- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.556
- 28
Bi umutt be canımm be AĞZI KURUYAN VAR MI BAŞKA GLİFOR AĞIZ KURULUĞU YAPAR MI YAPIYOSA ARA VERCEM AĞZIMDA TÜKÜRÜK KALMADIIIIAhahaha herkeste farklı etkiler oluyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi umutt be canımm be AĞZI KURUYAN VAR MI BAŞKA GLİFOR AĞIZ KURULUĞU YAPAR MI YAPIYOSA ARA VERCEM AĞZIMDA TÜKÜRÜK KALMADIIIIAhahaha herkeste farklı etkiler oluyor canım
Umutlandırmıyım ama ağız kuruluğunuda belirtilerde gördümBi umutt be canımm be AĞZI KURUYAN VAR MI BAŞKA GLİFOR AĞIZ KURULUĞU YAPAR MI YAPIYOSA ARA VERCEM AĞZIMDA TÜKÜRÜK KALMADIIII
Yaa bende de var PCo ama bana vermediGenelde pko olanlarda insülin direnci olAbiliyor canım oda yumurtaları falan baskılıyor. O yüzden veriyor doktor. İnsülin direnci ilacı
He şöylee eferimm
Ayy herkeste bi adet ağrısı var ama hadi hayırlısı bakalım hayırlara çıksın inşllah bendede var adet ağrıları gibi bide batmalarKızlar normalde iğne günü ve ertesi gün. Batma şeklinde kasık ağrım olmuştu ve geçmişti bugün 4. Gün geceden beri kasık ağrım başladı ama adet ağrısı gibi bu defa acaba erken adet mi olacağım
Yaaa glifor ya da matofin felan yapmıyo mu şimdi bunu ciddi miii canım yaUmutlandırmıyım ama ağız kuruluğunuda belirtilerde gördüm
İğne ağrı yapıyo canım ya tam o gün ben hasta olup yattım ağrıdan gelen giden olmadıKızlar normalde iğne günü ve ertesi gün. Batma şeklinde kasık ağrım olmuştu ve geçmişti bugün 4. Gün geceden beri kasık ağrım başladı ama adet ağrısı gibi bu defa acaba erken adet mi olacağım
Ayy herkeste bi adet ağrısı var ama hadi hayırlısı bakalım hayırlara çıksın inşllah bendede var adet ağrıları gibi bide batmalar
Evet olabilir iğneden geriden gelen yumurtalar vardı kız belki onlar çatlamıştırİğne ağrı yapıyo canım ya tam o gün ben hasta olup yattım ağrıdan gelen giden olmadı
Aynenn oda olabilirr inşallah öyledirEvet olabilir iğneden geriden gelen yumurtalar vardı kız belki onlar çatlamıştır
Olabilir canımm bu topikte adet olucam yazmayı yasaklıyorumm ne bu herkes umutsuz olmucanız 9 ay yok size adet olmak yasakladımEvet olabilir iğneden geriden gelen yumurtalar vardı kız belki onlar çatlamıştır
Zamanda geçmiyor habire kendimizi dinleyip duruyoruz işteAynenn oda olabilirr inşallah öyledir
Ay amin ya walla bu ay olsunOlabilir canımm bu topikte adet olucam yazmayı yasaklıyorumm ne bu herkes umutsuz olmucanız 9 ay yok size adet olmak yasakladım
Ayy şimdi bi de çoğumuz pkoluyuz bi de 9 ay olmayız boş yere sözümü geri aldım kızlar inşallah hamilesinizdir işteeAy amin ya walla bu ay olsun
Valla ya insanlar biranda gidiyo aaa hamileymişim diyo bizde kendimizi dinleyip duruyoz yapcak bişey yokZamanda geçmiyor habire kendimizi dinleyip duruyoruz işte
Bana da vermemişti canım. Benim yumurtalarım ilk ay çok zor büyümüştü. Sonra aklıma geldi doktora mesaj attım dedim acaba insülinimmi var baskılıyo yumırtaları diye. Matofin al kullan dedi. Öyle başladımYaa bende de var PCo ama bana vermedi
Bende de aynıları var canım ya 6. Günüm bitcekKızlar normalde iğne günü ve ertesi gün. Batma şeklinde kasık ağrım olmuştu ve geçmişti bugün 4. Gün geceden beri kasık ağrım başladı ama adet ağrısı gibi bu defa acaba erken adet mi olacağım
İlaçlar yaparmı hiç bilmiyorum canımYaaa glifor ya da matofin felan yapmıyo mu şimdi bunu ciddi miii canım ya
Yaaa çok tatlılarrr hello yazanda çok güzelll ama dediğin gibi güne uyan love dadyKızlar ben iyice kafayı yemiş olabilirim.
7. Günü atlatırsam belki sipariş veririm. Sizce hangisii?
love dady olan gününe daha uygun sanki ama