Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cookiie Cookiie cnm günaydın nasilsin insülin ilacı mi rahatsız etti seni dün ve önceki gün bpek iyi değildim çok adapte olamadım sayfaya durumun nasıl💛
Canım ben kullanmaya başladığımda hafif hafif başlamıştı miğde bulantıları. Dedik alışınca bünyem kesilir. Ama giderek çoğaldı en son işte geçen hafta makineden çamaşır çıkarıyodum. O yumuşatıcı kokusu öyle yoğun geldiki istifra ettim. Ona bağladım sonra doktoruma sordum. Oda günde 1 taneye düşür dedi. Ama şimdide iştahım açıldı sanki. 2yken ne güzel yedirmiyodu😂😂
Adet olmadım daha test de yapmadım bugün bakalım yarın sabah yaparım belki canım salı da doktor çağırmıştı zaten
İnşallah pozitife döner canımm merakla bekliyoruzz yaa valla bize umut ol 😍

Canım ben kullanmaya başladığımda hafif hafif başlamıştı miğde bulantıları. Dedik alışınca bünyem kesilir. Ama giderek çoğaldı en son işte geçen hafta makineden çamaşır çıkarıyodum. O yumuşatıcı kokusu öyle yoğun geldiki istifra ettim. Ona bağladım sonra doktoruma sordum. Oda günde 1 taneye düşür dedi. Ama şimdide iştahım açıldı sanki. 2yken ne güzel yedirmiyodu😂😂

İnşallah pozitife döner canımm merakla bekliyoruzz yaa valla bize umut ol 😍
Canım ben 1000 mg kullandım baya kg verdim şimdi doktorum ara ara al dedi ara ara alıyorum şeker ihtiyacı hissetmiyorum istahimda hala aynı

Kizlar günaydın benim kırmızılar geliyor sinyalleri verdi. Size bi sorum.olacak femarayi ikinci ayda kullanmaya devam ettiniz mi? Yoksa doktor kontrolünde mi ilerlediniz? Bu ayda kullanmam gerekiyormu bilemedim..
Evet benm dr da habire gitmym dye femera verdi bu aybgebelk olmazsa 2. Ayda dene öyle gel dedi iğnede yapmyor ayrca yumurtları yeternce geliştirdiğini söylüyor bilemiyorum ilk kullanmam bnmde batn7 gün kaldı

Canım sen bilirsin tabi ama doktor nasıl sana kullan derki seni bir muayene edecek ne var ne yok diye birde beni mesela gün aşırı yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi vuruyor benim ilk tedavide böyle yapmıştı doktor degistirdim

Canım ben 1000 mg kullandım baya kg verdim şimdi doktorum ara ara al dedi ara ara alıyorum şeker ihtiyacı hissetmiyorum istahimda hala aynı
Geçmiş olsun 🌸 insülin direnci olduğunu nasıl anladın? Şikayetle mi doktora gittin yoksa genel kontrolde mi çıktı? Hangi ilacı kullanıyorsun? Kilo problemin var mıydı? Sağlık ocağı yapıyor mu acaba bu tahlili yoksa dahiliye bölümüne mi gitmeliyim.. yarın baktıracağım da ☺️ çok soru sordum kusura bakma

Bende onunla iyidi hiçbişey canım istemiyodu. Ama dün nolduysa Allahım aklım hep mutfakta çaya bisküvimi bansam, çikolatamı yesem, cipsmi yesem. Aklımda hep bunlar dönüyo. Onu kullanırken hiç böyle değildim :110:

Geçmiş olsun 🌸 insülin direnci olduğunu nasıl anladın? Şikayetle mi doktora gittin yoksa genel kontrolde mi çıktı? Hangi ilacı kullanıyorsun? Kilo problemin var mıydı? Sağlık ocağı yapıyor mu acaba bu tahlili yoksa dahiliye bölümüne mi gitmeliyim.. yarın baktıracağım da ☺️ çok soru sordum kusura bakma
Yok canimmolur mu hepimiz birbirimize sorarark öğreniyoruz paylaşıyoruz benim reglim duzensizdi bebek istiyorduk doktor bütün hormon testi rahim filmi istedi horminlarda çıktı insülin direnci kg 68 di 12 kg verdim reglim düzene girdi glucophage diye ilaç kullandım bu aralar arada bir alıyorum 🌼☘️

