Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabiki mantigi var kirmizilik oranina gore 14 . Günde nasil cikacagini dusunuyorum oyle bi mantik cok guzel bi mantik ama yani bos mantik falan filan iste yok yok sen hamilesin ondan uyuyon

Tabiki mantigi var kirmizilik oranina gore 14 . Günde nasil cikacagini dusunuyorum oyle bi mantik cok guzel bi mantik ama yani bos mantik falan filan iste yok yok sen hamilesin ondan uyuyon
Ben iğne günü ovu testi yapmıştım pikti. Kızlara sormuştum iğnenin etkisinden dolayı demişlerdi. Senin kırmızı çıkmasının nedeni de acaba hala iğne etkisinden olabilir mi . İğnenin etkisinin 11,12 günde geçeceğini söylüyorlar. bu sanki mantıklı oldu sen şimdi bhcg testi yapsan pozitif çıkar iğne etkisinden bi dk ya dur bi çay içeyim kafam çalışsın bi fikir geliyor

İlk ay olmadı benm doktor diyor ki oldu ilk aydan tutsun biz doktorlar ne iş yapalım diyor
Ay ne tatlı doktormus öyle ne güzel. Benim de ilk ay denemem olmadı. Klomifen ve catlatma iğnesi oluyorum. İlk ay bir folikul gelisti sadece. Bu sefer ama gunde iki klomifen aldım 2 tane folikul büyümüş. Biri muhtemelen catlar diğer sinirda 17mm dedi doktor ama gene de garanti veremem dedi. 26 Subatta oldum catlatma iğnesini. Almanya'da yaşıyorum ve buradaki doktorum catlatma ignesinden sonra 2 gün atlayıp 14 gün say dedi regli günü için. Testi de reglin geçikirse 3 gün sonra yapıp pozitif çıkınca gel kan vermeye dedi. Siz catlatma iğnesi oldunuz mu? Ne zaman Bat?

Kızlar benm sağ kasağımda batma var sizde de var mı ?
Bende geçen ay biraz olmuştu bu ay sanki daha az ama gene de var. Igneden beri ara ara kasiklarımda ağrıyor. En çok ertesi günü folikullerin olduğu taraf ağrımıştı. Sonra bir ağrıyor bir ağrımıyor. Anlamıyorum valla bu ağrıların bir anlami var mı.

İğneler yapıyor heralde bu batmayı. Benm geçen ayda olmuştu. Bu ayda 7. günüm iğneden sonraki bugn gündüz vardı. Anlamıyorum neden oluyo. İnsan bişey var sanıyo

Doktorum çok neşeli pozitif olmaya çalışıyor napsın karşında ben gibi ağlak birini görünce sizin doktorda gayet güzel açıklamış bence ama en önmlisi doktora olan güven. Ben ilk doktorumu iyi ki değiştirmişim diyorum. Tabi bende iğne oldum. 25 şubatta oldum bende Bat 12 veya 13 mart. Senin bat ne zaman?

Evet canım aynen benim de hala devam ediyor batmalar . Bazı kadınların iğneden sonra aralıksız devam edebiliyormuş. Normal yani
Hadi inşallah bu ay tutar canım benim de ilk ayım klomen +iğne oldu ve iğnenin 10. Günü şu an bat 8,9 Mart inşallah batı göremeyiz hiç birimiz

Aramızda batı en yakın olan sensin demi İnşallah beklene adet güzel bir haberden dolayı gelmez

Ay hadi inşallah benim sanırım 14 veya 15 Subat inşallah hayırlısıysa görmeyiz

Bende femara ve catlatma ignesi kullandim ignemi ayin 24 nde vurdum bat 10 veya 11

Benim de 14 ya da 15 Subat galiba 26 subatta oldum iğneyi aramiz bir gün inşallah ikimizde olumlu sonuç alırız

Valla canim benim bugun sol kasigim cok agirdi boyle doluluk hissi var di halen ara ara oluyo normlde olmaz olmadida 9. Gün bugun seninde bebektendir insaAllah daha igne etkisi kasiktan gitsin be

Aynen ya saçma yere insan umitleniyor ya da inşallah durduk yere değildir
Amaannn boşverin çokta takmamak lazım valla psikolojik olarak yoruluyorz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…