Aa sende miBende elendim kizlarhayırlısı inşallah
Hayırlısı olsun mübarek ayda bol bol dua edelimBende elendim kizlarhayırlısı inşallah
Kafama takmamam lazım ama nasıl yapacağımı düşünüyorum. Boşta durmuyorum kendimi dinlememek için ama adet zamanı yaklaştıgında acaba oldu mu diyorum buda stres yaptırıyor olacağı varsa da olmuyorAynen canım vakti zamanı var ama üzülmemek te elde değil. Ne olursa olsun üzülüyoruz. Aslında duygularımızı bastırmak yeri o an içimizden geldiği gibi yaşamak gerekiyor. Hepimizin hakkında hayırlısı.
Hadi yaa ben de dün erken test yaptım. Eşim iş seyehatine gidecegi için o istedi ilk defa kıramadım ben de. Malesef negatif. 13 Nisan regli günüm de baya regli ağrılarım da var. Bekliyorum. Doktorla da konuştum randevu istiyorum diye ama regli olunca ara gene dedi. Ilaca başlamadan konuşmak istiyorum bakalım ne dicek. Şimdi ne olacak peki? Gene devam mı? Yoksa sonraki adım mı?Kızlar ben bu ayda elendim
Hayırlısı olsun. Insallah sonraki denemede istediğimiz gibi olur. Ben de regliyi bekliyorum. Testim negatif cikti.Bende elendim kizlarhayırlısı inşallah
Sen nasılsın? Neler yapıyorsun canım?Aa sende mihayırlısı olsun canım.
3 defa ilaç tedavisi olcaktı 3 oldu canım. Aşılama deniycez ama nisanda bişey yaptırmıycam. Öncelik kas ağrımın geçmesi için tedaviye başlamak olacak. Ramazan da da yapmak istemiyorum diye mayısa erteledim hem kafam dinlenir. Kas ağrım geçmedi onun için doktora gidip emar çekilicem gittiğimde de doktorla konuşup aşılama hakkında fikir alıcamHadi yaa ben de dün erken test yaptım. Eşim iş seyehatine gidecegi için o istedi ilk defa kıramadım ben de. Malesef negatif. 13 Nisan regli günüm de baya regli ağrılarım da var. Bekliyorum. Doktorla da konuştum randevu istiyorum diye ama regli olunca ara gene dedi. Ilaca başlamadan konuşmak istiyorum bakalım ne dicek. Şimdi ne olacak peki? Gene devam mı? Yoksa sonraki adım mı?
Anladım canım. Insallah kas ağrıların yakin zamanda geçer. Doktorla konusunca yazar mısın rica etsem. Ben de konuşacağım için bana da fikir olur. Hayırlısı olsun bakalım3 defa ilaç tedavisi olcaktı 3 oldu canım. Aşılama deniycez ama nisanda bişey yaptırmıycam. Öncelik kas ağrımın geçmesi için tedaviye başlamak olacak. Ramazan da da yapmak istemiyorum diye mayısa erteledim hem kafam dinlenir. Kas ağrım geçmedi onun için doktora gidip emar çekilicem gittiğimde de doktorla konuşup aşılama hakkında fikir alıcam
Yazarım tabisiAnladım canım. Insallah kas ağrıların yakin zamanda geçer. Doktorla konusunca yazar mısın rica etsem. Ben de konuşacağım için bana da fikir olur. Hayırlısı olsun bakalım
Iyiyim kuzu ama sıkıldım 2-3 günde bir birliktelik olmasından. Hayit hapina devam ediyorum. Gebelik olmasa bile adetimi düzene soksa şükredicem. En azından yumurtlama günümü bilip ona göre birşeyler yapardım. Henüz yumurtlayıp yumurtlamadigimi bilemiyorum. Olağan bir belirtim olmadı. Ara sıra kısa süreli ağrı hissedip degerlendiriyorum. Çaresiz adet olmayı beklicem. Pek umutlu değilim. Sen erken gebelik yapmışsın. NegatifmisSen nasılsın? Neler yapıyorsun canım?
