Bence 14. Gün olucaksa iğne etkisi geçmiş olurİnşallah canım hayırlı haberlerle gelll
Şimdi pazar test yapcam ya ben ikinci çizgi silik olursa hamileyim yazcam mı iğne etkisi var değilmişim mi yazıcam çok korkuyorum sevinip de iğneden olmasından
14.gün olcak canım tam 31 ocakta vuruldum 14 şubatta test yapıcam silik de olsa var o zaman dimi yani varsaBence 14. Gün olucaksa iğne etkisi geçmiş olur
Dün pik gibi dimi kızlarEki Görüntüle 2779921
Kızlar pik olmuşmu ya bi bakarmısınız ? Anlamiyorum çıkan sonuçları.
Dün ilk dakikalar silik gibiydi sonradan pik kadar koyulaştı
İnşallah canım hayırlı haberlerle gelll
Şimdi pazar test yapcam ya ben ikinci çizgi silik olursa hamileyim yazcam mı iğne etkisi var değilmişim mi yazıcam çok korkuyorum sevinip de iğneden olmasından
Bencede dün pik gibi canım değerlendirmişsindir umarım14.gün olcak canım tam 31 ocakta vuruldum 14 şubatta test yapıcam silik de olsa var o zaman dimi yani varsa
Dün pik gibi dimi kızlar
Olması lazım silikte olsa ben 14. Gün yaptım erken gebelik testi14.gün olcak canım tam 31 ocakta vuruldum 14 şubatta test yapıcam silik de olsa var o zaman dimi yani varsa
Dün pik gibi dimi kızlar
İnşallah canım kanda da görüyüm rahatlıcam inşallah hayırlısı olur
Tamam da şimdi ortalığı yıkcaz mı hamişim diye onu soruyorumhamile oluyosun büyük ihtimal amaa kan vermen gerekecek
Sen mutlaka sonucu haber ver canım tamam mı unutma lütfenOlması lazım silikte olsa ben 14. Gün yaptım erken gebelik testi
Ay değelendiriyorum canımda inşallah gerçekten piktir. Yarın tekrar koyulaşırsa bidaha ovulasyon testi yapmicamBencede dün pik gibi canım değerlendirmişsindir umarım
Kuzucum koyulaşmaz artık o pik olmuş stres yapma bak çocuğa odaklan bırak artık yok ovülasyon testi yarın yapmaAy değelendiriyorum canımda inşallah gerçekten piktir. Yarın tekrar koyulaşırsa bidaha ovulasyon testi yapmicam
Ay yok geri koyulaşırsa demekki cidden bi sorun var emin olayımKuzucum koyulaşmaz artık o pik olmuş stres yapma bak çocuğa odaklan bırak artık yok ovülasyon testi yarın yapma
Pik yaptırmak seni pik olduğuna inandırmaktan daha kolaydıYaptığım testlerin sayısının hadi hesabi yok zaten alıştık
Bigün daha yaklaştık yaAy inşalllahh bakalım
İnşallah canımCanım hiç bilmiyorum adet önceside göğüs hassasiyeti oluyor
Hadi inşallah hiç bir problem cıkmaz eşinde canım. Bu ay olur ama inşallah senin bir kere gebeliğin vardı yalnış hatırlamıyosam yine olucak Allahın izniyleMyom nasıl canım. Annemde de vardı bildiğim kadarıyla. Gebeliğe engel değil demişse ama hiç düşünme bile onu
Yok kız 18. Gün değil 7. Gün oldum regli geçen ay. Cuma günü iğne vuruldum. Sonraki hafta cuma gecesi regli oldum
Ah canım insan bazen hissedebiliyor ama inşallah olmuştur o güzel şeyler
Canım benimde ara ara giriyor regli ağrısı ya. Burkulma gibi bişryler oluyor böyle rahmimde tarif edemiyorum
Canım hiç belli olmaz. Hiç belirtisiz hamilelik haberi alanda var