Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kırmızılar kendini göstermeye başladı 😏
Olsun sıkma canını birdaha ki aya umut her zaman var 🍀
Ahahahahahahaha ya valla bir güldüm zaten önce sonra dedim due kadın delirdiğini anlicak çaktırma 😂 ay bilemedim şimdi 3 gün daha beklerim derken 1 hafta mı o da neee 😂
Anneler her zaman haklıdır 🥰😂

günaydın bu arada kızlar 🙏🏻

Merhaba kizlar yardiminizi istiyorum cuma günü sabah 11 de catlama ignemi oldum 36 saat sonra iliski oldu suan cok fazla gaz sancisi var zor oturuyorum ve kasik agrim var bunlar normal mi yumurta akintim olmadi acaba igne ise yaramadi mi 2 yumurtam vardi 20 mm çatlayip catlamadigini nasil anlicam

Merhaba kizlar yardiminizi istiyorum cuma günü sabah 11 de catlama ignemi oldum 36 saat sonra iliski oldu suan cok fazla gaz sancisi var zor oturuyorum ve kasik agrim var bunlar normal mi yumurta akintim olmadi acaba igne ise yaramadi mi 2 yumurtam vardi 20 mm çatlayip catlamadigini nasil anlicam
Benim doktorum bir hafta sonra gel bakalım demişti iki seferde de 1 hafta sonra baktığında catladigini görmüştü. Doktorunla konuş en iyisi.

Aynen ben de üzüldüm 😔 ama napalım sağlık olsun. 💕 şimdi yine yeni umutlar için motive olma zamanı.
Aynen kuzum. Ya ben şey diyorum. Tüplere mi baktirsam.:KK64: Ilk doğum sezaryen. Acaba yapışıklık falan oldu da tüpü mü tıkadı ki? Tüp tikaniksa boşa kürek çekiyorum. Ama korkuyorum da baktırmaya. :KK17:

Ben üzülmedm sanırım ya. Dua edip sabredicez 🍀
Uzulmemen daha iyi ilk sefer ben de hiç uzulmemistim bu sefer niye bukadar üzüldüm ben de bilmiyorum valla ama kendimi mesgul edecek birseyler bulup modumu degistirmeye calisiyorum. Bir de malesef acayip agresifim kimseyle konuşmak bile istemiyorum. 😒

X