Bende onunla iyidi hiçbişey canım istemiyodu. Ama dün nolduysa Allahım aklım hep mutfakta çaya bisküvimi bansam, çikolatamı yesem, cipsmi yesem. Aklımda hep bunlar dönüyo. Onu kullanırken hiç böyle değildim :110:
Kuzum ilk bir ayı atlat alışırsın birde ben eve abur cubur almadım sadece esimlik aldım kendime hurma kaysi aldım hatta kendime yulaf süt hurma kakao ile atstrmalik yaptım şimdi hiç aklıma bile gelmiyor ilk bir ay kendini alıştır 🥰☘️

Kuzum ilk bir ayı atlat alışırsın birde ben eve abur cubur almadım sadece esimlik aldım kendime hurma kaysi aldım hatta kendime yulaf süt hurma kakao ile atstrmalik yaptım şimdi hiç aklıma bile gelmiyor ilk bir ay kendini alıştır 🥰☘️
Ah canım ben hiç almıyorumki. Ben kendi alışverişimi o kadar değiştirdimki dediğin gibi hep kuru incirler kayısılar kuruyemişler bölümüne direk gidiyorum. Ama eşiimmm🥺 eşimi bi ekmek almaya yolluyorum markete poşetleri doldurup geliyor:KK67:

Ah canım ben hiç almıyorumki. Ben kendi alışverişimi o kadar değiştirdimki dediğin gibi hep kuru incirler kayısılar kuruyemişler bölümüne direk gidiyorum. Ama eşiimmm🥺 eşimi bi ekmek almaya yolluyorum markete poşetleri doldurup geliyor:KK67:
Aynı şey bende de vardı ama aldım karşıma konuştum çünkü oda kg arttı birde beni dönemde üzme dedim.azda olsa azaltti 🤦🏿‍♀️

Aynı şey bende de vardı ama aldım karşıma konuştum çünkü oda kg arttı birde beni dönemde üzme dedim.azda olsa azaltti 🤦🏿‍♀️
Benimki yiyip yiyip hiç kilo almayanlardan. Alsada boyu var 1.80 kaldırıyo kiloyu. Kaç kere dedim ama işte biyandan da diyorum benim yüzümden adamdamı yemicek 🤷🏼‍♀️

Benimki yiyip yiyip hiç kilo almayanlardan. Alsada boyu var 1.80 kaldırıyo kiloyu. Kaç kere dedim ama işte biyandan da diyorum benim yüzümden adamdamı yemicek 🤷🏼‍♀️
Bide ben kilomu söylemiyorum şuan. Oda benim bu kadar çok kilo aldığıma inanmıyor. Onun tahmini en fazla 5 6 kilo aldım. Ama 20 kilo aldım ben en az. Böyle kilo muhabbeti yapınca da abartıyosun diyo. Bigün tartıya cıkıp gel dicem 🤣🤣

Yok canimmolur mu hepimiz birbirimize sorarark öğreniyoruz paylaşıyoruz benim reglim duzensizdi bebek istiyorduk doktor bütün hormon testi rahim filmi istedi horminlarda çıktı insülin direnci kg 68 di 12 kg verdim reglim düzene girdi glucophage diye ilaç kullandım bu aralar arada bir alıyorum 🌼☘️
Bu ilacı kullanırken gebelik olursa zarar vermiyor değil mi? Çok güzel kilo vermişsin👍 bende geçen ay 62 kiloyken birden 67 oldum çok bir şey yemediğim halde. Afedersin bağırsaklarım da pek düzenli değildir, tsh ımda yükselir zaman zaman. İlk gebeliğimde 80 kiloyla doğuma girmiştim 58 kiloya düştüm ama ondan sonra hep bir savaş halindeyim sürekli kilo alıyorum şeker ihtiyacım çok oluyor açlık şekerim aslında 90 95 dir ama bu insülini ben burda öğrendim o farklı bir şeymiş. Şüphelenmeye başladım baktırcam yarın aç karnına. Ne kadar sürede 12 kilo verdin ilaç nasıl verdiriyor iştahı mı kesiyor yoksa bağırsaklarımı çalıştırıyor?

Hayırlı pazarlar kızlar 💐
Bugün iğnede 14 günü yarıladım kaldı bir hafta. Bu sıralar uykudan şişkin ve susamış şekilde uyanıyorum gögüs hassatiyetim var belli ediyo kendini baya. Bilmiyorum kendimi çok mu dinliyorum ama bel ağrım oluyor ara sıra :-) yanaklarım kızarıyor ama vücudum da ateş yok bunu da dün farkettim benim belirtiler şimdilik bu kadar sizler nasılsınız

X