Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2779921
Kızlar pik olmuşmu ya bi bakarmısınız ? Anlamiyorum çıkan sonuçları.
Dün ilk dakikalar silik gibiydi sonradan pik kadar koyulaştı
Canım iğne olmamışmıydın sen. İğne içerisindeki hormonlardan bu testler doğru çıkarmıyor diye biliyorum sen doktorun dediği aralıklarda ilişkine devam et ☺️
İnşallah canım 🙏🏻hem engel değil dedi hemde myoma denk gelirse tutunamaz dedi anlamadım 😞ama başka doktora daha gitmiştim oda engel değil demişt iyi düşüneyim iyi olsun
Hiç içini karartma o zaman canım hiç yokmuş gibi düşün ☺️

Kızlar merhaba diliyorum herkes bu ay müjdeli haberlerle gelir..Ben de bu ay ilk defa femara ve estrofem kullandım adetin 5.günü başladım 5 gün kullandım doktor da takip etti ama geç büyüdü en son gittiğimde sol tarafta 3 yumurtan var ama hala büyümemiş dedi çatlatma iğnesi vermedi.Aynı zaman ovu testiyle takip ediyorum 5 gündür pik çıkıyor 2 gündür de lekelenmem var hiç böyle olmazdı normal mi sizce yoksa yumurtalar çok büyüdü de kiste mi döndü çatlamayacak mı 🙁
Canım daha büyümemiş dediyse büyüme evresinde olabilir o yüzden koyu çıkıyor olabilir. Ama ben bu lh testlerine hiç güvenmiyorum yaa. Bence sen gün aşırı , hatta eşinde problem yoksa hergün ilişkiye devam et🙄

Günaydın kızlar, iyi sohbet etmişssiniz :)
Ben erkenden yatıyorum tavuk gibi ‘
Bişey sorcam Gözümde arpacık çıkmış gebelik belirtisimi acaba 😂😂😂😂😂😂😂

KIZLAR MERHABALAR. BEN 24 YASINDAYIM 1 YILLIK EVLİYİM VE TEMMUZ AYINDAN BERİ GEBELİK ISTIYORUM AMA MAALESEF DOGALL YOLLARDAN OLMADI. PCOS HASTASIYIM. ILK REGL OLDUGUMDAN BERI HEP DUZENSIZDI ADETLERIM BEKARKEN GITTIM AMA DOKTORA HERHANGI BIR TESHIS KONULMADI. NEYSE KONUYA GIREYIM. DOKTORUM GECEN AY TEDAVIYE BASLADI FEMARA KULLANDIM ADETIN 3. GUNU BASLADIM SABAHLARI GUNDE 2 ADET OLARAK 5 GUN KULLANDIM AMA YUMURTAM BUYUMEDI HIC DAHA SONRA 5 GUN DAHA DEVAM ETTIM VE BUYUDU. SAG YUMURTALIKTA 21 22 MM IKI ADET YUMURTAM OLUSTU VE CUMA GUNU GOBEKTEN OVIRTELLE (ISMINI TAM BILMIYORUM) CATLATMA IGNESI VURULDUM. 6 GUN OLDU VURULALI ASIRI BEL AGRISI ARA ARA KASIKTA AGRI VE MIDE BULANTISI HISSEDIYORUM. BU BELIRTILERLE GEBE KALAN VARMI YARDIMCI OLURMUSUNUZ LITFEN ?

