Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Foto da niye belli olmuyor anlamadım. Daha önce de bu testen kullandım hiç yanında çizgi olmuyordu

Eklentiler

• BeautyPlus_20210217105748066_save.jpg
    BeautyPlus_20210217105748066_save.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 47
  • BeautyPlus_20210217105608162_save.jpg
    BeautyPlus_20210217105608162_save.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 48
Ay şuan yakın bi eczane düşünüyorum. Dışarı çıkmadan alıp gelip yapıp öyle cıkmak istiyorum 😬

Evet canım öyle çıkmıştı ven artık pes ettim dört yıl neden yaa dört yıl artık hayırlısı diyip önüme bakcam
Canım umudunu sakın kaybetme🙏🙏 bu bir sınav ve daha önümüzde nice aylar var. Hayalet çizgilere ben de güvenmiyorum ha çıkanda çıkıyor ama hata payı yüksek hayaletlerin.ben ilk ay sadece çatlatma iğnesi vuruldum femara kullanmadan. İğnenin 13. Günü hayalet gördüm kan tesi yaptırdım 1.40 çıkmıştı 😂 ve bugün artığım testler gibiydi o zaman da. Sınav bu napalım 😬

Canım umudunu sakın kaybetme🙏🙏 bu bir sınav ve daha önümüzde nice aylar var. Hayalet çizgilere ben de güvenmiyorum ha çıkanda çıkıyor ama hata payı yüksek hayaletlerin.ben ilk ay sadece çatlatma iğnesi vuruldum femara kullanmadan. İğnenin 13. Günü hayalet gördüm kan tesi yaptırdım 1.40 çıkmıştı 😂 ve bugün artığım testler gibiydi o zaman da. Sınav bu napalım 😬
Aynn yapcak bisey yok her şey allahtan

Abowww😂 eczaneler öyle erken gebelik fiyatları çok pahalı
Ay neyin kafasınu yaşıyolar acaba yaa. Tüh inşallah değer 😂
Oha hangi marka o 😂 mirratech benimki 20 liraydı. Hadi bakalım testini heyecanla bekliyoruz sonuç güzel olsun da değer her şeye 🥰
Bu kuzum. İnşallah değer artık valla yapmayıp saklasammı diye bile düşündüm😂

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    108,7 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba kızlar bende femara kullandım cuma günü de çatlatma iğnemi oldum bugün 5. Gün bat 28 şubat umarım herkes mucizesine kavuşur 🥰

Sanırım çöp oldu o kadar para :KK43:
S Siyahhhinci N Nilcet
:KK43:((
Ama en azından için rahat etti kuzummm belirsizlik daha kötü. Hiç umudumuzu yitirmeden diğer aya yoğunlaşalım 🙏🙏🙏🙏 bence olsa çıkardı zaten daha silik çizgiler.biz o gölgeyi görmek için bakıyoruz testlere 😬 Hayırlısı olsun.hiç üzülme Lütfen 🥰 bir de bir hafta içinde olmazsan tekrarlamayı unutma 😍

:KK43:((
Ama en azından için rahat etti kuzummm belirsizlik daha kötü. Hiç umudumuzu yitirmeden diğer aya yoğunlaşalım 🙏🙏🙏🙏 bence olsa çıkardı zaten daha silik çizgiler.biz o gölgeyi görmek için bakıyoruz testlere 😬 Hayırlısı olsun.hiç üzülme Lütfen 🥰 bir de bir hafta içinde olmazsan tekrarlamayı unutma 😍
Buda içi. Ay kafayı yicem kuzu yaa :KK43:

Eklentiler

• 7ED53EA0-7EC3-4DE0-A29C-A0BCA4D9D877.jpeg
    7ED53EA0-7EC3-4DE0-A29C-A0BCA4D9D877.jpeg
    62,4 KB · Görüntüleme: 49
X