Sorma yaaaa kanda 3 güne çıkar idrarda 1 hafta sürebilir dedi ciddi ciddi şaka falan değil yaniCanım benimsağol yanımda olduğun için
O zaman annene gore benim hâlâ şansım var
Aaay hadi yaaaaBenim kırmızılar kendini göstermeye başladı
Hakkımızda hayırlısı. InsaAllah sen görürsün pozitifiAaay hadi yaaaa
Üzüldüm gerçektenHakkımızda hayırlısı. InsaAllah sen görürsün pozitifi
Mutlaka haber ver kuzumÜzüldüm gerçekteninşallah hayırlısıyla önümüzdeki ay olur o zaman canım senin için. Bakalım benim de çok ümidim yok ama olursa da olmazsa da yazicam burda.
Olsun sıkma canını birdaha ki aya umut her zaman varBenim kırmızılar kendini göstermeye başladı
Anneler her zaman haklıdırAhahahahahahaha ya valla bir güldüm zaten önce sonra dedim due kadın delirdiğini anlicak çaktırmaay bilemedim şimdi 3 gün daha beklerim derken 1 hafta mı o da neee
Aynen canım. Önümüze bakacağızOlsun sıkma canını birdaha ki aya umut her zaman var
Ben de oldum regli malesef. Hayırlısı bakalım inşallah önümüzdeki aylara kaldı umudumuzMutlaka haber ver kuzum
AaaBen de oldum regli malesef. Hayırlısı bakalım inşallah önümüzdeki aylara kaldı umudumuz
Aynen ben de üzüldümAaaüzüldüm canım yaa. Nasip değilmiş. Neyse artık yoldaş olucaz birbirimize
Sana da üzüldüm canım ama artık önümüzdeki maçlara bakacağız ne yapalımBende test yaptım negatif
Benim doktorum bir hafta sonra gel bakalım demişti iki seferde de 1 hafta sonra baktığında catladigini görmüştü. Doktorunla konuş en iyisi.Merhaba kizlar yardiminizi istiyorum cuma günü sabah 11 de catlama ignemi oldum 36 saat sonra iliski oldu suan cok fazla gaz sancisi var zor oturuyorum ve kasik agrim var bunlar normal mi yumurta akintim olmadi acaba igne ise yaramadi mi 2 yumurtam vardi 20 mm çatlayip catlamadigini nasil anlicam
Ben üzülmedm sanırım ya. Dua edip sabredicezSana da üzüldüm canım ama artık önümüzdeki maçlara bakacağız ne yapalım
Peki catlama ignesi sonrasında neden kanama olur az da olsa kanamam var Normal mi acabaBenim doktorum bir hafta sonra gel bakalım demişti iki seferde de 1 hafta sonra baktığında catladigini görmüştü. Doktorunla konuş en iyisi.
Yaa sende mi . Birimize nasip olmadı güzel haber vermek. Hayirlisi böyleymiş. Vardır Rabbimin bir bildiği.Bende test yaptım negatif
Aynen kuzum. Ya ben şey diyorum. Tüplere mi baktirsam.Aynen ben de üzüldümama napalım sağlık olsun. şimdi yine yeni umutlar için motive olma zamanı.
Uzulmemen daha iyi ilk sefer ben de hiç uzulmemistim bu sefer niye bukadar üzüldüm ben de bilmiyorum valla ama kendimi mesgul edecek birseyler bulup modumu degistirmeye calisiyorum. Bir de malesef acayip agresifim kimseyle konuşmak bile istemiyorum.Ben üzülmedm sanırım ya. Dua edip sabredicez
Aynen kimseye nasip olmadı bu ay. İnşallah en kısa zamandaYaa sende mi . Birimize nasip olmadı güzel haber vermek. Hayirlisi böyleymiş. Vardır Rabbimin bir bildiği.