Hadi inşallah iyi haberler gelir canımHayırlı pazarlar kızlar
Bugün iğnede 14 günü yarıladım kaldı bir hafta. Bu sıralar uykudan şişkin ve susamış şekilde uyanıyorum gögüs hassatiyetim var belli ediyo kendini baya. Bilmiyorum kendimi çok mu dinliyorum ama bel ağrım oluyor ara sırayanaklarım kızarıyor ama vücudum da ateş yok bunu da dün farkettim benim belirtiler şimdilik bu kadar sizler nasılsınız
Ne güzel onceden bende yiyip almayanlardandim şimdiBenimki yiyip yiyip hiç kilo almayanlardan. Alsada boyu var 1.80 kaldırıyo kiloyu. Kaç kere dedim ama işte biyandan da diyorum benim yüzümden adamdamı yemicek
Canım benim 1.5 ayda doktorda çok şaşırdı ama ilaç şeker ihtiyacını kesti bende çok dikkat ettim olduBu ilacı kullanırken gebelik olursa zarar vermiyor değil mi? Çok güzel kilo vermişsinbende geçen ay 62 kiloyken birden 67 oldum çok bir şey yemediğim halde. Afedersin bağırsaklarım da pek düzenli değildir, tsh ımda yükselir zaman zaman. İlk gebeliğimde 80 kiloyla doğuma girmiştim 58 kiloya düştüm ama ondan sonra hep bir savaş halindeyim sürekli kilo alıyorum şeker ihtiyacım çok oluyor açlık şekerim aslında 90 95 dir ama bu insülini ben burda öğrendim o farklı bir şeymiş. Şüphelenmeye başladım baktırcam yarın aç karnına. Ne kadar sürede 12 kilo verdin ilaç nasıl verdiriyor iştahı mı kesiyor yoksa bağırsaklarımı çalıştırıyor?
Günaydın canım hayırlı pazarlarHayırlı pazarlar kızlar
Bugün iğnede 14 günü yarıladım kaldı bir hafta. Bu sıralar uykudan şişkin ve susamış şekilde uyanıyorum gögüs hassatiyetim var belli ediyo kendini baya. Bilmiyorum kendimi çok mu dinliyorum ama bel ağrım oluyor ara sırayanaklarım kızarıyor ama vücudum da ateş yok bunu da dün farkettim benim belirtiler şimdilik bu kadar sizler nasılsınız
SüpermişCanım benim 1.5 ayda doktorda çok şaşırdı ama ilaç şeker ihtiyacını kesti bende çok dikkat ettim olduistahimda kesti tabi iştah değil aslında şeker isteğini kesti diyebilirim
Ben yediğimi inkar etmiyorum ve çok zor kilo veriyorum glifor gibi ilaç olmadıkçaNe güzel onceden bende yiyip almayanlardandim şimdi
Keşke bende öyle olsamn hayatım dikkat etmekle geçtiNe güzel onceden bende yiyip almayanlardandim şimdi
Kesinlikle eşimde onu diyo hep bana sen neyi abartıyosun bu kadar senden ne kadar kilolular hamile oluyo diyo. Ama kilomu bilmiyo kimse işte. Çok şükür çok yayvan bir vücudum yok toplu etim sert. Ben 72yle evlendim. 96ları gördüm 1 senedeBen yediğimi inkar etmiyorum ve çok zor kilo veriyorum glifor gibi ilaç olmadıkçabu ay saldım ama çünkü hamile kalamazsam önümüzdeki ay deli gibi diyet ve insülin direnci yenme çalışması yapıcam çok değişik gibi ya benim 3_4 katım gerçekten kilo sorunu olan arkadaşlar hiç sorun yaşamadan doğal hamile kaldı ama ben hafif kilolu olursam vermek zorundayım çocuk için her şey kısmet işte kilo da insülin de bahane
Ben de ya özellikle evlenince 10 kilo aldım veremiyorum çünkü eşim sürekli yemekle meşgul olduğu için bende illaki yiyorum canım tatlı da istiyo. İstemese bile öyle bi yiyo ki saolsunKeşke bende öyle olsamn hayatım dikkat etmekle geçtibir sene saldım yuvarlak olmaya başladım
