- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.832
Dimi yaa dur bakayım biraz o ışığı kendimde görürsem vercem sipariş. Olmazsada olmasın napayımYaaa çok tatlılarrr hello yazanda çok güzelll ama dediğin gibi güne uyan love dady
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi yaa dur bakayım biraz o ışığı kendimde görürsem vercem sipariş. Olmazsada olmasın napayımYaaa çok tatlılarrr hello yazanda çok güzelll ama dediğin gibi güne uyan love dady
Bugün 14. Günü iğnenin erken gebelik testi yaptım pozitif gibi hala inanamıyorum yarın kan vericem hayırlısı olur inşallahİğneden 14 gün sonra testte cıkar diyorlar canım hep bence yap yarın
Sana uyucam diyip uyuyamadım kuzu buralardayım yineYaaa çok tatlılarrr hello yazanda çok güzelll ama dediğin gibi güne uyan love dady
Sizi de kendime benzetiyorum valla bak bebeğim ağrı ve haraket doğru orantılı az önce yatsı namazı uzun ya arkasından hemen sızı başladı sen muhtemelen iş yapıyosun farketmedenKızlar ben iyice kafayı yemiş olabilirim.
7. Günü atlatırsam belki sipariş veririm. Sizce hangisii?
love dady olan gününe daha uygun sanki ama
Rica etsem testi paylaşır mısınn ben de 14.gün yapıcam da pozitif olunca ikinci çizgi nasıl görünüyor bakmak istiyorum inşallah hayırla sağlıkla kucağına alırsınBugün 14. Günü iğnenin erken gebelik testi yaptım pozitif gibi hala inanamıyorum yarın kan vericem hayırlısı olur inşallah
Fotoğraf ta çok az belli oluyo atıyım yine çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah hayırlısı olsunRica etsem testi paylaşır mısınn ben de 14.gün yapıcam da pozitif olunca ikinci çizgi nasıl görünüyor bakmak istiyorum inşallah hayırla sağlıkla kucağına alırsın
Ayy canımmm hadi inşallah çok sevindimöBugün 14. Günü iğnenin erken gebelik testi yaptım pozitif gibi hala inanamıyorum yarın kan vericem hayırlısı olur inşallah
Erken gebelik testi mi yaptın yoksa normal testlerden miFotoğraf ta çok az belli oluyo atıyım yine çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah hayırlısı olsun
Fotoğraf ta çok az belli oluyo atıyım yine çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah hayırlısı olsun
bende geldim burayaSana uyucam diyip uyuyamadım kuzu buralardayım yine
Sizi de kendime benzetiyorum valla bak bebeğim ağrı ve haraket doğru orantılı az önce yatsı namazı uzun ya arkasından hemen sızı başladı sen muhtemelen iş yapıyosun farketmeden
Ağzın bal yesin senin ya inşallahAyy valla var ikinci çizgi hamilesin yüksek ihtimal ama yeni olduğu için böyle
İkinci çizgi var canımm ama korkuyosun iğne etkisi diye dimi çok iyi anlıyorum mutlaka haber ver merak ettimErken gebelik testi yaptım
İğne etkisi kalmıyo dimi artık 14.güneAyy valla var ikinci çizgi hamilesin yüksek ihtimal ama yeni olduğu için böyle
Hiç bilmiyorum etkisi kalıyomu kalmıyor mu doktorum 10 nda kan ver demişti ve ben testi 7 gibi yaptım artık etkisi kalmamıştır ya kalmasınİkinci çizgi var canımm ama korkuyosun iğne etkisi diye dimi çok iyi anlıyorum mutlaka haber ver merak ettim
İğne etkisi kalmıyo dimi artık 14.güne
Ay ne güzel bir haber hadi inşallah kanla kesinleşir bizi haberdar et mutlakaBugün 14. Günü iğnenin erken gebelik testi yaptım pozitif gibi hala inanamıyorum yarın kan vericem hayırlısı olur inşallah
Canım rutin ev işleri işte onlarıda yapmasan afedersen evi bişeyler götürecekSana uyucam diyip uyuyamadım kuzu buralardayım yine
Sizi de kendime benzetiyorum valla bak bebeğim ağrı ve haraket doğru orantılı az önce yatsı namazı uzun ya arkasından hemen sızı başladı sen muhtemelen iş yapıyosun farketmeden
Edicem inşallah sabah kalabildiğim kadar erken kalkıcam çok heyecanlıyımAy ne güzel bir haber hadi inşallah kanla kesinleşir bizi haberdar et mutlaka
İnşallah canım hayırlı haberlerle gelllHiç bilmiyorum etkisi kalıyomu kalmıyor mu doktorum 10 nda kan ver demişti ve ben testi 7 gibi yaptım artık etkisi kalmamıştır ya kalmasın
Şimdi pazar test yapcam ya ben ikinci çizgi silik olursa hamileyim yazcam mı iğne etkisi var değilmişim mi yazıcam çok korkuyorum sevinip de iğneden olmasındanCanım rutin ev işleri işte onlarıda yapmasan afedersen evi bişeyler götürecek