- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.832
izmirlibjkkartal canım bugün bat günün son durumun nedir?
A Asenaasena96 canım batına 1 gün kaldı test falan yaptınmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet henüz gelen giden yok bu ay diş ağrm oldu ilaç içtim belkide geciktirecek negatiften 2 senedir bıktım test yapmak istemiyorumizmirlibjkkartal canım bugün bat günün son durumun nedir?
Kuzu güzel haberlerini bekliyoruz hadi bize umut olEvet henüz gelen giden yok bu ay diş ağrm oldu ilaç içtim belkide geciktirecek negatiften 2 senedir bıktım test yapmak istemiyorum
Ah inşallah ahhKuzu güzel haberlerini bekliyoruz hadi bize umut ol
Erken verdin canım iğneden 1.5_2 gün sonra yumurta çatlıyo bazı durumlarda iğne yumurtayı hemen çatlatmak yerine biraz daha büyütebiliyomş. Yani daha belli olmaz belki tutunma kanaması olcak daha anca yerleşcek. Yerleşmeden önce hiçbir testte görünmezOzaman ben 11. Günde kan verdim erken verdim ama ufakta olsa çıkmalıydı.
İnşallah bebeğim ama ilaçlar bana çok dokundu yaAhah tamam canım sna böyle geliriz ama sonra hayal kırıklığına uğrama diye çokta şeytmek istiyoruz yoksa amac senin umudunu kırmak değil yani o zaman sende hemen öyle olmazsa bırakcam falan deme 1 2 ay daha devamtedaviye öyle hemen 1 ayda pes etmek olmaz. Bebiş gelince tüm yorgunluklarımızı alıcak
Doktoruna danış bakalım canım bidaha gitmek nasip olursa. Çok yan etkisi oldu deErken verdin canım iğneden 1.5_2 gün sonra yumurta çatlıyo bazı durumlarda iğne yumurtayı hemen çatlatmak yerine biraz daha büyütebiliyomş. Yani daha belli olmaz belki tutunma kanaması olcak daha anca yerleşcek. Yerleşmeden önce hiçbir testte görünmez
İnşallah bebeğim ama ilaçlar bana çok dokundu ya
Hayır canım bi topikte okudum kadın 14.günde gitmiş kan vermmiş çıkmamış dr demiş adet olunca gel olmayınca tekrar gitmiş öyle öğrenmişOzaman ben 11. Günde kan verdim erken verdim ama ufakta olsa çıkmalıydı.
İşte demek istediğim tam da buydu benimdeHayır canım bi topikte okudum kadın 14.günde gitmiş kan vermmiş çıkmamış dr demiş adet olunca gel olmayınca tekrar gitmiş öyle öğrenmiş
İshal psikolojik de olabilir fazla heyecan vs yaptıysan bağırsakların çalışmıştır belkiKızlar böyle bir kaç saatlik afedersiniz ama ishal olma durumları yaşadınız mı iğneden sonra bend böyle günler saatler süren ishal değil ama ara ara iğneden sonra ishal vuruyor 1 saat falan gibi her zaman değil
ama daha çok erken değil mi yaaaa en az 14, 15 gün sonra kan da bakılsın diyor uzmanlarGünaydın kızlarr
Kar yağmur dinlemeden gözümü eczanede açtım.
Bembeyaz testimle karşınızdayım 12. Günüm bugün Eki Görüntüle 2783361 Eki Görüntüle 2783362
çok doğru imzamı atarım ama gelde bunu yap. Her ay söz veriyorum kendime ama yine kendimi stres ve düşünceler içinde buluyorum. allah hepimizi en kısa zamanda mucizemize kavuştursunKimimizin 1. denemesi kimimizin 3.
hepimizin zaman zaman motivasyonu morali düşüyor umudunu korku kaplıyor
Hepimiz için ayrı ayrı zor
Kimimiz daha realist konuşuyor kimimiz daha duygusal yaklaşıyor
Üzmeyin kendinizi yıpratmayın stres oldukça daha da zorlaşır her şey hepimiz belli tedaviler olduk belli ilaçlar denedik elimizden gelen buydu yaptık gerisi Allah’a kalmış onun nasip etmesine kalmış ne mucizeler var regli olana kadar umut var unutmayın
Evet canım birkaç gün daha yapıcam takip edicem. En azından iğne etkisi geçmişİshal psikolojik de olabilir fazla heyecan vs yaptıysan bağırsakların çalışmıştır belki
ama daha çok erken değil mi yaaaa en az 14, 15 gün sonra kan da bakılsın diyor uzmanlar
çok doğru imzamı atarım ama gelde bunu yap. Her ay söz veriyorum kendime ama yine kendimi stres ve düşünceler içinde buluyorum. allah hepimizi en kısa zamanda mucizemize kavuştursun
Ciddmisin ya boşuna mı üzüldük bakalım ozaman regli bekleyimHayır canım bi topikte okudum kadın 14.günde gitmiş kan vermmiş çıkmamış dr demiş adet olunca gel olmayınca tekrar gitmiş öyle öğrenmiş
Amin canım amin insallahhhİshal psikolojik de olabilir fazla heyecan vs yaptıysan bağırsakların çalışmıştır belki
ama daha çok erken değil mi yaaaa en az 14, 15 gün sonra kan da bakılsın diyor uzmanlar
çok doğru imzamı atarım ama gelde bunu yap. Her ay söz veriyorum kendime ama yine kendimi stres ve düşünceler içinde buluyorum. allah hepimizi en kısa zamanda mucizemize kavuştursun
Çıkar ve yumurtluyor olabilirsinkızlar benim altkarnım dolu dolu ve sancı var. bugün adetiin ilk günün bir sayarsam 9.günü. ve su gibi akıntım var femara kullanıyorum aynı zamanda bal tarçın çörek otu kullanıyorum. Yumurtama akıntısı jel gibi mi oluyor? Benim su gibi akıntım var şuan. Acaba erken mi yumurtluyorum. Testimde yok iş yerindeyim. akşam 7 gibi ovu yapsam çıkar mı yumurtlama olsa acaba?
Evet su gibi akıntı yumurtlama ve beyaz şefaf akıntı çatlama oluyor sanırım. Ben de her ay öyle görüyorum.kızlar benim altkarnım dolu dolu ve sancı var. bugün adetiin ilk günün bir sayarsam 9.günü. ve su gibi akıntım var femara kullanıyorum aynı zamanda bal tarçın çörek otu kullanıyorum. Yumurtama akıntısı jel gibi mi oluyor? Benim su gibi akıntım var şuan. Acaba erken mi yumurtluyorum. Testimde yok iş yerindeyim. akşam 7 gibi ovu yapsam çıkar mı yumurtlama olsa acaba?
Kuzum yok benim adetim düzensiz olduğu için 16 şubat yazdırmıştım ama yumurtlamayı perşembe gördüm o yüzden bat 25 şubatizmirlibjkkartal canım bugün bat günün son durumun nedir?
Çıkar tabi test ile. O akıntı böyle aynıyumurta akı gibi sümük gibikızlar benim altkarnım dolu dolu ve sancı var. bugün adetiin ilk günün bir sayarsam 9.günü. ve su gibi akıntım var femara kullanıyorum aynı zamanda bal tarçın çörek otu kullanıyorum. Yumurtama akıntısı jel gibi mi oluyor? Benim su gibi akıntım var şuan. Acaba erken mi yumurtluyorum. Testimde yok iş yerindeyim. akşam 7 gibi ovu yapsam çıkar mı yumurtlama olsa acaba?