Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bekliycem canım ya. Bugün başım çok ağrıyo, bide belim. Regli ağrım yok göğüs hassasiyetim yok.

Midem dün çok ağrıdı heralde dedm stres yapıyorm mideme vuruyor. Akıntın var mı peki?
Göğüs ağrısı bende de hiç çok. Regli ağrısı da var ama azaldı. Bekle canım bence de. Ben de yarından sonra bir 3 -4 gün beklicem olmazsam. Evet benim bu midemin garip hallerini ben de psikolojik heralde diye yorumluyorum. akinti da yok bende. Yani çok çok az artık herzamanki gibi. Senin var mı?

Akıntım az var ara ara ay bilmiyorum kızlar ya rabbim hayrlısını versn

Aaaa o migde ağrı bulantı arası şey peki sende gün içinde mi? Hangi zamanlarda? Bende sadece akşamları. Normalde hamilelik belirtilerine sabahları diye okumuştum ondan ona da yoramiyorum.
Bende gün içinde oluyor ama özellikle akşamları sabahları tık yok. O yüzden bende hamileligi yoramadım hiç. Ignenin etkisidir diye düşündüm

Bende gün içinde oluyor ama özellikle akşamları sabahları tık yok. O yüzden bende hamileligi yoramadım hiç. Ignenin etkisidir diye düşündüm
Ben de psikolojik diye düşünüyorum. hayırlısı bakalım yaa. Az kaldı zaten birkaç gün. Dur bakalım ne olacak.

Allahım inşallah hayırlı güzel haberler alırız Yarın mı bat senin
Evet canım benim bat yarın ama geçen ay bat tan 1 gün önce olmuştum regli. Yani 2 gün atlayıp 14 gün sayma garanti olsun diye bazen ilk gün bazen sonraki gün oluyor çatlama. Bakalım merakla bekliyorum. Ne gelirse kabulüm artık.

Dur ya kesme kendinden de ümidini ben kesmedim senden daha. Diyorum sana erken yaptın testi her hamilelik aynı olmaz bu sefer belki erken çıkmaz geç çıkar idrarda. Dur bakalım.
InsaAllah canım. Hayırlısı bakalim❤

İğneden mi iki gün sayıyorduk

Benim sayısalda kötü hiç hesaplayamam en iyisi beklemek
Ahahahaha ya akşam akşam güldürdün beni valla aynen aynen benim annem hem hemşire hem ebe bu akşam dedim ona 3 gün beklicem enaz demez mi bazen 1 haftaya anca çıkar idrar testinde diye al burdan yak

Ahahahaha ya akşam akşam güldürdün beni valla aynen aynen benim annem hem hemşire hem ebe bu akşam dedim ona 3 gün beklicem enaz demez mi bazen 1 haftaya anca çıkar idrar testinde diye al burdan yak
Anne ne dediğini kulakların duyuyor mu bnm topikdaşlarım bu kadar sabredemez de

İnsallah hayırlısı olsun canım. Ben sen regli olana ya da pozitif sonuc görene kadar yazacağım sana valla
Canım benim sağol yanımda olduğun için
O zaman annene gore benim hâlâ şansım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…