Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende gecikme oldu ilk kullandığım ay 3-4gün kadar, galiba yapabiliyor😞 hem de düşük doz kullandım 😞 ama çatlatma iğnesi kullanmadım ben hiç. bu ay ikinci femara kullanışım bakalım nasıl olacak 🤷🏻‍♀️
Hiç gecikme olmayınca bende genelde nerdeyse emin oldum hamile olduğuma ama nasip değilmiş genel de 2. Ay daha yüksekmiş hamile kalma olasılığı inşallah güzel haberler alırız canım

Hiç gecikme olmayınca bende genelde nerdeyse emin oldum hamile olduğuma ama nasip değilmiş genel de 2. Ay daha yüksekmiş hamile kalma olasılığı inşallah güzel haberler alırız canım
Ben tam iğneden sonra geçen ay 20. Günde adetim gecikmez normalde benimde ama iğnenin 15. Gününde kanda baktırmıştım negatifti demekki gecikme yapabiliyor

Kızlar iyi geceler bu ay femara kullandım çatlatma iğnesinin bugün 17. Günü adet olmadım gebelik testi de negatif femara kullanıp adet gecikmesi yaşayan var mı ?
Günaydın canım bende Femara kullandım bu ay bugün 15.günüm sabah test yaptım negatifti. Bende burda okuduğm kadarıyla 14-15.gün regl olunuyormuş diye okudum. Ama bende de gelen giden hiç bişey yok maalesef.
Bende gecikme oldu ilk kullandığım ay 3-4gün kadar, galiba yapabiliyor😞 hem de düşük doz kullandım 😞 ama çatlatma iğnesi kullanmadım ben hiç. bu ay ikinci femara kullanışım bakalım nasıl olacak 🤷🏻‍♀️
Canım günaydın, Femarayı ilk aydan sonra hemen ertesi ay da mı kullanmış oluyorsun yani? Genelde etkisi devam eder bir sonraki ayda diyorlar ya o yüzden sordum. Ona göre benimde elimde kaldı Femara regl olursam kullanayım diyorum.

Ay deme öyle hiç belli olmaz o canım 🥰🤲🏻❤️ Dua edelim bol bol
tamam demicem bakalım ne olcak 🤲🏼😍😍

Aman girsin girsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Gecikince insan stres oluyor valla

evet valla öyle olunca kaç tane test bitiriyoeum hesabu yok. Gecikme olunca çok sinir bozucu oluyo 😒 @GulYuzlumm

Canım ben uyuyamadım test yaptım ama negatif 🤔😞 bat yarın iğnenin de 12.günü
Canımmm hemen umutsuz olma 12. Gün çıkmayıp 14. Gün çıkan çok var 🤲🏼🤲🏼
evet kizlar bekledigim gibi reglim geldi maalesef umarim sizlerin beblsleri gelir🙏🏻
Ah canım geçmiş olsunnn 😔 üzülme hiç yeni ay yeni umutlar 🙏🏼

Günaydın canım bende Femara kullandım bu ay bugün 15.günüm sabah test yaptım negatifti. Bende burda okuduğm kadarıyla 14-15.gün regl olunuyormuş diye okudum. Ama bende de gelen giden hiç bişey yok maalesef.

Canım günaydın, Femarayı ilk aydan sonra hemen ertesi ay da mı kullanmış oluyorsun yani? Genelde etkisi devam eder bir sonraki ayda diyorlar ya o yüzden sordum. Ona göre benimde elimde kaldı Femara regl olursam kullanayım diyorum.
Hayır canım iki ay sonra kullandım, o arada iki ay kendim ovulasyon testi ile takip ettim ama gebelik olmadı maalesef😞 Bence kendin karar verme doktoruna sor, ama inşallah gerek olmaz adet olmazsın

tamam demicem bakalım ne olcak 🤲🏼😍😍

Aman girsin girsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Gecikince insan stres oluyor valla

evet valla öyle olunca kaç tane test bitiriyoeum hesabu yok. Gecikme olunca çok sinir bozucu oluyo 😒 @GulYuzlumm

Canım ben uyuyamadım test yaptım ama negatif 🤔😞 bat yarın iğnenin de 12.günü

Canımmm hemen umutsuz olma 12. Gün çıkmayıp 14. Gün çıkan çok var 🤲🏼🤲🏼

Ah canım geçmiş olsunnn 😔 üzülme hiç yeni ay yeni umutlar 🙏🏼
İnşallah canım 😞

Canım ben geçen ay 20. Günde regl oldum iğne geciktirme yapıyor. Kanda baktır 15. Günde kanda yoksa yoktur

Drdr17 Drdr17 Mordus Mordus B byzz1 kızlarr aynıyız sizde nasıl durumlar. Benim bugün hafif bel ağrım belim sol tarafında bi noktada daha bir batma. Karnımın sol tarafında bir noktada batma ve sol kasığımda ara ara ağrı var🙄🙄

Ya inşallah benim kist olmamıştır 😔
Olmamıştır canım genelde senin iğneden sonra hissettiklerin normal herkeste olan şeyler inşallah döllenme işaretidir. Bende sadece bugun çok sıvı beyazımsı akıntı geliyor o kadar ağrı yok yani ben kendimde bir tuhaflık hissediyorum neden ağrı yok diye ☺️

Olmamıştır canım genelde senin iğneden sonra hissettiklerin normal herkeste olan şeyler inşallah döllenme işaretidir. Bende sadece bugun çok sıvı beyazımsı akıntı geliyor o kadar ağrı yok yani ben kendimde bir tuhaflık hissediyorum neden ağrı yok diye ☺️
Ay canım hiç döllenme diye umutlanmıcam bu ay hatta gün bile saymıcam diyorum. Geçen ay allahım 14. Gün nasıl gelicek diye kendimi yiyip bitiriyodum görmedim o günü🤣 bu ayda göremicem kafasında hiç o günü beklemiyorum. Bugün kaçıncı günüm diye düşünmek istemiyorum. Ama bi anda da aklımın bi köşesinde tabi🤣
Herkeste aynı etkiler olmuyoki canım. Belkide bebişin annesini hiç rahatsız etmeden yolculuk ediyodur şuan😍😍😍

Drdr17 Drdr17 Mordus Mordus B byzz1 kızlarr aynıyız sizde nasıl durumlar. Benim bugün hafif bel ağrım belim sol tarafında bi noktada daha bir batma. Karnımın sol tarafında bir noktada batma ve sol kasığımda ara ara ağrı var🙄🙄
Bende tuhaf bi ağrı var kasıklarımda ve dün adet olucakmış gibiydim belim falan ağrıyodu sabah uyandığımda da çok garip kasık ağrılarım vardı

Bende tuhaf bi ağrı var kasıklarımda ve dün adet olucakmış gibiydim belim falan ağrıyodu sabah uyandığımda da çok garip kasık ağrılarım vardı
Aman allah korusunn dur adeti çağırma 🤣
Heralde iğneden canım benimde öyle bel kasık ağrım. Kist olmasından korktumda siz diyince şimdi içim rahatladı

X