Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkesin derdi ayrı benim kayınvalidem de hiç oralı değil. Olsun istemiyo desem yeridir. Çocuk olmuyo muhabbeti olmuştu bi ara kızı evlenip ayrıldı çocukla geldi bana onu örnek gösterdi. Sanırım herkes ayrılcak zannediyo Allah korusun onların torunları yetiyo onlara. Ama ben tek çocuğum ve bizim taraf yürekleri ağzında hamilelik haberi bekliyo olsa bayram havası esicek çok istiyolar 🥰
Ama herkesin hayatı yaşantısı farklıki kızının başına öyle bişey gelmiş. Seninde gelcek diye bişey yokki, kimse boşanmak ayrılmak için evlenmez ama bazen insanlar mecbur kalabiliyorlar. Allahım kimseye yaşatmasın. Ama illaki çocuk istersin düşünürsün. Boşver canım siz eşinle isterseniz olur zaten. 3. Kişiler buna karışmasın ben kızıyoeum bu tarz şeylere yani sınır ihlali gibi geliyor. Biz karar veririz rabbim verirse olur. Kimseyi ilgilendirmez 😊

Yok canım olursa koyucam inşallah 🥰
Çok güzel isimler. Gelsinlerde isimlerine yakışır evlatlar olsunlar inşallah🥰🥰
Bende erkek olursa Çağan Bera, kız olursa Deva istiyorum. Fikrimde değişiklik olmazsa 😍
Ama bu ara Turna ismide göz kırpıyor bana kız için 🤣

Ama herkesin hayatı yaşantısı farklıki kızının başına öyle bişey gelmiş. Seninde gelcek diye bişey yokki, kimse boşanmak ayrılmak için evlenmez ama bazen insanlar mecbur kalabiliyorlar. Allahım kimseye yaşatmasın. Ama illaki çocuk istersin düşünürsün. Boşver canım siz eşinle isterseniz olur zaten. 3. Kişiler buna karışmasın ben kızıyoeum bu tarz şeylere yani sınır ihlali gibi geliyor. Biz karar veririz rabbim verirse olur. Kimseyi ilgilendirmez 😊
Aynen öyle kuzucum o son oldu zaten dışarda bıraktık bu konuda onları herkes yerinde sağolsun 🥰

Asyanında anlamı çok güzelmiş. Valla gelsinlerde şifa olsunlar derdimize deva olsunlar gercekten 😍😍
İnşallah yaaa hayalim ve hevesim öğrenince m harfli kolye almak istiyorum ya Muhammed ya Meryem ya hemen boynumda taşımak istiyorum hani anneler isim yazdırıyo ya kolyelerine içim gidiyo valla ☹️

Aynen öyle kuzucum o son oldu zaten dışarda bıraktık bu konuda onları herkes yerinde sağolsun 🥰
Kesinlikle öyle canım biz zaten stres altındayız bu tedavide bide insanların dedikleri daha çok strese sokuyor insanı. Duymamaya çalışıyorum. Duyuranıda engellemeye çalışıyorum işte kvme ben söylemeyemem en doğrusu eşimin söylemesi. Onuda şimdilik şu ayın sonucunu alana kadar söyletmicem. Sonuç olumsuz olursa dicem git smyle bidaha hiç çocuk muhabbeti yapmasın bana 🤣

İnşallah yaaa hayalim ve hevesim öğrenince m harfli kolye almak istiyorum ya Muhammed ya Meryem ya hemen boynumda taşımak istiyorum hani anneler isim yazdırıyo ya kolyelerine içim gidiyo valla ☹️
Ahhh benimdeee benimdeee 😔😔 rabbim tez zamanda hayallerimizi gerçekleştirsinn🤲🏼🤲🏼

Kesinlikle öyle canım biz zaten stres altındayız bu tedavide bide insanların dedikleri daha çok strese sokuyor insanı. Duymamaya çalışıyorum. Duyuranıda engellemeye çalışıyorum işte kvme ben söylemeyemem en doğrusu eşimin söylemesi. Onuda şimdilik şu ayın sonucunu alana kadar söyletmicem. Sonuç olumsuz olursa dicem git smyle bidaha hiç çocuk muhabbeti yapmasın bana 🤣
Ahh inşallah olumlu olur inşallah artık hayatımızın bu sayfası kapanır çocuklu sayfası açılır 🥰
Ahhh benimdeee benimdeee 😔😔 rabbim tez zamanda hayallerimizi gerçekleştirsinn🤲🏼🤲🏼
Bi de şey isme özel hastane çıkışı takımları... Hele koyacağım isimlerde görünce daha da içim gidiyo sürekli de bakasım geliyo sonra üzülüyorum ama yine bakıyorum seçiyorum hatta en hoş olanları 😂😂

Ahh inşallah olumlu olur inşallah artık hayatımızın bu sayfası kapanır çocuklu sayfası açılır 🥰

Bi de şey isme özel hastane çıkışı takımları... Hele koyacağım isimlerde görünce daha da içim gidiyo sürekli de bakasım geliyo sonra üzülüyorum ama yine bakıyorum seçiyorum hatta en hoş olanları 😂😂

inşallah 😍🥰🥰
Ahha sen benim instagram kaydedilenlerimi görsenn çocuğumun odasını bile beğenmişim hastane kapı süsünü dediğin gibi isimli🤣 hele bitane çağan yazılı tulum gördüm ah dedim oğlum doğunca bu ğandemi olmazsa mevlüdüne alırım🤣🤣🤣🤣

4693076E-0851-46A6-A2E7-9A0D098EA4F5.jpeg

Sadece kaydettiğim 126636282 taneden bitanesi 🤣🤣🤣

Ahh benimde tam 1.5 yıl ve insülin direnci belası ☹️ inşallah nasip olur defnen bu ay gelir ❤️ ben de Meryem Asya ve Muhammed'in annesiyim canım çocuklarım 🥰😍

Kıskanmak değil ama bi yutkunanama oluyo çok ağladığımı bilirim çok içim acıyo bi de takma diyenlet oluyo yapabilsem takmam ama nasıl takmıyımmaynı zaman evlenmişiz biri doğum yapmış öteki hergün eli karnında oğlum da oğlum diyehikaye atıyo
Tatlım maşallah 3. yu mu istiyirsun yada isimler mi belli bizimde defne mira erkek olursa Ali aslan istiyoruz nasip.olursa 🥰🤲 takma diye kerim ağzına terlik atasim geliyor benim😂😂😂

X