Vallahi ya adet olmaya korkuyorum bu ay yok kuzum normalde kekik çayı yada adaçayı yapardım ama hiç birşey yapmadım uzandım hepGörünürde bi sorun yok canım pko görünümü varmş ama lh 6 yani engel olcak diye bişey de yok her ay yumurtam çatlıyo regl düzenli ama olmuyo işte
Heh işte evet canım sen demiştin doğru. Korktuğum bu benimde çünkü normalde de çok sancılı geçiyo naptın ilaç aldın mı canım iyi gelen bişey oldu mu önerebileceğin? Bırakıcam zaten ya tedavi felan olmucam bünyemizde düzen mafolduüzüntüsü yetmiyo bi de sancısı var
Canım hakkında hayırlısı olsunSelam kızlar. Bende bu ay yumurtlama tedavisine başlayacağım nasipse. Süreç nasıl işleyecek hiç bilmiyorum. Şuan reglimin ilk günü. 50-60 günde bir adet oluyorum. Son yaptırdığım testlerde herhangi bir sorun çıkmadı. Salı günü tekrar randevum var. Yine tahlil falan yapılacak. 1 seneden fazladır korunmuyoruz. Doktor eşimden test istedi sonucları iyi. Sanırım sorun benim düzensiz regli olmam5 yaşında bir kızım var. Kızıma korunmasız 3. Ayda ovulasyon testi ile gebe kalmıştım çünkü evlendikten sonra regli düzenim inanılmaz değişti. Yumurtlama günümü hesaplayamiyordum. Bu süreçte en korktuğum şey vajinal muayene. Bazen gitmicem diyorum sonra çocuk aklıma düşünce bisey olmaz dayanırım diyorum. Hakkımızda hayırlısı dua edin insaAllah
Teşekkürler canım duymuştum bu otu aslında ama hiç denemedimregl ağrısı için bir önerim var kızlar, regl gelmeden birkaç gün önce ve regl ağrısı olan günlerde civanperçemi çayı içmeniz. Yalnız sıcak suya 2 tatlı kaşığı ve sadece 1 dk demleme süresi... Normalde ben 3 majezik, 3-4 çeşit bitki çayı ve karnıma da sıcak su torbası veya kısık ütü koyardım.. ama şuan 1 ağrı kesici ve bu çaydan 2 bardak içiyorum günde...
Merhaba canım hoşgeldin. Hayırlısı olsun. Bikere hamilelik geçirip anne olmuşsun. Şimdi yine olursun Allahın izniyle. Süreç, ilaç veriyor sana uygun şekilde ve yumurtanın büyümesini takip için birkaç gün arayla çağırıyor muayeneye doktor. 17-20 mm lere geldiğinde çatlatma iğnesi ile çatlatıyor sonra bekliyorsun. Tabi genel olanı söyledim her doktorun ve hastanın tedavi şeklinde farklılıklar oluyorSelam kızlar. Bende bu ay yumurtlama tedavisine başlayacağım nasipse. Süreç nasıl işleyecek hiç bilmiyorum. Şuan reglimin ilk günü. 50-60 günde bir adet oluyorum. Son yaptırdığım testlerde herhangi bir sorun çıkmadı. Salı günü tekrar randevum var. Yine tahlil falan yapılacak. 1 seneden fazladır korunmuyoruz. Doktor eşimden test istedi sonucları iyi. Sanırım sorun benim düzensiz regli olmam5 yaşında bir kızım var. Kızıma korunmasız 3. Ayda ovulasyon testi ile gebe kalmıştım çünkü evlendikten sonra regli düzenim inanılmaz değişti. Yumurtlama günümü hesaplayamiyordum. Bu süreçte en korktuğum şey vajinal muayene. Bazen gitmicem diyorum sonra çocuk aklıma düşünce bisey olmaz dayanırım diyorum. Hakkımızda hayırlısı dua edin insaAllah
Bilemedimki canım hayır olsun inşallahAlla alla neden öyle ki canım
Evet birde ben bu geçen çıkan ikinci çizgiyi iğnenin tam 18. Gününde gördümYaa gerçekten mi inş öyledir çok tşk ederim
Aynı durumdayız inşallah Mart ayında yüzümüz gülerHahah tamam bebeğim gösterme iyiyim
Doğru söylüyorsun kuzum ama iki günde döner mi çift çizgiye hiç bilmiyorum ki inşallah döner
Teste başlıyım iğne etkisini göreyim hani azalırsa gebelik yok derim iğneyi gebelik sanıp sevinmem dedim ama iğne etkisi bile kalmamış tek çizgi çıktı iğneden sonra 12.gün döngü olarak 26.gün
Tamam bebeğim sakin olunevet iyiydim zaten ama kalbim kadar temiz tek çizgi görmekten valla içime gına geldi ya
Hayır bari minik bi çizgi olaydı iğne etkisi de olsa azalcak mı artcak mı diye bi heyecan olurdu
Eczaneden de aldığım oldu 2 kere ama onun dışında ovulasyon testi ile birlikte internetten almıştım canımKızlar testlerinizi internetten mi eczanedenmi alıyosunuz fazla alınca
5 tane falan alırım yarın. 5 taneyide eczaneden almak garip olmaz dimiEczaneden de aldığım oldu 2 kere ama onun dışında ovulasyon testi ile birlikte internetten almıştım canım
Salı günü gidicem bakalım. O gün hormon tahlili ultrason v.s yapılacak. InsaAllah hayırlı zamanda kavuşuruz miniklerimizeCanım hakkında hayırlısı olsun
Olur inşallah takiple
Bende düzensizlik yok ama yinede 2 aydır takip ediyor doktor eşimden de tahlil istedi bakalım
