• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En iyisini yapmışsınız kuzum. Bidaha gerek kalmaz tabi bu son olsun🤲🏼
banada 2 yaptırdığım da da hemşire çok kolay tarif ediyimmi kendin yaparsın bidaha dedi. Yok yok bidaha yapmam inşallah dedim bakmadım😂 ama bidaha olursa yapcam artık. Bi onu yapmaya 25 tl alıyolar valla 😂
Buzdede 15 alıyorlar gitmesi sikintinokuyor geç vakitte ins gerek kalmaz cnm

Buzdede 15 alıyorlar gitmesi sikintinokuyor geç vakitte ins gerek kalmaz cnm
Evet canım senin doktorunmu bu saatlerde yapmanı söylüyor. Benimki ilişki gece olacağını düşünerek heralde hesaplayıp tam 36 saat öncesi ilişkiden önceki gün öğlen vurun diyor hep

Canım benim tedaviden önce reglim düzensizdi o yüzden iğneden sonra 14. Günü beklicem regli. Oda çarşambaya denk geliyor. Pazartesiden sonra belki yapmaya başlarım 🤣
Anladım canım, o zaman az kalmış ya.. erken test patlatırsın bize bir tane :)))
Sendemi kendi yapamayanlardansın kuzum😂
ben de yapamayanlardanım... alt dairede kayınvalidem var ondan rica etmiştim, o şeker iğnesini göbekten vuruyor.. ddm annecim yapar mısın doktor vitamin verdi.. :KK76: o da kırmadı yapmıştı. bu sefer ben denicem ama.

Anladım canım, o zaman az kalmış ya.. erken test patlatırsın bize bir tane :)))

ben de yapamayanlardanım... alt dairede kayınvalidem var ondan rica etmiştim, o şeker iğnesini göbekten vuruyor.. ddm annecim yapar mısın doktor vitamin verdi.. :KK76: o da kırmadı yapmıştı. bu sefer ben denicem ama.
Erkenmi testmi yapmalıyım kaset testmi. Erken sanki yanıltır gibi geliyor kuzum🙄
Ah kıyamamm kız iyi aklına gelmiş vitamin demek ben kırk yıl düşünsem akıl edemezdim😂😂
Kızlar siz klomen veya Femarayı tok karna mı alıyorsunuz? saat kaçta almak en iyisi acaba?
Canım ben hergün aynı saatte aldım hep. Açta olsam önden biraz bişey atıştırdım nolur nolmaz diye

Erkenmi testmi yapmalıyım kaset testmi. Erken sanki yanıltır gibi geliyor kuzum🙄
Ah kıyamamm kız iyi aklına gelmiş vitamin demek ben kırk yıl düşünsem akıl edemezdim😂😂

Canım ben hergün aynı saatte aldım hep. Açta olsam önden biraz bişey atıştırdım nolur nolmaz diye
Valla ne dicem diye eşimle de konuştum o da sağolsun vitamin derim diyince tamam dedi.. çünkü bıktık yani torun istiyorsunuz da hakkınız biz daha da çok istiyoruz ama. hep dile getiriliyor her ay yoruldum..
Saat kaçta aldın canım?

Valla ne dicem diye eşimle de konuştum o da sağolsun vitamin derim diyince tamam dedi.. çünkü bıktık yani torun istiyorsunuz da hakkınız biz daha da çok istiyoruz ama. hep dile getiriliyor her ay yoruldum..
Saat kaçta aldın canım?
Valla bu durumu hep yaşıyoruz galiba kuzum. Onların istekleri dillendirmeleri daha çok strese sokuyo bizi zaten.
Klomeni günde 3 kullandığımda öğlen 12de akşam 18de ve gece 12de aldım femarayıda günde bir hep saat 14de aldım kuzum

Valla bu durumu hep yaşıyoruz galiba kuzum. Onların istekleri dillendirmeleri daha çok strese sokuyo bizi zaten.
Klomeni günde 3 kullandığımda öğlen 12de akşam 18de ve gece 12de aldım femarayıda günde bir hep saat 14de aldım kuzum
Teşekkürler canım benim, ben de kahvaltıdan 1 saat sonra almıştım...
Diğer arkadaşlar siz nasıl kullandınız, yorum yapabilir misiniz?

