Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kiloyu çok diyorlar ama benim kuzenim 8 sene herseyi deneyip kilo verip hamile kalamamisti sonra onun da pko su ve kilos vardı. Kilos verdi, polip I alindi vs yok olmadı. Birakinca 4 çocuk yaptı kendiliğinden hamile kalıp arka arkaya. Sanırım biraz da gerçekten kısmet bu işler. 😊 hayirlisiysa inşallah bize de kısmet olur sana da 2. Kere kısmet olur inşallah canım. 💕 Ben de hala regli ağrısı devam ediyor yarın ya da sonraki gün bat. 🙄
InsaAllah hamilesindir de görmezsin kırmızıları :KK68:

Ya birsey diyim mi benim burda alman bir arkadaşım hamile kalmış regli oluyor baya normal o yüzden hiç şüphelenmiyor hatta kız festival zamanı içiyor falan bile sonra ikinci ay regli olmayınca doktora gidiyor bakıyorlar kız 2 aylık hamile regli geçirmesine rağmen 🙄 çok nadir görülürmüş bu öyle birsey olmasın senin de?
Dun aklimdan bu gecti vallahi hatta arastirdim nette.🤗cunku bnm iş yerindeki arkadasim hamileyken 4 ay adet gormus dusunun 4. Ayda mide bulntilari baslayinca gtmis doktora üstünee gorme deniliyomus .yok ya nerde bnde o sans😒 sali doktora gtcm anlaticam bunları ne diycek bakalim

Dun aklimdan bu gecti vallahi hatta arastirdim nette.🤗cunku bnm iş yerindeki arkadasim hamileyken 4 ay adet gormus dusunun 4. Ayda mide bulntilari baslayinca gtmis doktora üstünee gorme deniliyomus .yok ya nerde bnde o sans😒 sali doktora gtcm anlaticam bunları ne diycek bakalim
Aynen şöyle bakalım ne dicek.

Evet pesindeyim poliplerin bundan sonra 😂ya şaka bir yana cok arastirip okumak lazim sebep bu da olabilir baska biseyde sebepleri bulup tedavi etmek önemli. Rabbim işlerimizi rast getirsin insallah🌹
Evet aynen öyle canım. Insallah hayırlısıyla hepimiz dileklerimize tez zamanda kavuşuruz. Emeklerimize değer. 😊 💕

Moralim bozuk🙄 bugünkü testte negatif çıktı. Igneden sonra 14. Gün. Regli agrım oluyor. Muhtemelen 1-2 güne regli olurum. Sen nasılsın, neler yapıyorsun?

Moralim bozuk🙄 bugünkü testte negatif çıktı. Igneden sonra 14. Gün. Regli agrım oluyor. Muhtemelen 1-2 güne regli olurum. Sen nasılsın, neler yapıyorsun?
Benim de iğne gününü saymazsak bugün 15. Gün yani yarın regli olmam lazım. Bence test için hala erken 😄🙈 sen beni döveceksin yakında hep erken erken diyorum ama. Ben test yapmak için 4 gün daha bekleyeceğim en az regli olmazsam. Senin de yanma geliyor mu arada yüzüne falan. Bu klomifenin yan etkisi biliyorum ama bukadar uzun sürer mi ya. Birde regli ağrısının yanında baş ağrısı, mide ağrısı ve böyle garip bir his var. Bulantı gibi de değil de. Aman kafam karıştı. Acayip de duygusal ve agresifim.

Benim de iğne gününü saymazsak bugün 15. Gün yani yarın regli olmam lazım. Bence test için hala erken 😄🙈 sen beni döveceksin yakında hep erken erken diyorum ama. Ben test yapmak için 4 gün daha bekleyeceğim en az regli olmazsam. Senin de yanma geliyor mu arada yüzüne falan. Bu klomifenin yan etkisi biliyorum ama bukadar uzun sürer mi ya. Birde regli ağrısının yanında baş ağrısı, mide ağrısı ve böyle garip bir his var. Bulantı gibi de değil de. Aman kafam karıştı. Acayip de duygusal ve agresifim.
Ay yok valla iyi yapiyorsun beklemekle 😂 yüzümde yanma falan yok ama çok gerginim, kasık agrım çok fazla bide o tuhaf mide agri ve bulantı arası olan şey bende de var 😬

Bende de hem regli ağrısı, hem bel ağrısı, hem bas ağrısı. Yarın regli günüm bakalım ne olacak. Ben de olmadım henüz. Yarın yapacak misin sen test yoksa biraz daha bekleyecek misin?
Ben bekliycem canım ya. Bugün başım çok ağrıyo, bide belim. Regli ağrım yok göğüs hassasiyetim yok.
Ya bir de yüzüm yanıyor böyle arada ter basıyor akşamları ve gene akşamları birkaç gündür sürekli midem kötü. Sende mide ağrısı, bulantısı falan var mı?
Midem dün çok ağrıdı heralde dedm stres yapıyorm mideme vuruyor. Akıntın var mı peki?

Ay yok valla iyi yapiyorsun beklemekle 😂 yüzümde yanma falan yok ama çok gerginim, kasık agrım çok fazla bide o tuhaf mide agri ve bulantı arası olan şey bende de var 😬
Aaaa o migde ağrı bulantı arası şey peki sende gün içinde mi? Hangi zamanlarda? Bende sadece akşamları. Normalde hamilelik belirtilerine sabahları diye okumuştum ondan ona da yoramiyorum. 😄😁

X