Sen bide hormon baktırabilirsin
Bak bu bana mantıklı geliyo. Aslında doktor da adetin geçmeden yapma hatta geçtikten sonra bile hemen yapma dedi bildiği de vardır diyorum adet tarihim 18 şubat ama bakalımİnternette döllenme videosu seyrettim sürecin nasıl ilerlediğini nasıl olduğunu anlayabilmek için şaşırdığın çok şey oldu döllenme en az 5 gün en fazla 10 gün sürüyormuş rahme oturması vs uzun bir yolculuk yani gerçekten ciddi anlamda regli gecikmeden Ümit kaybetmeyin kızlar
İzlemek isterseniz Banu çiftçinin kanalından seyrettim
Çok korkuyorum canım şuan ben de ya göğüslerde bildiğin ağrı kesici içsem içilebilir derecede sızlıyo. Benim hormonları çok etkiledi galba bu ilaçlarVallahi ya adet olmaya korkuyorum bu ay yok kuzum normalde kekik çayı yada adaçayı yapardım ama hiç birşey yapmadım uzandım hep
Merhaba canım hoşgeldin. Hayırlısı olsun. Bikere hamilelik geçirip anne olmuşsun. Şimdi yine olursun Allahın izniyle. Süreç, ilaç veriyor sana uygun şekilde ve yumurtanın büyümesini takip için birkaç gün arayla çağırıyor muayeneye doktor. 17-20 mm lere geldiğinde çatlatma iğnesi ile çatlatıyor sonra bekliyorsun. Tabi genel olanı söyledim her doktorun ve hastanın tedavi şeklinde farklılıklar oluyorVajinal muayeneyi her doktor yapmıyor sanırım. Bazı kızların doktorları vajinal yapmış. Benim doktorum hep karından baktı.
Canım inşallah güzel sonuç alırsın bu yeni yolda. Ama vajinal muayeneden korkma alışmaya çalış çünkü ha bire yaşanıyor bu durumSelam kızlar. Bende bu ay yumurtlama tedavisine başlayacağım nasipse. Süreç nasıl işleyecek hiç bilmiyorum. Şuan reglimin ilk günü. 50-60 günde bir adet oluyorum. Son yaptırdığım testlerde herhangi bir sorun çıkmadı. Salı günü tekrar randevum var. Yine tahlil falan yapılacak. 1 seneden fazladır korunmuyoruz. Doktor eşimden test istedi sonucları iyi. Sanırım sorun benim düzensiz regli olmam5 yaşında bir kızım var. Kızıma korunmasız 3. Ayda ovulasyon testi ile gebe kalmıştım çünkü evlendikten sonra regli düzenim inanılmaz değişti. Yumurtlama günümü hesaplayamiyordum. Bu süreçte en korktuğum şey vajinal muayene. Bazen gitmicem diyorum sonra çocuk aklıma düşünce bisey olmaz dayanırım diyorum. Hakkımızda hayırlısı dua edin insaAllah
internetten alıyorum sanki daha uygun oluyor fiyatıKızlar testlerinizi internetten mi eczanedenmi alıyosunuz fazla alınca
Hosbuldum bu aradaMerhaba canım hoşgeldin. Hayırlısı olsun. Bikere hamilelik geçirip anne olmuşsun. Şimdi yine olursun Allahın izniyle. Süreç, ilaç veriyor sana uygun şekilde ve yumurtanın büyümesini takip için birkaç gün arayla çağırıyor muayeneye doktor. 17-20 mm lere geldiğinde çatlatma iğnesi ile çatlatıyor sonra bekliyorsun. Tabi genel olanı söyledim her doktorun ve hastanın tedavi şeklinde farklılıklar oluyorVajinal muayeneyi her doktor yapmıyor sanırım. Bazı kızların doktorları vajinal yapmış. Benim doktorum hep karından baktı.
Bilemedimki canım hayır olsun inşallah
Bence içme ya bitki çatı nolur nolmaz kafanı başka şeylerle dağıt ağrıyı başka yere yönlendirÇok korkuyorum canım şuan ben de ya göğüslerde bildiğin ağrı kesici içsem içilebilir derecede sızlıyo. Benim hormonları çok etkiledi galba bu ilaçlarHormon dengelicek bişeyler içsem bitki çayı gibi işe yarar mı acaba adetten önce dengelenirse belki ağrı da olmaz fazla
Evet ilaçtan sonra kontrole gidersin bakarki büyümüşse yumurtan iğne verebilir. Ama yaşa ve hormonlara bağlı olarak bazı doktorlar iğne vermiyorum bu yumurta kendi kendine çatlar diyorlarmış. Ama çoğunlupüğu iğne veriyor. İğne yapıldıktan 36 saat sonra da ilişki olması gerekiyor. Saatini bile söylüyor doktorŞeyi merak ediyorum. Doktor bana demişti ki yumurtaların büyüyüp çatlıyor. Rezevrde de sıkıntı yok. Şimdi ilaçtan sonra çatlatma iğnesi mi verir bilemedim
Onun içeriğinde macunları kendim hazırlayıp yedim canım çok teşekkür ederimEşine bakıldı mı peki olma alakalıdır. bir de clife denedin mi ? Denemediysen tavsiye ederim
HahajBence içme ya bitki çatı nolur nolmaz kafanı başka şeylerle dağıt ağrıyı başka yere yönlendirağda yap
Ahahahah çok iyiymiş o derece diyorsunOnun içeriğinde macunları kendim hazırlayıp yedim canım çok teşekkür ederim
Hahajdimi başka bi yerim acımış olacak bu sefer Kız aslında bomba gibi oldular he dekolte felan giysem silikon taktırmış derler