Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Günaydın, Bugün randevum vardı biliyorsunuz.
Yumurtalıklarım çok güzel gelişmiş sağ tarafta 1 tane sol tarafta 1 tane boyutları çok iyi fakat rahim duvarım incelmiş sanırım famera yüzünden 4 mm olmuş doktor gebelik elde etmesi zor dedi edilse bile tutunması yaşaması zor dedi.
Ben gebeliği çok istediğim için tüp bebek önerebilirim ama 1 kere daha famera tavsiye ederim dedi. Cuma sabah tekrar gideceğim dua edin bana🙏🏻
Öyle kötü bir gün işte..
Kötü dusunmeyelim cnm hayırlı zamanda gelsin 🤲 doktor aşılama değilde niye hemenntuo bebek dedi peki

Canım ben geçen ay vurulmuştum insülin için bana da ilaç verdi doktorum temmuz ayında 1.5 ay içinde 10 kg yakın kg verdim ilacın da etkisi çöktü iştah ve şeker i kesti hayatımdan şekeri cikardim reglim.duzene girdi sonra tedaviye başladık bu ikinci tedavimiz
YA NE GUZEL BEN HIC VEREMEDIM DIAFORMIN 1000 ML KULLANDIM SABAH AKSAM AMA HIC FAYDASI OLMADI

Aynı ay içerisinde mi yoksa 2. famera denemesinde mi?
AYNI AY ICERISINDE 5 GUN KULLANDIM GITTIM FAYDA ETMEDI FEMARA RAHIM DUVARIDA INCE DEDI DAHA SONRA 1 HAFTA DAHA KULLANDIM GITTIM HEMN YUMURTA BUYUDU HEMDE RAHIM DUVARI IYI DEDI. BEN BIRDE FOLBIOL DIYE BIR ILAC DAHA ICIYORUM DOKTORUM VERDI FAYDALIYMIS FOLIKASITMIS

Canım ben geçen ay vurulmuştum insülin için bana da ilaç verdi doktorum temmuz ayında 1.5 ay içinde 10 kg yakın kg verdim ilacın da etkisi çöktü iştah ve şeker i kesti hayatımdan şekeri cikardim reglim.duzene girdi sonra tedaviye başladık bu ikinci tedavimiz
Maşallah kilo sıkıntım olmamasına rağmen doktor bana matofin verdi pko dan dolayı, kilo verebilirsin iştahın kapanır miden bulanır falan dedi hiç bir sıkıntı yaşamadım kilo almaya başladım sonra kesti ilacı

AYNI AY ICERISINDE 5 GUN KULLANDIM GITTIM FAYDA ETMEDI FEMARA RAHIM DUVARIDA INCE DEDI DAHA SONRA 1 HAFTA DAHA KULLANDIM GITTIM HEMN YUMURTA BUYUDU HEMDE RAHIM DUVARI IYI DEDI. BEN BIRDE FOLBIOL DIYE BIR ILAC DAHA ICIYORUM DOKTORUM VERDI FAYDALIYMIS FOLIKASITMIS
Bugün 11. Gün ilaç vermedi muhtemelen diğer aya bıraktı ara vermeyi düşünüyorum tedaviye

X