İnşallah canım benim tekrarlıycam senin nasıl değişti kaçıncı günde değişti idrarda mı kanda mı nasıl oldu kuzucum :110:
Benim geçen ay kimyasal oldu canım gene aynı klomen kullanmıştım ilk denememdi 10.günden başladım teste silik tabi 12.gün aynı senin gibi tekdi çizgi 14.gün test yaptım çok hafif hayalet çizgi vardı kan verdim 8 çıkmıştı doktorum çok erken takip et demişti Bi hafta takip ettim 200 de kaldı maalesef sonra düştü sıfırlandı. O yüzden yarın silik çizgi görme ihtimalin çook yüksek seninde

Aminn canım benim inşallah görürsün daha çok erken değişebilir benim geçen ay değişti umarım sizlerinde değişir sağlıklı size sıkı sıkı tutunan evlatlarınız olur 💕 sabah tekrarla sende sev9 sev9 da 14 şubat olan bütün arkadaşlarımız hayırlı haberlerle gelelim
Amin canımm inşallah hepimizin bebeğim🥰

Benim geçen ay kimyasal oldu canım gene aynı klomen kullanmıştım ilk denememdi 10.günden başladım teste silik tabi 12.gün aynı senin gibi tekdi çizgi 14.gün test yaptım çok hafif hayalet çizgi vardı kan verdim 8 çıkmıştı doktorum çok erken takip et demişti Bi hafta takip ettim 200 de kaldı maalesef sonra düştü sıfırlandı. O yüzden yarın silik çizgi görme ihtimalin çook yüksek seninde
İnşallah yaa sağlıkla nasip etsin rabbim inşallah görürüm ben de yarın ❤️ çok saol canım moral oldun çok 🥰

Merhaba aranıza yeni katıldım çatlatma iğnemin 3.günü bugün dün yoğun kasık ve bel ağrım vardı bugün daha hafif seyrediyor ayrıca estrofem kullanıyorum. inşallah mutlu haberler alırız 🙏🙏

İnşallah yaa sağlıkla nasip etsin rabbim inşallah görürüm ben de yarın ❤️ çok saol canım moral oldun çok 🥰
Sende öyle baktım da enerjiyi yükseltenlerdensin bu topikte moral bozmak yakışmıyor bu yüzden sana 😁 neyse ben kaçtım hemen yatıyım da sabah olsun Bi an önce iki haftadır bu günü bekledim

hayırlı geceler kızlar hepinize 💐

Merhaba aranıza yeni katıldım çatlatma iğnemin 3.günü bugün dün yoğun kasık ve bel ağrım vardı bugün daha hafif seyrediyor ayrıca estrofem kullanıyorum. inşallah mutlu haberler alırız 🙏🙏
Hoşgeldin canım hayırlısı olsun inşallah güzel sonuç alırsın🙏🏼 İğne etkisinden dolayı ağrılar baya bir devam ediyoru kuzum
Kuzum sarı akıntı bendede oldu yaa böyle sünüyodu baya 🤔
Benim sünmüyo canım lavaboda peçeteye geldi. 2 kere falan baya sarı geldi sonra krem geldi bi açıldı bi koyulaştı şuan açıldı rengi baya

Hoşgeldin canım hayırlısı olsun inşallah güzel sonuç alırsın🙏🏼 İğne etkisinden dolayı ağrılar baya bir devam ediyoru kuzum

Benim sünmüyo canım lavaboda peçeteye geldi. 2 kere falan baya sarı geldi sonra krem geldi bi açıldı bi koyulaştı şuan açıldı rengi baya
Koku kaşıntı yoksa önemli bişey değildir ya

Back