Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar buyrun kahveye 🤗🌺 3FD34BCF-3EF5-48CF-93A3-199D09F7CE64.jpeg

Aynen beraberiz 😁 sen nasılsın ne gibi belirtilerin var
Ağlıyorum sürekli 😂 karnım tef gibi bi de çok sert ve gergin 🙄 çok ağrım vardı ilk günlerde o yok artık hafif bel ağrısı var ve yattığımda sırt-bel arası ağrım batma hissi oluyo yeni başladı hep uyuduğum şekilde uyuyamıyorum buna şaşkınım baya 😂😂 senin nasıl gidiyo canım

Adet olmadım ama yumurtlama yı takip edeyim bari dedim, sizce yumurtlama mı bu

Eklentiler

• IMG_20210207_144038.jpg
    IMG_20210207_144038.jpg
    117 KB · Görüntüleme: 18
Ağlıyorum sürekli 😂 karnım tef gibi bi de çok sert ve gergin 🙄 çok ağrım vardı ilk günlerde o yok artık hafif bel ağrısı var ve yattığımda sırt-bel arası ağrım batma hissi oluyo yeni başladı hep uyuduğum şekilde uyuyamıyorum buna şaşkınım baya 😂😂 senin nasıl gidiyo canım
Anlattıklarının Bi kısmı bende de var bide çok susamış ve karnım şiş uyanıyorum menopoza girmiş gibi Bi yanıyorum Bi donuyorum 😁😁

Anlattıklarının Bi kısmı bende de var bide çok susamış ve karnım şiş uyanıyorum menopoza girmiş gibi Bi yanıyorum Bi donuyorum 😁😁
Aaa o bende de var ben yediğim içtiğimden sanıyodum 😂 hatta eşim öyle kesmediyse damacanayı ağzına dayayalım diye dalga geçiyo bi kerede 3 bardak içtim 😂😂😂

Canım öbür topikte de yazmıştm ama. İğne olmuştun dimi sen. Baya gecikmiş. Sonrasında doktora gittinmi
Evet 30 aralıkta çatlatma iğnesi oldum. En son 25 ocak ta kontrole gittim gebelik yoktu kanda ve karnımdan ultrason bakmışlardı kist yok demişlerdi. Tarlusal vermişlerdi içmedim ama 47 gün oldu. Bari yumurtlamaya bakiyim dedim bende, napcağımı bilmiyorum.

Evet 30 aralıkta çatlatma iğnesi oldum. En son 25 ocak ta kontrole gittim gebelik yoktu kanda ve karnımdan ultrason bakmışlardı kist yok demişlerdi. Tarlusal vermişlerdi içmedim ama 47 gün oldu. Bari yumurtlamaya bakiyim dedim bende, napcağımı bilmiyorum.
Anladım canım kistte yokmuş ya gelmesi gerekti aslıda. Acaba sonradan gelişip çatlayan yumurtalarmı oldu 🙄

Tekrar kanda gebeliğe baktırsan mı acaba ya çok olmuş çünkü

En son ilişki 1 inde oldu. 25 inde çıkardı kanda sanırım. Gizleyemez ki kanda? Öle değil mi🤔 akıl ver bana😞
1 ocaktan bugüne hiç ilişki olmadı yani canım. O zaman dediğin gibi yoktur. Tarlusal alsan bari kullanmak istemiyormusun🙄

1 ocaktan bugüne hiç ilişki olmadı yani canım. O zaman dediğin gibi yoktur. Tarlusal alsan bari kullanmak istemiyormusun🙄
Tarlusal verdi ama hem alerjik bünyem var hem de adet düzenini çok değiştiriyor o. Hormon yüklemek de istemiyorum çok zararlı birşey. Aldım ama içmedim. Yumurtlamayı takip ediyorum şuan. Bugün ilişki olsun diyorum artık. 🤔😊

Tarlusal verdi ama hem alerjik bünyem var hem de adet düzenini çok değiştiriyor o. Hormon yüklemek de istemiyorum çok zararlı birşey. Aldım ama içmedim. Yumurtlamayı takip ediyorum şuan. Bugün ilişki olsun diyorum artık. 🤔😊
Evet bugünü değerlendir canım ☺️ İnşallah 12 13 gün spnra güzel haberi verirsin😍

Kızlar şimdi benim dahiliye doktorumda özeldeydi. Ama ben artık özellere para vermekten gına geldi. Şimdi bi gitcem 300 kafadan gitcek ona verceğime kendime kullanırım valla. Devlet hastanesinde başka bi doktora aldım randevumu. 19una en erken vardı. Tamda 18ine kadar regli olmazsam sonucun ne olduğınu öğrenmiş olucam. Tiroid ilacımıda ona göre düzenletirim eğer gebelik olmuş olursa. Değilmi ☺️

Aa benim annem tarafından genetik çevrem de de çok var. Çok kişide böyle gördüm aslında, durumuna göre doz ayarlıyo doktor 🤣 aslında benim tshm normal şuan ama antikorlarım yüksek. Hayatım boyunca kullanıcam mecbur o yüzden ☺️
Ben bilmiyorum canım ömür boyu mu değil mi... sadece tiroitin ancak sana yetiyor, hamilelik istiyorsan biraz daha arttıralım dedi 50 mg verdi.:KK16:

X