Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum bu topiği.
Canım geç dollenmede olabilir batını bekle bakalım.olmadi kana da baktirabilirsin bennilac kullandım aynı gün regl oldu ama 3 gün sürdüMerhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum bu topiği.İlk kez femara çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Bugün 12. Günüm iğnenin. Dün ve bugün erken gebelik testi yaptım. koyulaşma göremiyorum ((( regl olmazsam 14. Gün tekrar yapıcam. Sizin yorumlarınız nedir? ( bu arada ilk ay yumurta takibi yapıldı ve ilaç kullanmadan çatlatma iğnesi vermişti doktorum 14. Gün regl olmuştum tam bat’ta.)
Cevabın için çok teşekkür ederim canımmmCanım geç dollenmede olabilir batını bekle bakalım.olmadi kana da baktirabilirsin bennilac kullandım aynı gün regl oldu ama 3 gün sürdü
Canım çizgi var. 12. Güne iğne etkisi kalmamıştır bence ama bir kaç gün tekrarla bakalımm
Hayırlısı cnm ama regl gelmeden bence hala umut varCevabın için çok teşekkür ederim canımmmValla kör oldum hayalet çizgilerden geç döllenme sanmıyorum ya düşük bir ihtimal. Umudum marta kaldı artık
Benim gibiKızlar bende yaptım ama benimde bariz bi koyulaşma yok. Hala hayalet çizgi
İğnenin etkisinin kalmadığını düşünüyorum. Bünyeden bünyeye farklı ama çok hayalet değilse bence olumlu olabilirKızlar merhaba, ben bu sabah 8 çeyrek gibi test yapmıştım. Uyku sersemi beklemedim geri yattım 9.45 gibi baktığımda ince çizgi vardı.. İğnenin etkisi midir? İğnenin 15.günü bugun
N Nilcet canım alıntıdaki dün. Bugünkide bu çok hayaletKızlar bu sabah yaptım. Bu ilk 3 dakikada çektiğim;Eki Görüntüle 2783958 buda beklemiş hali Eki Görüntüle 2783959
Canım iğnenin etkisi geçmiştir artıkkKızlar merhaba, ben bu sabah 8 çeyrek gibi test yapmıştım. Uyku sersemi beklemedim geri yattım 9.45 gibi baktığımda ince çizgi vardı.. İğnenin etkisi midir? İğnenin 15.günü bugun
Kusura bakma yeniyim topikte
Bugün 14. Günüm canım. 12. Gün hiçbişey çıkmadı. 13. Gün bi hayalet gibi bişey cıktı. Bugün de böyle. Bugün dışarı çıkıcam. Alıcam tekrar test bakalımKusura bakma yeniyim topikteiğnenin kaçıncı günü canım ? Bir de regl öncesinde herkeste çıkmıyor kaset testte erken gebelik mi denesen ?
Regl tarihine daha varsa erken gebelik testi denesene bir de. Mesela benim regle 2 gün var erken gebelik gördüğünüz gibi çok çok hayalet ve ben bunu negatif yorumluyorumBugün 14. Günüm canım. 12. Gün hiçbişey çıkmadı. 13. Gün bi hayalet gibi bişey cıktı. Bugün de böyle. Bugün dışarı çıkıcam. Alıcam tekrar test bakalım
Canım en doğru zamanda gelecek bebişlerimiz düşe kalka zor bi süreç biliyorumGününüz geçmeden t3stlere inanmamak gerekiyo muş sizleri üzmek istemem ama durum bu
Evet canım öyle çıkmıştı ven artık pes ettim dört yıl neden yaa dört yıl artık hayırlısı diyip önüme bakcamCanım en doğru zamanda gelecek bebişlerimiz düşe kalka zor bi süreç biliyorumsizin de hayalet mi çıkıyordu testlerde kusura bakmayın yeniyim topikte belki daha önce yazmışsınızdır ama
Reglimde düzensizdiki canım. Tahminen ama 20-22si civarları. Bidaha denicem bugün dediğin gibi erken testleRegl tarihine daha varsa erken gebelik testi denesene bir de. Mesela benim regle 2 gün var erken gebelik gördüğünüz gibi çok çok hayalet ve ben bunu negatif yorumluyorumbelki sen de bariz bir silik çıkar daha hassas sonuçta.