- 8 Kasım 2019
- 20.578
- 35.828
Süt hormonunun evet engel olduğunu duymuştum arkadaşımda da bi ara regli gecikmesi olmuştu süt hormonu yüksek cıkmıştı ilaçla düzeldi ama. Canım bende de pko var. Ben evlendiğimde hiç korunmadım pkodan dolayı kolay olmaz nasılsa diye. İlk ay hamile kaldım dış gebelik oldu iğne ile düşük yaptım 3 ay mecburi korundum sonra. Korunmayı bırakır bırakmaz hemen yine hamile kaldım oda aynı şekilde oldu onuda düşürdük. Ondan sonrasın ben kilo almaya başladım 20 kilo hemen hemen, sonra reglim kesildi pko daha çok kendini göstermeye başladı. Bu süreçlerde hep aynı doktora gittim. Doktor hikayemi bildiği için sanırım hormona gerek yok kilo versen düzene gircek dedi. Bende üstüne düşmedim sonra. İşte şimdi hem bebek tedavisi hemde kilo vermeye calışıyorum. Bakalım Allah yolumuza ne yazdıysa o çıkcakTesekkur ederimm..1seneden fazladir olmayinca eylul ayinda doktora basvurdum..süt hormonum yüksek cikiyodu benim..süt korur derlerya büyüklerimiz dogruymus demekki..ama bende polikistik over de var..sende hormonlarina bi baktir bence..evet yaaa sürekli aklimdaaa cikaramiyorum kafamdan