Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bu çatlatma iğneleri genel olark kaç adet alınıp yapiliyo yani yumurta iyi buyuduyse çatlatma iğnesi bir keremi yapiliyo birde fiyat durumu nedir? bu igneler tane olarak mı satiliyo yoksa atıyorum bir kutuda bikac tane seklindemi
Aynen canım tek satiliyo ve 1 kez yapilabiliyo 140 tl ye almıştım ben

KLOMEN tedavisi gördüm 11 gün 7 mm büyümez dedi bende olcak mı olmıycakmı yumurtlama diye teste başladım pazar günü pik gördüm gibi pazar pazartesi salı hep kasıklarım ağrıdı bugünde ağrıyla beraber afedersiniz ama sümüksü o yumurtlama akıntısı geldi şimdi yumurtlama bittimi yoksa bu akşamı değerlendiriyim mi ? hatam varsa affola :)

Eklentiler

• IMG_20210211_182930.jpg
    IMG_20210211_182930.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20210212_161211.jpg
    IMG_20210212_161211.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20210213_122901.jpg
    IMG_20210213_122901.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20210214_093742.jpg
    IMG_20210214_093742.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_20210215_102420.jpg
    IMG_20210215_102420.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20210215_134837.jpg
    IMG_20210215_134837.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20210216_174113.jpg
    IMG_20210216_174113.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 20
Ay bide iğne muhabbeti vardı dimi 😭 normal iğne gibi mi boyutu falan,nerden yaptırıyorsunuz 😬
Evet canımm çok ince bir iğne göbekten vuruluyor hiç hissetmiyosun bile. Hatta çoğu kişi kendisi vuruyo ama ben cesaret edemedim bikere sağlık ocağnda ebeye vurdurdum. Bikerede hastane acilinde ☺️

Evet canımm çok ince bir iğne göbekten vuruluyor hiç hissetmiyosun bile. Hatta çoğu kişi kendisi vuruyo ama ben cesaret edemedim bikere sağlık ocağnda ebeye vurdurdum. Bikerede hastane acilinde ☺️
Bende kendim yapamam sanırım. Sağlık ocağına giderim heralde. Verirse tabi 😊

Bende kendim yapamam sanırım. Sağlık ocağına giderim heralde. Verirse tabi 😊
Evet canım orda yapıyorlar. Bana ikisinde de dediler çok kolay göstereyim bidaha kendin yaparsın diye bAkmadım bile😂

KLOMEN tedavisi gördüm 11 gün 7 mm büyümez dedi bende olcak mı olmıycakmı yumurtlama diye teste başladım pazar günü pik gördüm gibi pazar pazartesi salı hep kasıklarım ağrıdı bugünde ağrıyla beraber afedersiniz ama sümüksü o yumurtlama akıntısı geldi şimdi yumurtlama bittimi yoksa bu akşamı değerlendiriyim mi ? hatam varsa affola :)
Sen yine de değerlendir canım belli olmaz. Akıntı bazen geç gelebiliyomuş öyle duymuştum

Verir diyorlar cnm kan testine baktir olmadı direk
Cevabınız için çok teşekkür ederim ☺️ Siz çatlatma iğnesi vuruldunuz mu? benim ilk deneyimim yazılanları takip ediyorum, ağrı ve akıntı genel olarak herkeste uzun süre devam ediyormuş.Bende belirti yok işe yaramadım sanırım 😞😞

Cookiie Cookiie canım bide klomen rahim duvarını inceltiyormus. Şimdi okudum bi yerde. Doktor bana başka ilaçta vermedi.

Cookiie Cookiie canım bide klomen rahim duvarını inceltiyormus. Şimdi okudum bi yerde. Doktor bana başka ilaçta vermedi.
Canım işte onu hiç bilmiyorumki ya. Benim doktorum bide rahim dyvarı kalınlığıma falanda hiç bakmadım. Bende o yüzden iğneden beri progesteran kullanıyorum kendi kafama göre 😬

Canım işte onu hiç bilmiyorumki ya. Benim doktorum bide rahim dyvarı kalınlığıma falanda hiç bakmadım. Bende o yüzden iğneden beri progesteran kullanıyorum kendi kafama göre 😬
Bir yandan hamilelik için uğraşıyorlar ama bir yandanda sanki engelliyorlar mı ne 😂 bana başka ilaç kullanma dedi uyardı peşin peşin 😂

Bir yandan hamilelik için uğraşıyorlar ama bir yandanda sanki engelliyorlar mı ne 😂 bana başka ilaç kullanma dedi uyardı peşin peşin 😂
Ama progestan zararlımıdırki. Bebeğin tutunmasını sağlıyor sadece o diye biliyorum. Sen yine baştan kötüyü düşünme dur bakalım herkesin inceltmez belki😂

Cevabınız için çok teşekkür ederim ☺️ Siz çatlatma iğnesi vuruldunuz mu? benim ilk deneyimim yazılanları takip ediyorum, ağrı ve akıntı genel olarak herkeste uzun süre devam ediyormuş.Bende belirti yok işe yaramadım sanırım 😞😞
Rica ederim hepimiz yazıyoruz etkilerini ama hepimizin bünyesi vücudu farklı tatlım o yüzden olumsuzluk düşünme bende de çok fazla akıntı sürmedi geçen ay çok şişmiştim bu ay bişey yok sadece kasık ağrısı yaşıyorum mesela 🙂 hayırlı zamnda sağlıklı evlat düşüncemiz böyle olsun 🥰

X