Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım hayırlı haberlerle gelll 🥰

Şimdi pazar test yapcam ya ben ikinci çizgi silik olursa hamileyim yazcam mı iğne etkisi var değilmişim mi yazıcam çok korkuyorum sevinip de iğneden olmasından 😂😂
Bence 14. Gün olucaksa iğne etkisi geçmiş olur 😬😍😍

81488CE4-8DB1-488A-9DCB-91BA9A0B3EB7.jpeg

Kızlar pik olmuşmu ya bi bakarmısınız ? Anlamiyorum çıkan sonuçları.
Dün ilk dakikalar silik gibiydi sonradan pik kadar koyulaştı

İnşallah canım hayırlı haberlerle gelll 🥰

Şimdi pazar test yapcam ya ben ikinci çizgi silik olursa hamileyim yazcam mı iğne etkisi var değilmişim mi yazıcam çok korkuyorum sevinip de iğneden olmasından 😂😂
😂😂😂hamile oluyosun büyük ihtimal amaa kan vermen gerekecek

Kızlar merhaba diliyorum herkes bu ay müjdeli haberlerle gelir..Ben de bu ay ilk defa femara ve estrofem kullandım adetin 5.günü başladım 5 gün kullandım doktor da takip etti ama geç büyüdü en son gittiğimde sol tarafta 3 yumurtan var ama hala büyümemiş dedi çatlatma iğnesi vermedi.Aynı zaman ovu testiyle takip ediyorum 5 gündür pik çıkıyor 2 gündür de lekelenmem var hiç böyle olmazdı normal mi sizce yoksa yumurtalar çok büyüdü de kiste mi döndü çatlamayacak mı 🙁

Eklentiler

• 6196EEFF-ADCE-44D7-8805-9D3039B55E0D.jpeg
    6196EEFF-ADCE-44D7-8805-9D3039B55E0D.jpeg
    126,1 KB · Görüntüleme: 15
Canım hiç bilmiyorum adet önceside göğüs hassasiyeti oluyor 🙄🙄

Hadi inşallah hiç bir problem cıkmaz eşinde canım. Bu ay olur ama inşallah senin bir kere gebeliğin vardı yalnış hatırlamıyosam yine olucak Allahın izniyle 😍🤲🏼 Myom nasıl canım. Annemde de vardı bildiğim kadarıyla. Gebeliğe engel değil demişse ama hiç düşünme bile onu☺️

Yok kız 18. Gün değil 7. Gün oldum regli geçen ay. Cuma günü iğne vuruldum. Sonraki hafta cuma gecesi regli oldum🤣
Ah canım insan bazen hissedebiliyor ama inşallah olmuştur o güzel şeyler 😍😍

Canım benimde ara ara giriyor regli ağrısı ya. Burkulma gibi bişryler oluyor böyle rahmimde tarif edemiyorum🥺

Canım hiç belli olmaz. Hiç belirtisiz hamilelik haberi alanda var🤷🏼‍♀️
İnşallah canım 🙏🏻hem engel değil dedi hemde myoma denk gelirse tutunamaz dedi anlamadım 😞ama başka doktora daha gitmiştim oda engel değil demişt iyi düşüneyim iyi olsun

X