Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım tedavin hoşgeldin ilk kezmi başlıyorsunBen de geldim aranıza kızlar. Yarın klomene başlayacağım bakalım hayırlısı.
Hoşbuldum evet ilk kez başlıyorum aslında çikolata kistim olduğu için pek umudum yok ve kisti de büyütme riskinden dolayı tedirginim ama hayırlısı olsun artık bir kez deneyip göreceğiz bakalım vücudum ne tepki veriyor umarım buradaki herkes güzel sonuç alırHayırlısı olsun canım tedavin hoşgeldin ilk kezmi başlıyorsun
Hayırlısı olsun inşallah siz yazın buraya test yapıncaSeninle aynı gün vurulmuşuz canım. Bat 4 Şubat. Benimde bu sefer hiç akıntım yok. Yinede bir umut bekliyor insan Rabbim tez zamanda muradımızı versin.
İnşallah hiçbir kötü etkisi olmadan miniğine kavuşmana vesile olur canımm, güzel haberlerini bekliyoruzHoşbuldum evet ilk kez başlıyorum aslında çikolata kistim olduğu için pek umudum yok ve kisti de büyütme riskinden dolayı tedirginim ama hayırlısı olsun artık bir kez deneyip göreceğiz bakalım vücudum ne tepki veriyor umarım buradaki herkes güzel sonuç alır
Canım benim doktor çatlama ya yumurtlama diyor. Ben adetimin 5. Günü başlayıp, 5 gün 1 er tane aldım fermarayı. 12.gün kontrole gittim. 15 mm ydi en büyük yumurtam 14 mm ve 13 mm toplam 4-5 folikülğ görüyorum, her şey yolunda dedi. Sonra 17. Gün tekrar çağırdı ama 16 ve 17. Günler önemli dedi biz. 15 16 17 18 değerlendirdik. 17. Gün gittiğimizde yeni yumurtlamışsın sıvı da var. Gayet iyi dedi. 25 mm diye de not aldı. Değerlendirme günleri de iyi dedi. Çok uzun oldu ama ben bu yumurtlama takibinde anladım ki benim akıntım yumurtlamadan sonra oluyor. Akıntı takibi ile yaptığımız tüm aylar boşa gitmiş yani. Bir de doktorum yumurtladığın (çatladığı) gün hazırda spermler olmalı onlar daha uzun yaşıyor dedi. Benim bildiklerimi baya tersiydi. Bakalım hayırlısı olsun deyip bekliyoruz.Canım bence de adet gününü beklemek iyi oluyor diğer türlü sürekli test döngüsüne giriyor insan,bişey soracağım yumurtlama günü değerlendirdim ben de ama yoğunluğu çatlamaya verdi benim doktor
İnşallah faydası olur hepimize. Beklemek zor, stres yapmak imkansız. Belki de bebişlerimiz daha gelmeden sabırlı olmayı öğretiyor bize. Nitekim kucağımıza aldığımızda da bol bol sabra ihtiyacımız olacakFemara ile ne kadar sürede büyüdüler canım. Bende kullandım ama 2 doz. Bana faydası olcakmı bakalım
Aslında yapmayıp strese girmemiz gerekir canım. Negatif cıkıp üzülüyoruz sonra pozitife de dönebiliyor doktorun en doğrusunu demiş
İnşallah canım, pazartesi kontrole gidicem bakalım durumlar nasıl. Eğer kullanmaya devam et ilacı derse sadece femaramı kullansam diyorum bendeİnşallah faydası olur hepimize. Beklemek zor, stres yapmak imkansız. Belki de bebişlerimiz daha gelmeden sabırlı olmayı öğretiyor bize. Nitekim kucağımıza aldığımızda da bol bol sabra ihtiyacımız olacak
Hoşgeldin canım prolaktin çabuk çıkıp inebilen bir hormonmuş canım bikaç konuda okuduğum kadarıyla, inşallah regli olmadan bebişin gelir, bu aydan sonramı başlıcaksın olmazsa. Yoksa bu ay gördünmü tedaviBeni de alın bu ay başlıyor tedavi bakalım 17. Ayımız eşimde sorun yok. Bende tiroit yüksekti düşürdük. Ama bu al prolaktin sınrıın bir tık üstünde çıktı doktor önemsemedi olabili çok yüksek değil dedi. Şimdi 6 Şubat bat. Onu bekliyorum inşallah gerek kalmaz ama umudum da kalmadı yoruldum artık. İnşallah hepimize güzel haberler getirir Şubat
Merhaba hayırlı sonucu al inşallah Kesinlikle elde değil stres yapmamak ama işte yapmamamız gerekiyor, bak profilimde paylaşmıştım burayada atıcam şimdi. Bunları uygulamaaya çalışalım en azındanMerhaba dün doktora gittim. 2 hafta yarim Dostinex kullanmistim.Prolaktin 66dan 31e düşmüş. Klomen başlamamı söyledi bugun. 5 gün aynı saatte 2 tane almami söyledi ve yumurtlama zamani kontrolum var. Sanirim yumurtalarim tembel olup olmadigini kontrol ediyor. Bu ayda bu tedaviyle geçer ve marta bel bağlarım. Çok rahat ol stres yapma demesine rağmen stres yapmamak elde degil.
