Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım o kaset testlerde kuruma çizgisi denen bişey çıkıyor . O olma ihtimali var . Hem bat geçmeden o kaset testler pozitif olsa bile göstermeyebilir erken gebelik testi yapmanı öneririm
2 Gün bekleyip salı günü tekrar yapayım diyorum ozaman erken gebelik testi alayım adet olmazsam o zaman kadar 🤲 bide iğneden 2 3 Gün sonra başlayan süt beyazı bi akıntı var hala devam ediyo bende sizde de var mi normalde bu kadar uzun süre olmazdı

Benim kistim patlafi cuna gunu canim hastanede gecirdim o gunu kan sonucum 0 cikti 11. Gundu ogun zaten dahada yoktur carsamba adeti bekliycem ikinciye basliycam tedavinin
Insallah önümüzdeki ay istediğin gibi olur. 💕
Ne kadar umutlanmiyorum desemde o umut hep oluyor . O yüzden Rabbim bizi umudumuza kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Amin!

Amin cnm insaAllah sen nasilsin? durumlar sende nasil smdi?
Ben de henüz hic birsey yok ya. Biraz akintim var akşama doğru çok hafif regli ağrısı gibi ağrılarım başladı ama reglime daha var. Bat 14 ya da 15 Mart gibi iste evde de 17 si gibi hala regli olmamış olursam test yapıp bakicam önce. Bu sol tarafta gördüğü kist arada ağrı yapıyor biraz o moralimi bozuyor acaba büyüyor mu, reglim gecikirse sebebi kist de olabilir hemen sevinmiyim diye kendimi telkin ediyorum. 🙄 çünkü önünüzdeki iki ay da eşimin is seyehati var ve tam benim yumurtlamama denk gelecek gibi duruyor daha iki kere denemisken 2 ay ara vermemiz gerekebilir. Hayırlısı bakalım.

1HANIM 1HANIM 9ozom 9ozom yapmadım . Neyi beklediğimi de bilmiyorum 10unda bu Çarşamba hsg filmim var cekilmem gereken ama 16.gün o gün oluyor yıllık izin yazdırdım o güne . Eğer adet olursam ona da gidemeyecem kalacak hsg filmi de yok zaten adet olmazsam direkt gidip kan testi vericem kafamda bu var . Dua ediyorum kendime de sizlere de Rabbim bizi mahsun bırakmasın 🙏🏻
Hsg ne bu arada?

2 Gün bekleyip salı günü tekrar yapayım diyorum ozaman erken gebelik testi alayım adet olmazsam o zaman kadar 🤲 bide iğneden 2 3 Gün sonra başlayan süt beyazı bi akıntı var hala devam ediyo bende sizde de var mi normalde bu kadar uzun süre olmazdı
Bende de var o akinti. Bence iyi kötü bir işaret değil gibi. Doktora söyledim rengi saydam veya süt gibi akıntıysa korkma dedi. Rengi farklı ve kokuluysa bakmak lazımmış

Ben de henüz hic birsey yok ya. Biraz akintim var akşama doğru çok hafif regli ağrısı gibi ağrılarım başladı ama reglime daha var. Bat 14 ya da 15 Mart gibi iste evde de 17 si gibi hala regli olmamış olursam test yapıp bakicam önce. Bu sol tarafta gördüğü kist arada ağrı yapıyor biraz o moralimi bozuyor acaba büyüyor mu, reglim gecikirse sebebi kist de olabilir hemen sevinmiyim diye kendimi telkin ediyorum. 🙄 çünkü önünüzdeki iki ay da eşimin is seyehati var ve tam benim yumurtlamama denk gelecek gibi duruyor daha iki kere denemisken 2 ay ara vermemiz gerekebilir. Hayırlısı bakalım.
Him kotu denk gelmis ya insaAllah bu ay olurda düşünmeye gerek kalmaz🤗benimde kistim vardi iste catlatilan yumurta disinda iliskiden sonra patladı dikkat et iliskiye girerken sende cok kotu bende doktora gtcem halen patlayan kistin agrilarini yasiyorm kontrole gtcem baktiricam yine

