Benimde bir kaybım var canım hayırlısı olsun inşallah sağlıklaAynen hayırlısı olsun. Önceki 2 hamileliğimde de sıkıntı yaşadım sonuç hüsrandı malesef
Hayır regli beklemiyorsunKlomeni reçeteli aldım ben canım hep o yüzden reçetesiz satılıyormu bilmiyorum. Femara reçetesiz satılıyor. Benim doktor söyledi öyle aldım sigorta karşılamıyomuş zaten. 120 tlmi neydi ama içinde 30 tane var bikaç ay gider yani ayda 5 tane içtiğimizi hesap edersek
bende iyiyim canım regli bekliyorum 10. Günüm
Teşekkürler canım, sanırım öyle olacak :) içim rahatladı.
Kız onu kim kaybetmiştr ben bulayım
Eğer olmazsam evet kuzumHayır regli beklemiyorsunlütfeeenn ay az kalmış heyecanlı bekleyş 4gün sonra mı yapacaksın test?
Bende kullandım gecen ay ilk defaKızlar aranızda cyclo progynova kullanan oldu mu?
Hoşgeldin cAnım. Hayırlısı olsun güzel sonuç al. İlk tedavinmiMerhaba kizlar bende bugun basladim klomene 5 gun bunu kullanıp daha sonraki 2 gun 75 lik merional igne kullanacağım insallah çabalarımızin karşılığını aliriz❤
Hosbuldum , Amin inşallahHoşgeldin cAnım. Hayırlısı olsun güzel sonuç al. İlk tedavinmi
Bende bugün başladım canım hayırlı sonuçlar alırız inşallahMerhaba kizlar bende bugun basladim klomene 5 gun bunu kullanıp daha sonraki 2 gun 75 lik merional igne kullanacağım insallah çabalarımızin karşılığını aliriz❤
Dur bakalım hemen olumsuz düşünme kuzum akıntı normaldir benceEğer olmazsam evet kuzumama bugün yoğun sarı akıntım var ara arada regli ağrım
İnşallah bu ay olur kuzum. Bende geçen ay kullanmıştım merional iğneHosbuldum , Amin inşallahhayir bu 3. Deneme ilk ikisi aşılama oldu malesef başarısız ilkinde menopur igne kullanmıştım 75 lik 2 yumurtam olusmustu 17 ,19 ve
2. Sinde sadece klomen kullandim 50 lik 3 yumurtam gelişmişti 19, 22 ,23 olarak.
İnşallah canımm bakalım neyse Allahtan artık ikisinede kabulğzDur bakalım hemen olumsuz düşünme kuzum akıntı normaldir bence
adet ağrısı hamilelik öncesinde de oluyor inşallah gelmez kırmızılar
Öyle canım aynenİnşallah canımm bakalım neyse Allahtan artık ikisinede kabulğz
Hayirli olsun canim insallah olumlu sonuclanirBende bugün başladım canım hayırlı sonuçlar alırız inşallah
merional iğne ne işe yarıyor acaba
Bütün tableti kullandın mı canım beyazı diğer rengi?Bende kullandım gecen ay ilk defa
Öyle canım elimizden geleni yaptıkElimizden gelen her şeyi yaptık artık
İlave yapabileceğimiz bir şey yok
Dua etmek var Allahtan istemek var
Rabbim isterse nasip eder öyle düşünüyorum ben artık
O yüzden relax ve rahat bırak kendini hırpalama
Elimden geleni yaptım gerisi Allah’a kaldı diyerek telkin yap
Tesekkur ederim canim insallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize hayirlisiyla ❤Hoşgeldin cAnım. Hayırlısı olsun güzel sonuç al. İlk tedavinmi
Çok takılma akinti durumuna bazen yanıltabiliyormus iyi düşünelim iyi olsunİnşallah canımm bakalım neyse Allahtan artık ikisinede kabulğz
Evet hepsini kullandim canim bittikten 4 gun sonrada adetim geldi . Bende pko yok gecen ay doktorum polipten suphelendi histereskopi oldum cok şükür yokmus rahimime çizik atti ve sag tarafta hafif darlık varmis onu duzeltti . Antibiyotikle birlikte kullanmıştım onu bu ay vermez heralde.Bütün tableti kullandın mı canım beyazı diğer rengi?
Hmm çok geçmiş olsun tedavi amacı başkaymış o zaman doktorunun inşallah faydası olmuşturEvet hepsini kullandim canim bittikten 4 gun sonrada adetim geldi . Bende pko yok gecen ay doktorum polipten suphelendi histereskopi oldum cok şükür yokmus rahimime çizik atti ve sag tarafta hafif darlık varmis onu duzeltti . Antibiyotikle birlikte kullanmıştım onu bu ay vermez heralde.
Baktırın canım bence de kafanız rahat olur hiçbişey yoksa bile inşallah bu ay olur aşılamaya gerek kalmaz canımÖyle canım aynen
doktorum bana bu ay eşinin değerlere de bakalım aşılama yaparız olmazsa dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?