Bu aydan sonra başlayacağım inşallah. Henüz hiç aşılama klomen vs vs. Hiç bir işlem yapılmadı tamamen doğal yolları bekledik ama olmadı maalesefHoşgeldin canım prolaktin çabuk çıkıp inebilen bir hormonmuş canım bikaç konuda okuduğum kadarıyla, inşallah regli olmadan bebişin gelir, bu aydan sonramı başlıcaksın olmazsa. Yoksa bu ay gördünmü tedavi
Vallahi bayağı ağrı gibiydi bugün pek yok ama endişelendim ben deGöğüs ağrısı derken canım meme hassasiyetimi yoksa göğüste nefessel bir ağrı falanmı
Hormonların falan normal dimi canım, rahim filmi çekildinmi ?Bu aydan sonra başlayacağım inşallah. Henüz hiç aşılama klomen vs vs. Hiç bir işlem yapılmadı tamamen doğal yolları bekledik ama olmadı maalesef
Anladım canım normalde femara göğüs kanseri tedavisinde kullanıyormuş. O yüzden ilaçtan olabilir. Bende kullandım ama 2 doz. Belki ağrıtacak kadar yeterli gelmemiştir geçtiyse endişelenme canım benceVallahi bayağı ağrı gibiydi bugün pek yok ama endişelendim ben de
İnşallah hepimize nasip eder Rabbim en kısa vakitte,benim de akıntıdan 2 gün sonra yumurtlama oluyor bir gebenin günlüğünden alıyorum testlerimi doğru olduğunu düşünüyorum ama ilaç iğne kullanınca yanıltıyor dışarıdan hormon aldığımız için bu ay 9,11,12,13. Günleri değerlendirdik bana göre erken gibi ama doktor öyle dedi nasip olsun en sağlıklısı inşallahCanım benim doktor çatlama ya yumurtlama diyor. Ben adetimin 5. Günü başlayıp, 5 gün 1 er tane aldım fermarayı. 12.gün kontrole gittim. 15 mm ydi en büyük yumurtam 14 mm ve 13 mm toplam 4-5 folikülğ görüyorum, her şey yolunda dedi. Sonra 17. Gün tekrar çağırdı ama 16 ve 17. Günler önemli dedi biz. 15 16 17 18 değerlendirdik. 17. Gün gittiğimizde yeni yumurtlamışsın sıvı da var. Gayet iyi dedi. 25 mm diye de not aldı. Değerlendirme günleri de iyi dedi. Çok uzun oldu ama ben bu yumurtlama takibinde anladım ki benim akıntım yumurtlamadan sonra oluyor. Akıntı takibi ile yaptığımız tüm aylar boşa gitmiş yani. Bir de doktorum yumurtladığın (çatladığı) gün hazırda spermler olmalı onlar daha uzun yaşıyor dedi. Benim bildiklerimi baya tersiydi. Bakalım hayırlısı olsun deyip bekliyoruz.