Him kotu denk gelmis ya insaAllah bu ay olurda düşünmeye gerek kalmaz🤗benimde kistim vardi iste catlatilan yumurta disinda iliskiden sonra patladı dikkat et iliskiye girerken sende cok kotu bende doktora gtcem halen patlayan kistin agrilarini yasiyorm kontrole gtcem baktiricam yine
Çok geçmiş olsun kistin patladığını daha önce hiç duymamıştım. 😯 Insallah ağrıların yakında geçer. Patladığını nasıl anladın peki? Insallah hayırlısıysa olsun bu ay. Valla dört gözle bekliyorum inşallah regli olmazsam test yapacağım günü. 🤭

Ben de durumumu anlatmak istiyorum kızlar. 2 yıllık evliyim evliliğimin ilk ayında hamile kaldım istemediğim bi gebelikti düşük yaptım zaten hiç üzülmedim biraz korunmadan sonra düşünmeye başladık ve hiç gebelik oluşmadı klomenler ovitreller gonal f ler hepsi boş çıktı rabbimin imtihanı işte o ilk gebeliğimde çok isyan etmiştim siz siz olun korunmayın rabbim verdiyse vardır bir bildiği

Çok geçmiş olsun kistin patladığını daha önce hiç duymamıştım. 😯 Insallah ağrıların yakında geçer. Patladığını nasıl anladın peki? Insallah hayırlısıysa olsun bu ay. Valla dört gözle bekliyorum inşallah regli olmazsam test yapacağım günü. 🤭
En son bekarken birkeresnde patlafi oda ultrasyon yaparken bastirdigi icin patlamisti nasil anladim zaten muthis bir sanci kapliyo rahmini afedersin makatina kasiklarina vuran cok siddetli bir agri ve sancisi var sonu cogu kez ameliyatla bitiyo arada bir kistimin olfugu aylrda agrim olurdu en fazla bir saat kivranirdim gecerdi ama bu seferki gece 11 den gece 4 e kadr surdu gozlerin karariyo miden bulaniyo bacagini bile kimildatamisyosun artik olacak gibi degildi hastaneye gidelim dedik yataktan klktim en fazla yatak ucuna kadr ilerledim zaten orda dusup bayilmisim haytimda ilk kez bayıldım kendime gelince direk afedersin istigfar ettim hastaneye oyle boyle gittik kistin patlamis ve kanama baslamis icerde dedi cogu zamn zehirlemeye ve ic kanamayla bitiyo sonu ama sen korkma zaten her ay kistimiz oluyo adetle atiyoruz ama bnmki bu ay oyle olmadı eger durduk yere makatina faln agri vuruyosa bu kisttin biraz siddetli bi kist olduğunu anlayabilirsin ve kesinlikle bu sekildeyken iliskiye girilmemeli iste beimki iliskide oldu baski olduğu icin ama sen korkma adetinle atilir ya bilmiyorm ama kullandigim folik asitten dolayi kistimin bu sekilde buyudugunu dusunuyorm kullanmiyorm suan doktorumada soylicem cnki daha oncede bu folik asidi kullanfim kist olfu patlamamisti ama hastanelik etmisti beni

Ben de durumumu anlatmak istiyorum kızlar. 2 yıllık evliyim evliliğimin ilk ayında hamile kaldım istemediğim bi gebelikti düşük yaptım zaten hiç üzülmedim biraz korunmadan sonra düşünmeye başladık ve hiç gebelik oluşmadı klomenler ovitreller gonal f ler hepsi boş çıktı rabbimin imtihanı işte o ilk gebeliğimde çok isyan etmiştim siz siz olun korunmayın rabbim verdiyse vardır bir bildiği
Bende Haziran'da 2 senelik evliyim . Ve ilk günden beri istedik çünkü eşimle yıllardır birlikteyiz sevgiliyken bile sadece çocuğumuzun hayalini kurduk durduk . Bu kadar ay içinde aşılama ,tüp bebek hepsini denedik kimyasal gebelik yaşadım ... Şimdide ilkkez çatlatma iğnesi kullandim ki nasip bakalım . Rabbimize isyan etmeyelim Allah herşeyi intizamla veriyor bizlere

X