- 10 Mart 2019
- 679
- 1.278
- 35
Kötü dusunmeyelim cnm hayırlı zamanda gelsinKızlar Günaydın, Bugün randevum vardı biliyorsunuz.
Yumurtalıklarım çok güzel gelişmiş sağ tarafta 1 tane sol tarafta 1 tane boyutları çok iyi fakat rahim duvarım incelmiş sanırım famera yüzünden 4 mm olmuş doktor gebelik elde etmesi zor dedi edilse bile tutunması yaşaması zor dedi.
Ben gebeliği çok istediğim için tüp bebek önerebilirim ama 1 kere daha famera tavsiye ederim dedi. Cuma sabah tekrar gideceğim dua edin bana
Öyle kötü bir gün işte..
Benim de önceydi doktorum estrofem vermişti bu ay nasıl olacak bilmiyorumAynı ay içerisinde mi yoksa 2. famera denemesinde mi?
Bilmiyorum aslında geçen muayenede de konusu olmuştu ben çok stres yaşıyorum diye sanırımKötü dusunmeyelim cnm hayırlı zamanda gelsindoktor aşılama değilde niye hemenntuo bebek dedi peki
YA NE GUZEL BEN HIC VEREMEDIM DIAFORMIN 1000 ML KULLANDIM SABAH AKSAM AMA HIC FAYDASI OLMADICanım ben geçen ay vurulmuştum insülin için bana da ilaç verdi doktorum temmuz ayında 1.5 ay içinde 10 kg yakın kg verdim ilacın da etkisi çöktü iştah ve şeker i kesti hayatımdan şekeri cikardim reglim.duzene girdi sonra tedaviye başladık bu ikinci tedavimiz
O zaman 2. Ay oluyor dimi?Benim de önceydi doktorum estrofem vermişti bu ay nasıl olacak bilmiyorum
Cnm ben glucophage kullandim.1000 mg günde bir kereYA NE GUZEL BEN HIC VEREMEDIM DIAFORMIN 1000 ML KULLANDIM SABAH AKSAM AMA HIC FAYDASI OLMADI
Evet cnm bu ikinci ayımO zaman 2. Ay oluyor dimi?
AYNI AY ICERISINDE 5 GUN KULLANDIM GITTIM FAYDA ETMEDI FEMARA RAHIM DUVARIDA INCE DEDI DAHA SONRA 1 HAFTA DAHA KULLANDIM GITTIM HEMN YUMURTA BUYUDU HEMDE RAHIM DUVARI IYI DEDI. BEN BIRDE FOLBIOL DIYE BIR ILAC DAHA ICIYORUM DOKTORUM VERDI FAYDALIYMIS FOLIKASITMISAynı ay içerisinde mi yoksa 2. famera denemesinde mi?
Maşallah kilo sıkıntım olmamasına rağmen doktor bana matofin verdi pko dan dolayı, kilo verebilirsin iştahın kapanır miden bulanır falan dedi hiç bir sıkıntı yaşamadım kilo almaya başladım sonra kesti ilacıCanım ben geçen ay vurulmuştum insülin için bana da ilaç verdi doktorum temmuz ayında 1.5 ay içinde 10 kg yakın kg verdim ilacın da etkisi çöktü iştah ve şeker i kesti hayatımdan şekeri cikardim reglim.duzene girdi sonra tedaviye başladık bu ikinci tedavimiz
MIDE BULANTISI FALAN YAPIYORMU ILAC BENDE ONA GECSEMCnm ben glucophage kullandim.1000 mg günde bir kere
Bilemedim cnm glucophage sor istersen bir doktorunaMaşallah kilo sıkıntım olmamasına rağmen doktor bana matofin verdi pko dan dolayı, kilo verebilirsin iştahın kapanır miden bulanır falan dedi hiç bir sıkıntı yaşamadım kilo almaya başladım sonra kesti ilacı
Allahım gücüne gitmesin ama psikolojik olarak çöktüm gebelik elde edemezsem biraz ara vereceğimEvet cnm bu ikinci ayım
AYNI BENIMDE OYLE OLDU VALLAHI ISTAHIM HIC KAPANMADI SADECE MIDEM BULANDIMaşallah kilo sıkıntım olmamasına rağmen doktor bana matofin verdi pko dan dolayı, kilo verebilirsin iştahın kapanır miden bulanır falan dedi hiç bir sıkıntı yaşamadım kilo almaya başladım sonra kesti ilacı
Yapiyir cnm beni çok etkiledi ama kullandım şuan kullanmıyorum doktorum ara ara kullan dedi doktora sormadan asla kullanma sakinMIDE BULANTISI FALAN YAPIYORMU ILAC BENDE ONA GECSEM
Bugün 11. Gün ilaç vermedi muhtemelen diğer aya bıraktı ara vermeyi düşünüyorum tedaviyeAYNI AY ICERISINDE 5 GUN KULLANDIM GITTIM FAYDA ETMEDI FEMARA RAHIM DUVARIDA INCE DEDI DAHA SONRA 1 HAFTA DAHA KULLANDIM GITTIM HEMN YUMURTA BUYUDU HEMDE RAHIM DUVARI IYI DEDI. BEN BIRDE FOLBIOL DIYE BIR ILAC DAHA ICIYORUM DOKTORUM VERDI FAYDALIYMIS FOLIKASITMIS
BAKALIM BIDAHAKI GITTIGIMDE SORARIM KUZUM INSALLAH FAYDASI OLUR BIZEDEYapiyir cnm beni çok etkiledi ama kullandım şuan kullanmıyorum doktorum ara ara kullan dedi doktora sormadan asla kullanma sakin
Bende öyleyim 1 haftadır ne yerdeyim nengokte ama çok şükür dua ederek biraz daha rahatlıyorum ama bu hafta çok kötü gectiAllahım gücüne gitmesin ama psikolojik olarak çöktüm gebelik elde edemezsem biraz ara vereceğim
Yok hiç mide bulantısı yaşamadım valla benAYNI BENIMDE OYLE OLDU VALLAHI ISTAHIM HIC KAPANMADI SADECE MIDEM BULANDI
Kendini nasıl rahat hissediyorsan cnm Rabbim hayırlı zamanda kucagimizi doldursunBugün 11. Gün ilaç vermedi muhtemelen diğer aya bıraktı ara vermeyi düşünüyorum tedaviye
Aynen tarif edilemez duygular yaşıyor insanBende öyleyim 1 haftadır ne yerdeyim nengokte ama çok şükür dua ederek biraz daha rahatlıyorum ama bu hafta çok kötü gecti