Aynı şeyi ben de arıyorum. Bulursam ben de sana söylerim. Bir dua, meditasyon, spor, bol yürüyüş, örgü, kitap okumak iyi geliyor ama yetmiyor bana. Stres yapmaya başlayınca bunların hiç birini yapasım gelmiyor.Yazarım tabisistresle başa çıkmanın yollarını arıyorum şimdide. Nasıl yaparım da stres yapmam kafaya takmam ve oluruna bırakırım diye. Bulursam onuda derim
Ben doktorla konuşacağım bu hafta regli olunca. Regli olmadan randevu vermek istemedi. Iste sonraki adıma hemen geçebilir miyiz diye sorucam bir de hsg mi laparoskopik müdahale mi tavsiye ediyor gene onu sorucam. Çünkü başka doktor hsg dedi. Ama benim için de sanki hsg çok mantıklı değil gibi bilmiyorum karar vermedim daha konuşunca doktorla karar veririz. Eşim başladı seyahatlere ve agustostan itibaren eve belki ayda 2 gün falan gelebileceği için artık zaman kaybetmek istemiyoruz. Ama işin maddi boyutu da var bunları da konuşacağım. Sonraki adım ne, ücreti var mı, varsa ne kadar vs.
Yurtlama gününü ben ovulasyon testleriyle kontrol ederdim. Yaptın mı o testlerden hiç? Enazindan insan strese girmiyor kaçırdık mi kaçırmadık mi falan. Valla aynen birinizden duysam keşke hamile kaldığını dicem ki oh ne güzel ben de yakında hamile kalacağım demek kiIyiyim kuzu ama sıkıldım 2-3 günde bir birliktelik olmasından. Hayit hapina devam ediyorum. Gebelik olmasa bile adetimi düzene soksa şükredicem. En azından yumurtlama günümü bilip ona göre birşeyler yapardım. Henüz yumurtlayıp yumurtlamadigimi bilemiyorum. Olağan bir belirtim olmadı. Ara sıra kısa süreli ağrı hissedip degerlendiriyorum. Çaresiz adet olmayı beklicem. Pek umutlu değilim. Sen erken gebelik yapmışsın. Negatifmisiçimizden biri ne zaman iyi bir haber vericek yaa. Üzülüyorum valla. Bari birimizden biri pozitifi görseydi. Umut olurduk birbirimize.
Ovulasyon testi kullandım canım. Ama çok geç yumurtladigim için sıkıcı oluyor. Bazen 45. Günde falan yumurtluyorum. Sıkılıyorum yaparkenYurtlama gününü ben ovulasyon testleriyle kontrol ederdim. Yaptın mı o testlerden hiç? Enazindan insan strese girmiyor kaçırdık mi kaçırmadık mi falan. Valla aynen birinizden duysam keşke hamile kaldığını dicem ki oh ne güzel ben de yakında hamile kalacağım demek ki
Ay evet her gün yapmaya usaniyor insanOvulasyon testi kullandım canım. Ama çok geç yumurtladigim için sıkıcı oluyor. Bazen 45. Günde falan yumurtluyorum. Sıkılıyorum yaparken
Pcos mu var sizde?Ovulasyon testi kullandım canım. Ama çok geç yumurtladigim için sıkıcı oluyor. Bazen 45. Günde falan yumurtluyorum. Sıkılıyorum yaparken
Ilk ergenliğe girdiğim zamanlarda olmuştu. Doğum kontrol hapı kullanmıştım bir süre geçti. Sonra tekrarlamadı. En son muayene falan oldum. Doktor rahim ve yumurtalıklar temiz demişti. Başka bir doktor anî kilo alımına bağlı olabilir dedi. Kilo vermem gerektiğini söyledi. 76 kiloyum. Boyum 1.60. Etrafımda daha kısa ve kilolu olanlar var her ay hiç şaşmadan olurlar. Belki de benim bünyemi bu şekilde etkiledi. Herkes farklı tabi.Pcos mu var sizde?
Yok canım. Adet düzensizliğinden dolayı ovulasyon testi kullanıp yumurtlamayi degerlendirmistik olmuştu. Şimdi klomenle falan olmadı. Vakti zamanı var demek ki. Hayırlısı hakkımızda..Ay evet her gün yapmaya usaniyor insanAllahim yardım etsin bize canım valla arada insana bıkkınlık geliyor. Sen ilk hamileliginde de peki bu kadar uğraştın mi?
Hormonlarına baktırdın mı?Ilk ergenliğe girdiğim zamanlarda olmuştu. Doğum kontrol hapı kullanmıştım bir süre geçti. Sonra tekrarlamadı. En son muayene falan oldum. Doktor rahim ve yumurtalıklar temiz demişti. Başka bir doktor anî kilo alımına bağlı olabilir dedi. Kilo vermem gerektiğini söyledi. 76 kiloyum. Boyum 1.60. Etrafımda daha kısa ve kilolu olanlar var her ay hiç şaşmadan olurlar. Belki de benim bünyemi bu şekilde etkiledi. Herkes farklı tabi.