Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzumm inşallah doktoru aricam öğleden sonra. Ben yurt dışında yaşıyorum burda kan 1 haftada çıkıyor ya beklicem yada bilmiyorum bi doktora sorayımbat günün üstelik kesin var bişey yaaaa hadi git kan ver :)
oooo mecbur bekleyeceksin bize de haber ver doktorun ne diyecek merak ettim. iğneden sonra ki kaçıncı günün canımKuzumm inşallah doktoru aricam öğleden sonra. Ben yurt dışında yaşıyorum burda kan 1 haftada çıkıyor ya beklicem yada bilmiyorum bi doktora sorayım
Kuzum iğne olmadım ben kendi çatlamıştıoooo mecbur bekleyeceksin bize de haber ver doktorun ne diyecek merak ettim. iğneden sonra ki kaçıncı günün canım
süper maşallah hadi güzel haberlerle inşallah ama bence hamilesin yaaa çizgi var ordaKuzum iğne olmadım ben kendi çatlamıştı
İnşallah kuzum haber ederimsüper maşallah hadi güzel haberlerle inşallah ama bence hamilesin yaaa çizgi var orda
Kuzum merhaba benim de şişkinlik ve gazim var ama kesinlikle iğnedendir benim zaten ilişki daha yeni oldu ayıptır söylemesi gece oldu . Hani bişey beklemem biraz tuhaf olur . Daha 1.gün bile geçmedi benim . Kesin hormonlardan ötürü gaz şişkinlik ve batmaM Mevsim hep bahar 9ozom RESEN nasılsınız kızlar bende kasıklarımda ağrı var, kendimi halsiz hissediyorum, iğne den beri ağrım devam ediyor şiddetli değil ama hep bir batma hep bi şişkinlik hali .
Canım ben iyiyim ya kasık ağrım flan hiç bişey yok dün kısa bı sureligine girdi çıktı sabhta çok az akıntım oldu başka bişey yok nie bende bişey yokM Mevsim hep bahar 9ozom RESEN nasılsınız kızlar bende kasıklarımda ağrı var, kendimi halsiz hissediyorum, iğne den beri ağrım devam ediyor şiddetli değil ama hep bir batma hep bi şişkinlik hali .
herşey aynı bizimde dün gece ödevimiz vardı. ay inşallah güzel sonuçlarla hadi bakalımKuzum merhaba benim de şişkinlik ve gazim var ama kesinlikle iğnedendir benim zaten ilişki daha yeni oldu ayıptır söylemesi gece oldu . Hani bişey beklemem biraz tuhaf olur . Daha 1.gün bile geçmedi benim . Kesin hormonlardan ötürü gaz şişkinlik ve batma
ya kuzum her kadında başka olur belirtiler. başka topiklerde de bazı kadınlarda hiç ağrı falan olmamıştı o da normal yani :)Canım ben iyiyim ya kasık ağrım flan hiç bişey yok dün kısa bı sureligine girdi çıktı sabhta çok az akıntım oldu başka bişey yok nie bende bişey yok
Yok anormaldir kesin normali beni bulmazherşey aynı bizimde dün gece ödevimiz vardı. ay inşallah güzel sonuçlarla hadi bakalım
ya kuzum her kadında başka olur belirtiler. başka topiklerde de bazı kadınlarda hiç ağrı falan olmamıştı o da normal yani :)
Merhaba canim benim ara ara gogus ağrım oluyor birde gaz sancısı siskinlik kasik agrisi hic yok .M Mevsim hep bahar 9ozom RESEN nasılsınız kızlar bende kasıklarımda ağrı var, kendimi halsiz hissediyorum, iğne den beri ağrım devam ediyor şiddetli değil ama hep bir batma hep bi şişkinlik hali .
Amin canim insallah hepimiz pozitifi görürüz hayirlisiyla
Pozitif olmaya çalış canım dünyanın sonu değil öyle düşünmeye bak insaAllah yanilirsin ve pozitifi görürsün,ilk ignenmiSlm kızlar çatlama iğnesinin üstünden 12 gun gecti ben yarin test alayim cumartesi sabahi yapayim diyorum ama gene ayni seyler olacak gibi hissediyorum yani bembeyaz bi test ve saatlerce orda cizgi arayisina giren ben sonra zar zor bisiler gorup umutlanip kan testiyle negatifi net görüp üzülecem gibi geliyo off ne zor kadın olmak
ayy canım üzülme bizi de üzme. kaçıncı iğne ?Slm kızlar çatlama iğnesinin üstünden 12 gun gecti ben yarin test alayim cumartesi sabahi yapayim diyorum ama gene ayni seyler olacak gibi hissediyorum yani bembeyaz bi test ve saatlerce orda cizgi arayisina giren ben sonra zar zor bisiler gorup umutlanip kan testiyle negatifi net görüp üzülecem gibi geliyo off ne zor kadın olmak
Evet canım ilk iğnem inan ki çok pozitif olmaya çalışıyorum ama onlarida düşünmüyorum değilim saol kuzum inş görürüm hepimiz görürüzPozitif olmaya çalış canım dünyanın sonu değil öyle düşünmeye bak insaAllah yanilirsin ve pozitifi görürsün,ilk ignenmi
Ilk iğnem kuzumayy canım üzülme bizi de üzme. kaçıncı iğne ?
kız zeyno öyle bir yazmışsın ki bende bir kaç ay iğneli klomenli falan tedavi gördün de olmadı sandım. hele 1. iğne azcık umutlu olalım yaa sonu hüsran olursa zaten üzülcez bari şimdiden üzülmeyelim. olumlu düşünelim olumlu olsun. benim de ilk iğne bu ay ilk. 19 aydır bekliyorum olmuyor yaşım 28 :) yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim diyesim geldi.Ilk iğnem kuzum
Amin ilk müjde senden gelsin hadi bakalım biz gerideyiz senden suanEvet canım ilk iğnem inan ki çok pozitif olmaya çalışıyorum ama onlarida düşünmüyorum değilim saol kuzum inş görürüm hepimiz görürüz
Hahhhaaadur kız stres yapmışbaşarıların içinde tessekkur ederim bilmukabele efenimnasılsın varmı suanlik ağrın falnkız zeyno öyle bir yazmışsın ki bende bir kaç ay iğneli klomenli falan tedavi gördün de olmadı sandım. hele 1. iğne azcık umutlu olalım yaa sonu hüsran olursa zaten üzülcez bari şimdiden üzülmeyelim. olumlu düşünelim olumlu olsun. benim de ilk iğne bu ay ilk. 19 aydır bekliyorum olmuyor yaşım 28 :) yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim diyesim geldi.