Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah inşallah sen kaç yaşındasın canım biz üçümüzde 28 BankacI26 BankacI26 9ozom 9ozom
Ben 33 yaşındayım. 2 senedir doğal yollarla deniyoruz eşim sürekli seyahat ettiği için gerçek anlamda 1 buçuk sene. Almanya da enkaz bir sene denemeden doktorlar tedaviye başlamıyorlar. Biz de birbucuk seneden önce başlamak istemedi doktor ama 2 aydır işte klomifen deniyoruz bakalım.

Bugüne kadar çok umutluydum bugün neden bilmiyorum bir hevesim kaçmış gibi regl öncesi sendrom gibi bi mutsuzum 🥺
Bu bana da oldu ya iğneden sonra 3 gün böyle nasıl mutluyum, umutluyum sonra pat diye bir düştü moralim, umutsuzluk falan ama hersey olacağına varıyor yaaa. Aamaan biz elimizden geleni yapalım takdiri Allahın değil mi?

Güzel haberlerini alalım moral olsun bize 🤲🏻 Kızlar dua edelim birbirimize kimin duası kabul olur bilinmez
ben valla nasıl ediyorum bir bilsen inşallah canım inşallah
Ben 33 yaşındayım. 2 senedir doğal yollarla deniyoruz eşim sürekli seyahat ettiği için gerçek anlamda 1 buçuk sene. Almanya da enkaz bir sene denemeden doktorlar tedaviye başlamıyorlar. Biz de birbucuk seneden önce başlamak istemedi doktor ama 2 aydır işte klomifen deniyoruz bakalım.
Biz de 19 ay oldu bakma tr de öyle beni de beklettiler doğal dene diye diye. Artık pes ettik 😩 pko falan var mı sende ya da eşinde bi sorun ? Bizim sorunsuz sorun yok 😩 bi 9ozom 9ozom pkolu😏

ben valla nasıl ediyorum bir bilsen inşallah canım inşallah

Biz de 19 ay oldu bakma tr de öyle beni de beklettiler doğal dene diye diye. Artık pes ettik 😩 pko falan var mı sende ya da eşinde bi sorun ? Bizim sorunsuz sorun yok 😩 bi 9ozom 9ozom pkolu😏
Ben de pko vardı tr deyken ama buraya geldiğimden beri yok diyor doktor inanmıyorum pek çünkü bir 32 gün bir 27 gün reglilerim. Eşimde bir problem yok çok şükür birde ocakta polip ameliyatı oldum. Hemen sonrasında başladık işte klomifene.

Ben de pko vardı tr deyken ama buraya geldiğimden beri yok diyor doktor inanmıyorum pek çünkü bir 32 gün bir 27 gün reglilerim. Eşimde bir problem yok çok şükür birde ocakta polip ameliyatı oldum. Hemen sonrasında başladık işte klomifene.
Kilon varmi kac kilosun

Ama yine de 32 de 27 de çok anormal bir süre değil ki benim adetim çok düzenlidir mesela 28 gün net . Ama arada stres falan yapayım üzüleyim ya da mevsimsel 2,3 gün oyar. bu da normal yani. okuduğum kadarıyla pko da 40, 50 günler yazıyor kadınlar 🤷‍♀️

Ama yine de 32 de 27 de çok anormal bir süre değil ki benim adetim çok düzenlidir mesela 28 gün net . Ama arada stres falan yapayım üzüleyim ya da mevsimsel 2,3 gün oyar. bu da normal yani. okuduğum kadarıyla pko da 40, 50 günler yazıyor kadınlar 🤷‍♀️
Ben uc ay olmadigimi bilirim🙄

Askim akintim cok olmadi saat 5 civarlari yine islaklik oldu bikere okadr bide ben yuruyunce hemen islaklik hissediyorm yuruyunce cok oluyo nie acaba
Aaa bende öyleyim ya çok afedersiniz bugün mesela okuldayken hiç WC gitmedim eve geldim bildiğin çamaşırım ıslak sarımsı 🙈😕yani yürüdüm bende aynı şekilde düşünüyorum ve hissediyorum. Ama eve geldim saatlerdir bişey yok 🤷‍♀️

X