Ben biraz ara lekelenme olabilecegini okumustum. Çok önemli birsey değil.Peki catlama ignesi sonrasında neden kanama olur az da olsa kanamam var Normal mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben biraz ara lekelenme olabilecegini okumustum. Çok önemli birsey değil.Peki catlama ignesi sonrasında neden kanama olur az da olsa kanamam var Normal mi acaba
Amin.Aynen kimseye nasip olmadı bu ay. İnşallah en kısa zamanda
Umut her zaman vardır. Hiç üzülme. Vakit zaman nasip üçü bir araya geldiğinde olacak. Ve biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.Uzulmemen daha iyi ilk sefer ben de hiç uzulmemistim bu sefer niye bukadar üzüldüm ben de bilmiyorum valla ama kendimi mesgul edecek birseyler bulup modumu degistirmeye calisiyorum. Bir de malesef acayip agresifim kimseyle konuşmak bile istemiyorum.
Ben de 5 kere denicez bu klomifen tedavisini sonra laparoskopik bir ameliyatla herseye bakicaz dedi doktor sonraki adima gecmeden once. Çünkü rontgende, veya diğer islemlerde bir garanti yok olani goremeyebiliyorlar garanti olması için ameliyatla bakarız birsey varsa o ameliyatla gene halletmeye calisiriz sonrasında da artık sonraki adima gecilir dedi. Ama sonraki adim nedir hiç bilmiyorum korkumdan sormadim bir de daha 2 kere denedik daha zaman var. Zamanı gelince sorarim artık.Aynen kuzum. Ya ben şey diyorum. Tüplere mi baktirsam. Ilk doğum sezaryen. Acaba yapışıklık falan oldu da tüpü mü tıkadı ki? Tüp tikaniksa boşa kürek çekiyorum. Ama korkuyorum da baktırmaya.
Çok güzel yazmışsın gerçekten aynen öyle.Umut her zaman vardır. Hiç üzülme. Vakit zaman nasip üçü bir araya geldiğinde olacak. Ve biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.
Bende perşembe gününe randevu bulabildim. Bakalım ne diyecek doktorBen de 5 kere denicez bu klomifen tedavisini sonra laparoskopik bir ameliyatla herseye bakicaz dedi doktor sonraki adima gecmeden once. Çünkü rontgende, veya diğer islemlerde bir garanti yok olani goremeyebiliyorlar garanti olması için ameliyatla bakarız birsey varsa o ameliyatla gene halletmeye calisiriz sonrasında da artık sonraki adima gecilir dedi. Ama sonraki adim nedir hiç bilmiyorum korkumdan sormadim bir de daha 2 kere denedik daha zaman var. Zamanı gelince sorarim artık.
Hadi bakalım ben de doktora mail attım randevu için reglinin 4. Günü gelirsin kistine bakarız demişti hamile kalmazsan inşallah o güne randevu verir, çok yoğun genelde ama bir şekilde sıkıştırmaya çalışıyor sagolsun. Ne dicek ben de merak ediyorum.Bende perşembe gününe randevu bulabildim. Bakalım ne diyecek doktor
Güzel şeyler duyarsın InsaAllah canımHadi bakalım ben de doktora mail attım randevu için reglinin 4. Günü gelirsin kistine bakarız demişti hamile kalmazsan inşallah o güne randevu verir, çok yoğun genelde ama bir şekilde sıkıştırmaya çalışıyor sagolsun. Ne dicek ben de merak ediyorum.
Insallah canım aynı şekilde sen de tabi. Haber ver doktor ne dedi olur mu? Merak ederim.Güzel şeyler duyarsın InsaAllah canım
Tamam canım. Tabi ki haber veririmInsallah canım aynı şekilde sen de tabi. Haber ver doktor ne dedi olur mu? Merak ederim.
