Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım hayırlı haberlerle gelll

Şimdi pazar test yapcam ya ben ikinci çizgi silik olursa hamileyim yazcam mı iğne etkisi var değilmişim mi yazıcam çok korkuyorum sevinip de iğneden olmasından
Bence 14. Gün olucaksa iğne etkisi geçmiş olur

Kızlar pik olmuşmu ya bi bakarmısınız ? Anlamiyorum çıkan sonuçları.
Dün ilk dakikalar silik gibiydi sonradan pik kadar koyulaştı

İnşallah canım hayırlı haberlerle gelll

Şimdi pazar test yapcam ya ben ikinci çizgi silik olursa hamileyim yazcam mı iğne etkisi var değilmişim mi yazıcam çok korkuyorum sevinip de iğneden olmasından
hamile oluyosun büyük ihtimal amaa kan vermen gerekecek

Ay değelendiriyorum canımda inşallah gerçekten piktir. Yarın tekrar koyulaşırsa bidaha ovulasyon testi yapmicam
Kuzucum koyulaşmaz artık o pik olmuş stres yapma bak çocuğa odaklan bırak artık yok ovülasyon testi yarın yapma

Kızlar merhaba diliyorum herkes bu ay müjdeli haberlerle gelir..Ben de bu ay ilk defa femara ve estrofem kullandım adetin 5.günü başladım 5 gün kullandım doktor da takip etti ama geç büyüdü en son gittiğimde sol tarafta 3 yumurtan var ama hala büyümemiş dedi çatlatma iğnesi vermedi.Aynı zaman ovu testiyle takip ediyorum 5 gündür pik çıkıyor 2 gündür de lekelenmem var hiç böyle olmazdı normal mi sizce yoksa yumurtalar çok büyüdü de kiste mi döndü çatlamayacak mı

Eklentiler

• 6196EEFF-ADCE-44D7-8805-9D3039B55E0D.jpeg
    126,1 KB · Görüntüleme: 15
İnşallah canım hem engel değil dedi hemde myoma denk gelirse tutunamaz dedi anlamadım ama başka doktora daha gitmiştim oda engel değil demişt iyi düşüneyim iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…