Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde moral fazla yüksek gibi 😬 hakkımızda cidden en hayırlısı olsun inşallah senin yaş kaçtı canım ilk bebeğin mi olacak
28 yaşındayım, ilk olacak inşallah rabbim nasip ederse senin?
Aynen can bedende durdugu surece hamile kalabilirz 🙏ya bide sizde sorun yok bende pco var bide sende pco varmiydi
Daktırlar bende de bir sorun olmadıgını söylüyo ama tıp bence o sorunu göremiyo daha diye düşünüyorum 🤔😂
O işte beni bulmaz😁
Kız az önce dedk olumsuzu düşünmeyek diye 😂

Canim kocam her aksam 10 da alarmim calar esim folik asidimi hemen suyla karistirip getirir can ya😁suan mesaj yaziyorum ya ilacini icsene diyo bilmiyo ilac olmadigini vitamin oldugunu bilmiyo bende soylemedim isime yariyo 😁😁

Daktırlar bende de bir sorun olmadıgını söylüyo ama tıp bence o sorunu göremiyo daha diye düşünüyorum 🤔😂
O işte beni bulmaz😁
Amanin sendemi 28 yasindasin ucumuzde 28 yasindayiz hangi ay dogum ayiniz bakalim kim buyuk ay olarak bende sans yok bak simdi nasil en kucugunuz ben cikicam😁

O işte beni bulmaz😁
Yok yok dusunmuyorm canim ilk ayim ilk tedavim belki ondan cok olumsuzda olsa uzulme ozlem diyorum ikincide boyle relaxs olmam 🤣

Ay kızlar iyi geliyorsunuz valla bana çok yaşayın 😚 ben Mayıs boğayım 😙😙 hanımlar içiniz rahat olsun bu ay olmasa önümüzde ki ay kesin 😍 içimden bir his bu ay güzel haberler var diyo 🥰🥰🥰 9ozom 9ozom BankacI26 BankacI26

Ben gene ovulasyon yaptim 9.gun iyi iyi kirmizi halen😁
Hımm bu iyi bişey mi ki mantığı ne anlamadım 🧐 anlat hele canım 🥰 burdayım ben nöbetçiydim bugün çok yoruldum valla yine uyumuşum 🙃 kıııızzzzz yoksa hamile miyim 🤣🤣 şaka şaka dün uyudum ya gece o yüzden uyuyamadım uykusuzdum o yüzden bugün uyudum uykusuz olmasam uyumazdım 😅😀

X