KIZLAR MERHABALAR. BEN 24 YASINDAYIM 1 YILLIK EVLİYİM VE TEMMUZ AYINDAN BERİ GEBELİK ISTIYORUM AMA MAALESEF DOGALL YOLLARDAN OLMADI. PCOS HASTASIYIM. ILK REGL OLDUGUMDAN BERI HEP DUZENSIZDI ADETLERIM BEKARKEN GITTIM AMA DOKTORA HERHANGI BIR TESHIS KONULMADI. NEYSE KONUYA GIREYIM. DOKTORUM GECEN AY TEDAVIYE BASLADI FEMARA KULLANDIM ADETIN 3. GUNU BASLADIM SABAHLARI GUNDE 2 ADET OLARAK 5 GUN KULLANDIM AMA YUMURTAM BUYUMEDI HIC DAHA SONRA 5 GUN DAHA DEVAM ETTIM VE BUYUDU. SAG YUMURTALIKTA 21 22 MM IKI ADET YUMURTAM OLUSTU VE CUMA GUNU GOBEKTEN OVIRTELLE (ISMINI TAM BILMIYORUM) CATLATMA IGNESI VURULDUM. 6 GUN OLDU VURULALI ASIRI BEL AGRISI ARA ARA KASIKTA AGRI VE MIDE BULANTISI HISSEDIYORUM. BU BELIRTILERLE GEBE KALAN VARMI YARDIMCI OLURMUSUNUZ LITFEN ?
İns tutunmustur cnm bebegin şuan biraz erken teşhis için 14 veya 15. Gün belli oluyir ama belirtiler regl ile aynı diyorlar 🌼🌿

Bizde de durum aynı hepimizde öyle kendimizi bı salsak olacak ama stres mahvediyor
INSULIN DIRENCM YUKSEK HORMONLARIM ALT UST FAZLA KILOM VAR KAFAYA TAKTIKCA VEREMIYORUM AKSINE DAHA COK ALIYORUM. AMA ICIM FERAH BILMIYORUM UMARIM OLUR UMARIM TUTAR. HERGUN ALLAHA YALVARIYORUM DUA EDIYORUM. SEN CATLATMA IGNESI VURULDUNMU

Kızlar Günaydın, Bugün randevum vardı biliyorsunuz.
Yumurtalıklarım çok güzel gelişmiş sağ tarafta 1 tane sol tarafta 1 tane boyutları çok iyi fakat rahim duvarım incelmiş sanırım famera yüzünden 4 mm olmuş doktor gebelik elde etmesi zor dedi edilse bile tutunması yaşaması zor dedi.
Ben gebeliği çok istediğim için tüp bebek önerebilirim ama 1 kere daha famera tavsiye ederim dedi. Cuma sabah tekrar gideceğim dua edin bana🙏🏻
Öyle kötü bir gün işte..

INSULIN DIRENCM YUKSEK HORMONLARIM ALT UST FAZLA KILOM VAR KAFAYA TAKTIKCA VEREMIYORUM AKSINE DAHA COK ALIYORUM. AMA ICIM FERAH BILMIYORUM UMARIM OLUR UMARIM TUTAR. HERGUN ALLAHA YALVARIYORUM DUA EDIYORUM. SEN CATLATMA IGNESI VURULDUNMU
Canım ben geçen ay vurulmuştum insülin için bana da ilaç verdi doktorum temmuz ayında 1.5 ay içinde 10 kg yakın kg verdim ilacın da etkisi çöktü iştah ve şeker i kesti hayatımdan şekeri cikardim reglim.duzene girdi sonra tedaviye başladık bu ikinci tedavimiz

Kızlar Günaydın, Bugün randevum vardı biliyorsunuz.
Yumurtalıklarım çok güzel gelişmiş sağ tarafta 1 tane sol tarafta 1 tane boyutları çok iyi fakat rahim duvarım incelmiş sanırım famera yüzünden 4 mm olmuş doktor gebelik elde etmesi zor dedi edilse bile tutunması yaşaması zor dedi.
Ben gebeliği çok istediğim için tüp bebek önerebilirim ama 1 kere daha famera tavsiye ederim dedi. Cuma sabah tekrar gideceğim dua edin bana🙏🏻
Öyle kötü bir gün işte..
BENIMDE ILK GITTIGIMDE RAHIM DUVARIN INCE DEDI AMA IKINCI GITTIGIMDE GAYET IYI DEDI BENCE BI KEZ DAHA DENEMELISIN

X