İri kemiklisin ve yağ değil kas kütlen daha geniş galba çünkü benim de öyle 68 kiloyum s beden giyiyorum abartmıyorum gerçekten. Bazen de bi şişlik oluyo L dar gelebiliyo ama kilo değişmiyo kilo gitmiyo diyetle bile ama ölçülerim inceliyo. Bunu çözemiyorum. Bak sana hamile kalan arkadaşlarımı göstersem biri 400 şekerle hastanelik oluyodu ve çok şişmandı 4.ayda istemediği halde kaldı doğurdu 1 yaşına geldi çocuk. Off içim daraldı ama ben 68 kilo olunca kilo vermen lazım şeker hastaları rahat kalıyo ama benim insülin direnci yenmem lazımKesinlikle eşimde onu diyo hep bana sen neyi abartıyosun bu kadar senden ne kadar kilolular hamile oluyo diyo. Ama kilomu bilmiyo kimse işte. Çok şükür çok yayvan bir vücudum yok toplu etim sert. Ben 72yle evlendim. 96ları gördüm 1 senedeşuan 89um. Hedefim hamilr klanaa kadar ne kadar verebilirsem vereyim hamileliğide minimum kilo alarak kapatıyım.Doğumdan sonra 60 65leri görmek istiyorum. Ama işte çevremde kime desem 90 kiloyum saçmalama oha abartma der. Eşimde o yüzden bu kilo konusunu abarttığımı düşünüyo
Kemiklerim evet iri ama kas oranımda bilmiyorum belkide olabilirBen de ya özellikle evlenince 10 kilo aldım veremiyorum çünkü eşim sürekli yemekle meşgul olduğu için bende illaki yiyorum canım tatlı da istiyo. İstemese bile öyle bi yiyo ki saolsuninsanım sonuçta dimi ben de
İri kemiklisin ve yağ değil kas kütlen daha geniş galba çünkü benim de öyle 68 kiloyum s beden giyiyorum abartmıyorum gerçekten. Bazen de bi şişlik oluyo L dar gelebiliyo ama kilo değişmiyo kilo gitmiyo diyetle bile ama ölçülerim inceliyo. Bunu çözemiyorum. Bak sana hamile kalan arkadaşlarımı göstersem biri 400 şekerle hastanelik oluyodu ve çok şişmandı 4.ayda istemediği halde kaldı doğurdu 1 yaşına geldi çocuk. Off içim daraldı ama ben 68 kilo olunca kilo vermen lazım şeker hastaları rahat kalıyo ama benim insülin direnci yenmem lazım
Çok mükemmelliyetçi bi bünyemiz var.Kemiklerim evet iri ama kas oranımda bilmiyorum belkide olabilir
Kesinlikle öyle ya bünye ama işe herkesin bünyesi bir olmuyo. Kilo kimisini etkilemiyo sanırım. Bizim ömrümüz dikkatle geçicek
Ahh inşallah yarın yaparım tekrar 14. Gün olacakCanım ben kullanmaya başladığımda hafif hafif başlamıştı miğde bulantıları. Dedik alışınca bünyem kesilir. Ama giderek çoğaldı en son işte geçen hafta makineden çamaşır çıkarıyodum. O yumuşatıcı kokusu öyle yoğun geldiki istifra ettim. Ona bağladım sonra doktoruma sordum. Oda günde 1 taneye düşür dedi. Ama şimdide iştahım açıldı sanki. 2yken ne güzel yedirmiyodu
İnşallah pozitife döner canımm merakla bekliyoruzz yaa valla bize umut ol
14 şubatta inşallahHadi inşallah iyi haberler gelir canımne zaman test yapacaksın
Tarlusalı ne için kullanacaksın canım adet söktürücü değil mi o iğneyle beraber olmaz benceGünaydın canım hayırlı pazarlar
Benimde 4. Günüm dün çok bel ağrım vardı. Hareket ettikce belimin sol tarafı batıyodu ara ara sol kasığım ağrıyodu. Bugünde biraz sağ kasığımda ağrı var. Birde benim özel bölgemde çok kaşıntı var ya dünden beri. Tarlusal kullansam bi zararı olurmu acabagece rüyamdada sol kasığımda fındık giibi bi şişlik olduğunu gördüm
