Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canınızı sıkmayın biliyorum çok zor. Normal mi gebelik mi olucaktı klomenle yada aşılama mı olmuştunuz da tutmadı
Yok yumurtam kendisi buyumus bir tedavi kullanmadim sadece catlatma ignesi kullandim ama bi ay es vericem sanirim . Hicbir tedavi alasim yok en azindan bir ay 🤷‍♀️

Yok yumurtam kendisi buyumus bir tedavi kullanmadim sadece catlatma ignesi kullandim ama bi ay es vericem sanirim . Hicbir tedavi alasim yok en azindan bir ay 🤷‍♀️
Hayırlısı olsun aşılama düşünüyor musunuz direk tüpbebek yaptırmaktansa

burda yapmak için yer varmıki excelde falan yapıp burayamı yapıştırıyoruz🤣

Canım üzgünüm ama umudunu kaybetme
Tablo yeri varmış canım burda buldum 🥰
İsimkullanılan ilaçkullanılan kürvarsa olan sorunbat tarihi
Gibi yapabiliriz 😂 sonra da şubat hamile tablosu yaparız inşallah 😂😂

Tablo yeri varmış canım burda buldum 🥰
İsimkullanılan ilaçkullanılan kürvarsa olan sorunbat tarihi
Gibi yapabiliriz 😂 sonra da şubat hamile tablosu yaparız inşallah 😂😂
Evet canım böyle daha güzel olmuş. Ekliyim 😃

Kızlar moralim çok bozuk..

Klomen dün bitmişti bugun doktora gittim. Sadece sağ da bir tane yumurta vardı çok büyümüş dedi çok çabuk büyümüş dedi bugun 10.gün😔😔😔

Yumurta 22x23 müş. E dedim sağlıksız mı? kimisi 22 yi de bekliyor dedi. Ama benim modum düştü o an zaten..

Hemen iğne yazdı karından vuruldum.

Başka büyümez mi dedim, yok dedi biraz büyümüş de olsa görürdük diğerlerini dedi hiç büyüyen yokmuş yani başka
💔

Klomen dün bitmişti bugun doktora gittim. Sadece sağ da bir tane yumurta vardı çok büyümüş dedi çok çabuk büyümüş dedi bugun 10.gün😔😔😔

Yumurta 22x23 müş. E dedim sağlıksız mı? kimisi 22 yi de bekliyor dedi. Ama benim modum düştü o an zaten..

Başka büyümez mi dedim, yok dedi biraz büyümüş de olsa görürdük diğerlerini dedi hiç büyüyen yokmuş yani başka
💔

💔
Benimde bu ay klomenle bir tane büyüdü ama 14.gün vuruldum iğneyi ben anca büyüdü klomene cevap vermedi fazla ☹️ Olcağı varsa zaten bir yumurtayla olucak öyle düşün canım inşallah kaliteli büyümüştür

Benimde bu ay klomenle bir tane büyüdü ama 14.gün vuruldum iğneyi ben anca büyüdü klomene cevap vermedi fazla ☹️ Olcağı varsa zaten bir yumurtayla olucak öyle düşün canım inşallah kaliteli büyümüştür
Öyle ama işte ne bilim 2 3 tane olur dedim ilaçla sadece bir tane görünce insan üzülüyor dediğin gibi inşallah sağlıklı olan büyümüştür ama işte ebatı da çok büyük bence sağlıksız 😔

Öyle ama işte ne bilim 2 3 tane olur dedim ilaçla sadece bir tane görünce insan üzülüyor dediğin gibi inşallah sağlıklı olan büyümüştür ama işte ebatı da çok büyük bence sağlıksız 😔
30 mm ile sağlıklı hamile kalan birini hatırlıyorum bu sitede. Seni çok iyi anlıyorum aynısını yaşadım çünkü bu ay ve bi de yavaş büyüyodu 12.gün 15 mm oldu doktor çatlatabiliriz inşallah dedi. Bi tane daha vardı aslında onun gelişimi durmuş. Onun gelişmesi için iki gün birsürü şey yedim içtim o gelişmedi ama Allahtan 15 mm olan iki günde 21 buçuk olmuş çatlatma iğnesi vuruldum hemen pazar akşamı. Ben de iki üç tane büyür ihtimal artar diyodum çok üzüldüm ama sonra bir yumurtası bile gelişmeyenlerle konuştum halime şükredip umutla beklemeye başladım şükür yine var yumurtamız ❤️

30 mm ile sağlıklı hamile kalan birini hatırlıyorum bu sitede. Seni çok iyi anlıyorum aynısını yaşadım çünkü bu ay ve bi de yavaş büyüyodu 12.gün 15 mm oldu doktor çatlatabiliriz inşallah dedi. Bi tane daha vardı aslında onun gelişimi durmuş. Onun gelişmesi için iki gün birsürü şey yedim içtim o gelişmedi ama Allahtan 15 mm olan iki günde 21 buçuk olmuş çatlatma iğnesi vuruldum hemen pazar akşamı. Ben de iki üç tane büyür ihtimal artar diyodum çok üzüldüm ama sonra bir yumurtası bile gelişmeyenlerle konuştum halime şükredip umutla beklemeye başladım şükür yine var yumurtamız ❤️
İnşallah hayırlı sonuç alırsın seninki tam ideal boyuttaymış canım. Hakkımızda hayırlısı

İnşallah hayırlı sonuç alırsın seninki tam ideal boyuttaymış canım. Hakkımızda hayırlısı
Teşekkür ederim canım inşallah senin de güzel haberlerini alıcaz sıkma canını stresi bırak iyi düşün iyi olsun. O dünyaya gelecekse gelir ❤️

Teşekkür ederim canım inşallah senin de güzel haberlerini alıcaz sıkma canını stresi bırak iyi düşün iyi olsun. O dünyaya gelecekse gelir ❤️
Aynen öyle, Allah izin verirse doğacağı tarih belli biz hemen olsun istiyoruz..bakalım kısmet ne zamansa..

Benim de öyleydi işte 😂😂 Halbuki ben alttan bakılmaya razıyım bu sıkışık işkencesini çekmektense 🥴
ay canım ben senin bildirimini görmemişim kusura bakma :KK43: gerçekten çok işkence oluyor. bugün gittim daha pek sıkışmamıştım bekledim biraz sonrada doktor ameliyata gitmedimi:KK17: neyseki kazasız belasız atlattık :KK45:
Ben de yazmak için sabırsızlanıyorum, ancak halen adet olamadım, doktora da gidemedim :KK43:
Test de yaptım, tek çizgi.. bakalım birkaç güne gelmesini bekliyorum..
inşallah pozitife dönerde yeni bat vermek zorunda kalmazsın canım bekliyoruz haberlerini :dua:

💔
canım hiç moralini bozma. boyutu gayet güzel biliyorsunki bir yumurta ve bir sperm bize yetiyor :super: bende bugün oldum iğnemi aynıyız iğnedaşım :)

X