiyr smdi anlamdm
Bat tarihin ne zaman benim geçti hala olmadım bugün 6. Günüm dün sağlık ocağına gittim gerizekali doktor 5 gün gecikme normal diyip başından atıp tahlil yapmadi bende pazartesi gününü bekliyorum elimde sadece ovulasyon testi var gebelik yok yarın sabah testi yapicam

Kuzum umitlendirmek istemem ama adete 1 hafta kala beta 1.20 ydi cok umitlendim adetim 4.gun gecmistiki adet oldum insallah gebesindir ama erken yapma cok umit ediyorsun (keske birazda kendime engel olup yaptirmasam demesi kolay tabi)
Tşk ederim cevapladıgınz için çok üzülüyorum aklımı kaybetmek üzeereyşm

İnşallah hamilesindir

İnşallah seninde olur dün gece kasıklarıma batma gibi sancılar girdi vucudumu takip etmekten yoruldum sanırım bu gidişle nöroloji bölümünden rand almak zorunda kalıcam

İnşallah seninde olur dün gece kasıklarıma batma gibi sancılar girdi vucudumu takip etmekten yoruldum sanırım bu gidişle nöroloji bölümünden rand almak zorunda kalıcam
Cok takiyoruz çünkü bende rontgen cektirmistim sanki hamileymisimde cektirmisim gibi cokk üzüldüm vicdan yaptim adetim de 4 gun gec olunca (antibiyotik etki etti muhtemelen o ay antibiyotik almıştım çünkü)bu sefer iyuce psikolojim bozuldu 4.gunun geceside adet oldum cok takıyoruz ufak belirtiyi gebelikten sayiyoruz

Benim degerlerim çok düşük doktor mucize diyor Amh 0.03 fsh 14

canım nasılsın nasıl gidiyor gittin mi doktora hiç kuzu benimde dündü ya bat olmadım olacak gibide değilim hiçbir beliritm yok gecikecek galiba biraz daha beklemek istiyorum test yapmak için bakalım hayırlısı

@Mrrrrve
Canimmm naberr nasilsin ne durumdasin??
Cnm merak ettiğin ve sordupn için çok teşekkür ederim ya. Beni çok sevindirdin btnem.
Aşkm adet olmam greken gün kahverengi lekelendim ertesi gün doktora gittim. Kanda negatf çıktı. Ama adetm sökülmedi cnm. Bnde tarlusal aldım.. Bugün son günüm işte. Adet olcam snrada rahim filmi çektircem cnm

Bu dr lar insani deli edr cnm ya. Senn baya gecmis benim bat bugun yada yarn olurum belli degil 28-29 arasi cnm. İdrr tedti nye yapmadn ovulsyon testi yapsana orda hepsi kipkirmizisiysa cnm tebrkler hamilesin ovu testyle kac kisi hamile oldgnu ogrendi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…