Ahaha ama tatlı sevilmezmi adı üstünde çok tatlıÇok mükemmelliyetçi bi bünyemiz var.Çocuk istiyorsan kilo yok tatlı yok spor varr diyett varr
Sabah kalktım canım tatlı isteyerek öyle kriz olarak değil ama ilaç da kesmiyo beni. Kızlar galba ihtiyaçtan değil de ben tatlıyı çok seviyorum
Hadi inşallahdua edicem senin içinAhh inşallah yarın yaparım tekrar 14. Gün olacak
Ay tarlusal yazmışım yaa travazol yazcaktım ben canım. Kafam tamamen gitmişTarlusalı ne için kullanacaksın canım adet söktürücü değil mi o iğneyle beraber olmaz bence
Pardon ya ben iğneden sonra 14.gün sandım biliyodum aslında aynı gün yapıcaz testi14 şubatta inşallah
Ben de kullanıyorum her sabaha aç karna 50mg, ilk defa bu şekilde kullananı duyuyorum.Evet canım hafta içi 25 mg haftasonu 50 mg yani
Evet canım ya ama iyidide miğdem bulandığına bişey yemezdim ne güzel
ben de regl olmadım. en son 6 ocakta regldim. Regl 8 gün gecikti. Bu sabah test yaptım, malesef halen 2. çizgi yok, negatif. pzt mutlaka doktoru arayacağım kan vermek istiyorum veya ne tedavi önerecekse başlayacağım.... çok ilginç ama hem negatif hem de regl belirtisi yok...Benim İğneden sonraki 40.günüm.adet olmadım hala ama kanda gebelik de yok. Kistim de yok. Ama hala olmadım.
ilaç bazen nasıl desem püskürme şekinde akıntı olarak geliyor. bende hep beyaz...Ya benim ilaç hiç erimemiş sanırım içeride şimdi kahverengi olarak geliyor sürekli adet oldummu olmadımmı onu bile anlayamadım saçma sapan oldu bu ay düzenim
test yaptım canım, 2. çizgi yok malesef. Regl de yok neden anlamıyorumbence bugün bi test daha yap canım
Aa benim annem tarafından genetik çevrem de de çok var. Çok kişide böyle gördüm aslında, durumuna göre doz ayarlıyo doktorBen de kullanıyorum her sabaha aç karna 50mg, ilk defa bu şekilde kullananı duyuyorum.
ben de regl olmadım. en son 6 ocakta regldim. Regl 8 gün gecikti. Bu sabah test yaptım, malesef halen 2. çizgi yok, negatif. pzt mutlaka doktoru arayacağım kan vermek istiyorum veya ne tedavi önerecekse başlayacağım.... çok ilginç ama hem negatif hem de regl belirtisi yok...
ilaç bazen nasıl desem püskürme şekinde akıntı olarak geliyor. bende hep beyaz...
test yaptım canım, 2. çizgi yok malesef. Regl de yok neden anlamıyorum((
10 güne kadar normal. Paniklemeyin. Benim 47 gün oldu son adetimden bu yana. İğne ise 30 aralıkta oldu düşün. Sorun ne bende bilmiyorum ama yılda bir kere gecikme normalmiş. O yüzden sakinim.Ben de kullanıyorum her sabaha aç karna 50mg, ilk defa bu şekilde kullananı duyuyorum.
ben de regl olmadım. en son 6 ocakta regldim. Regl 8 gün gecikti. Bu sabah test yaptım, malesef halen 2. çizgi yok, negatif. pzt mutlaka doktoru arayacağım kan vermek istiyorum veya ne tedavi önerecekse başlayacağım.... çok ilginç ama hem negatif hem de regl belirtisi yok...
ilaç bazen nasıl desem püskürme şekinde akıntı olarak geliyor. bende hep beyaz...
test yaptım canım, 2. çizgi yok malesef. Regl de yok neden anlamıyorum((
Gittim, sorun yok dedi tarlusal verdi. İçmedim, ağrım sızım olmadığı için sorun etmiyorum. Gelecek elbet...40 gün çok değil mi canım doktora gittin mi