Canım benim, rabbim işlerini kolaylaştırsın inşallah. İşlerin rast gitsin sana sabır moral versin Allahım. Yeni tedavin hayırlı olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsınMerhaba kızlar , Allah'ım hepimizin yüreğine bundan sonra güzel haberle su serpsin ve ferahlasın . Çünkü her aşama zor ,sizi yakın buldum diye yazıyorum siz bana çok yardımcı oldunuz insanlık olarak ... Hsg çekildim şükürler olsun tüplerde ve rahimde sorun yok herşey normal ve güzel . Bugün adetimin 3.günü idi ve doktora muayaneye gittim... Bugün itibari ile aşılama tedavisine başladık ,bu 2.aşılamam ,ilkini özel de yaptırmıştık bu üniversite hastanesinde olacak . Gonal f 900 le , 75 dozla başladık cuma tekrar yumurta takibi kontrolüm var . Dua edelim birbirimize olur mu ? Bugün sabah 7 de gittim ve ilaç raporu için hep hata üstüne hata yaptılar 3 kere hastaneye gittim geldim oradan oraya kosturdum durdum Rabbim su emeklerimize inşallah cevap verir bu benim 2 yıllık serüvende 2.asilmam birde tüp bebek tedavim vardı . Rabbim muvaffak eylesin hepimize evlat haberi nasip etsin inşallah
Allah razı olsun , rabbim sana da ve bizlere herkese nasip etsin . Bizde yoruluyoruz ruhen ben bugün resmen çöktüğümü hissettim . Rabbim hayırlı şekilde nasip etsin bizlereCanım benim, rabbim işlerini kolaylaştırsın inşallah. İşlerin rast gitsin sana sabır moral versin Allahım. Yeni tedavin hayırlı olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Bende yavaştan çöküyorum ama çokta koyvermek istemiyorum kendimi. Sen daha çok şey yaşamışsın benm daha 3. İlaç tedavim olcakAllah razı olsun , rabbim sana da ve bizlere herkese nasip etsin . Bizde yoruluyoruz ruhen ben bugün resmen çöktüğümü hissettim . Rabbim hayırlı şekilde nasip etsin bizlere
Aynen kuzum dua ediyorum çünkü her süreç ve her olumsuzluk bir adım daha çökmek ,içine atarak bu yolda yürümek eskisi gibi olmuyo rabbim bizlere yardım etsinBende yavaştan çöküyorum ama çokta koyvermek istemiyorum kendimi. Sen daha çok şey yaşamışsın benm daha 3. İlaç tedavim olcak
Amiinn. Anlamadıgım neden tüp bebek tedavisinden sonra aşılamaya döndün?Aynen kuzum dua ediyorum çünkü her süreç ve her olumsuzluk bir adım daha çökmek ,içine atarak bu yolda yürümek eskisi gibi olmuyo rabbim bizlere yardım etsin
Bizim buradaki özel hastanedeki Dr .aşılama ile kesin net konsuup olur dedi hatta ikizin olma ihtimali yüksek dedi vs olmadı . Biz acele ettik özelde yaptırmayı . Sonra biran önce olsun dedik tüp bebek olsun çıksın gözü ile baktık ama bu süreçte herkes dedi oranın labaratuvarlari iyi değil inanmadım.Amiinn. Anlamadıgım neden tüp bebek tedavisinden sonra aşılamaya döndün?
Anladım şimdi. Bilgi sahibi olmak için sordum olrda aşılama olursam diye. İnşallah sana da gerek kalmaz bana daBizim buradaki özel hastanedeki Dr .aşılama ile kesin net konsuup olur dedi hatta ikizin olma ihtimali yüksek dedi vs olmadı . Biz acele ettik özelde yaptırmayı . Sonra biran önce olsun dedik tüp bebek olsun çıksın gözü ile baktık ama bu süreçte herkes dedi oranın labaratuvarlari iyi değil inanmadım.
Sonra eşimin durumu spermleri için iyi bir doktor bulduk , o da bizi üni deki doktorların her konuda daha iyi olduğunu özellikle labaratuvarlari daha iyi dedi . Hemde ücret olarak devlet karşılıyo vs dedi ki kadın doğum uzmanimda dedi ki biz asilamalarimizi yapalım olur ki olmaz ise tüpe raporlu geçeriz vs inşallah gerek kalmaz
Ben laf anlamadım dinlemedim para da gitti en çokta üzüldüğüm embriyolarimin gitmesi belki üni de olsaydım tüp bebeği 14 yumurtamin belki hepsi dollenecekti çünkü labaratuvar çok önemli ,benim 14 yumurtanın 11 i kaliteli dolu çıktı ama elde var 0 .Anladım şimdi. Bilgi sahibi olmak için sordum olrda aşılama olursam diye. İnşallah sana da gerek kalmaz bana da