Ay bide iğne muhabbeti vardı dimi normal iğne gibi mi boyutu falan,nerden yaptırıyorsunuzYok canım ilk ay 3 kere gittim. Bu ay daha çabuk geliştiler 2. Gittiğimde iğne oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bide iğne muhabbeti vardı dimi normal iğne gibi mi boyutu falan,nerden yaptırıyorsunuzYok canım ilk ay 3 kere gittim. Bu ay daha çabuk geliştiler 2. Gittiğimde iğne oldum
Aynen canım tek satiliyo ve 1 kez yapilabiliyo 140 tl ye almıştım benMerhaba kızlar bu çatlatma iğneleri genel olark kaç adet alınıp yapiliyo yani yumurta iyi buyuduyse çatlatma iğnesi bir keremi yapiliyo birde fiyat durumu nedir? bu igneler tane olarak mı satiliyo yoksa atıyorum bir kutuda bikac tane seklindemi
14.günde nasıldı canım testin?14 ve 16 da yaptım canım çatlama iğnesinden sonra tabiki yazarım sonucuda
Çok hayali 'di bu kadar belli değildi canım foto da bile belli olmuyordu14.günde nasıldı canım testin?
Teşekkür ederim canım benim sağlıkla al kucağına inşallahÇok hayali 'di bu kadar belli değildi canım foto da bile belli olmuyordu
Evet canımm çok ince bir iğne göbekten vuruluyor hiç hissetmiyosun bile. Hatta çoğu kişi kendisi vuruyo ama ben cesaret edemedim bikere sağlık ocağnda ebeye vurdurdum. Bikerede hastane acilindeAy bide iğne muhabbeti vardı dimi normal iğne gibi mi boyutu falan,nerden yaptırıyorsunuz
Bende kendim yapamam sanırım. Sağlık ocağına giderim heralde. Verirse tabiEvet canımm çok ince bir iğne göbekten vuruluyor hiç hissetmiyosun bile. Hatta çoğu kişi kendisi vuruyo ama ben cesaret edemedim bikere sağlık ocağnda ebeye vurdurdum. Bikerede hastane acilinde
Evet canım orda yapıyorlar. Bana ikisinde de dediler çok kolay göstereyim bidaha kendin yaparsın diye bAkmadım bileBende kendim yapamam sanırım. Sağlık ocağına giderim heralde. Verirse tabi
Ay yok bende yapamam.Evet canım orda yapıyorlar. Bana ikisinde de dediler çok kolay göstereyim bidaha kendin yaparsın diye bAkmadım bile
Sen yine de değerlendir canım belli olmaz. Akıntı bazen geç gelebiliyomuş öyle duymuştumKLOMEN tedavisi gördüm 11 gün 7 mm büyümez dedi bende olcak mı olmıycakmı yumurtlama diye teste başladım pazar günü pik gördüm gibi pazar pazartesi salı hep kasıklarım ağrıdı bugünde ağrıyla beraber afedersiniz ama sümüksü o yumurtlama akıntısı geldi şimdi yumurtlama bittimi yoksa bu akşamı değerlendiriyim mi ? hatam varsa affola :)
Cevabınız için çok teşekkür ederim Siz çatlatma iğnesi vuruldunuz mu? benim ilk deneyimim yazılanları takip ediyorum, ağrı ve akıntı genel olarak herkeste uzun süre devam ediyormuş.Bende belirti yok işe yaramadım sanırımVerir diyorlar cnm kan testine baktir olmadı direk
Gidip yaptırırsın canım çok kolay acısız bişey hiç stres yapma onuAy yok bende yapamam.
Inşallah canım benimTeşekkür ederim canım benim sağlıkla al kucağına inşallah
Iyi bariGidip yaptırırsın canım çok kolay acısız bişey hiç stres yapma onu
Canım işte onu hiç bilmiyorumki ya. Benim doktorum bide rahim dyvarı kalınlığıma falanda hiç bakmadım. Bende o yüzden iğneden beri progesteran kullanıyorum kendi kafama göreCookiie canım bide klomen rahim duvarını inceltiyormus. Şimdi okudum bi yerde. Doktor bana başka ilaçta vermedi.
Bir yandan hamilelik için uğraşıyorlar ama bir yandanda sanki engelliyorlar mı ne bana başka ilaç kullanma dedi uyardı peşin peşinCanım işte onu hiç bilmiyorumki ya. Benim doktorum bide rahim dyvarı kalınlığıma falanda hiç bakmadım. Bende o yüzden iğneden beri progesteran kullanıyorum kendi kafama göre
Ama progestan zararlımıdırki. Bebeğin tutunmasını sağlıyor sadece o diye biliyorum. Sen yine baştan kötüyü düşünme dur bakalım herkesin inceltmez belkiBir yandan hamilelik için uğraşıyorlar ama bir yandanda sanki engelliyorlar mı ne bana başka ilaç kullanma dedi uyardı peşin peşin
Rica ederim hepimiz yazıyoruz etkilerini ama hepimizin bünyesi vücudu farklı tatlım o yüzden olumsuzluk düşünme bende de çok fazla akıntı sürmedi geçen ay çok şişmiştim bu ay bişey yok sadece kasık ağrısı yaşıyorum mesela hayırlı zamnda sağlıklı evlat düşüncemiz böyle olsunCevabınız için çok teşekkür ederim Siz çatlatma iğnesi vuruldunuz mu? benim ilk deneyimim yazılanları takip ediyorum, ağrı ve akıntı genel olarak herkeste uzun süre devam ediyormuş.Bende belirti yok işe yaramadım sanırım