- 10 Mart 2019
- 679
- 1.278
- 43
- 35
Bakalım.cnm hayırlısı olsunCanım seninle aynı değilmiydik biz. Daha erken ama 4 gün var test gününe
Hadi sende iğneni vurun gel canım bence bugün vurunursun
Kaybetme çünkü kanda bile 12.gün çıkmıyomş ben düşündüm de benim döngüm 32 gün regl 18i gösteriyo uygulamalar ee daha çok var olsa da çıkmayabilirBenimde ve bugün erken yaptım yine erkende bile çıkmadı çizgi artık iyice umudumu kaybettim
Öyle yapıcam bebeğim ya klomen reçeteli satılmıyomuş doğru mu? Reçesiz alıyomuş millet aile hekimi yazıyosa felan bıktım ya doktora para dökmekten vallaMerhaba canım hadi hayırlısı olsun bu ay güzel haberlerin olsun.Nasılsın fazla uğramıyorsun bize
Yok canım yapılmadı. Hiçbişey anlamadım zaten olmuş bitmiş haberim yoktuvajinal muayne gibi düşün
2 gün sonra tekrarla kuzum regli gelmezse
Hadi bee yapma ya çok moralim bozuldu şuanGünaydın kızlar , çok üzgünüm kanda 1.18 çıktı yani yok. Gerçekten bekliyordum sefer acayip üzüldüm . İnşlah sizlerden güzel haber alırız.
Olmazsın inşallah canım olursan da hayırlısı olsunİnş bu sefer olur. Bn de yarın adet olucam gibi herhalde yine klomene devam ettirir dr. Adet olursan 2. Gün gel demişti
İyiiym canım evet buraya pek yazmamışımMerhaba canım hadi hayırlısı olsun bu ay güzel haberlerin olsun.Nasılsın fazla uğramıyorsun bize
Yok canım yapılmadı. Hiçbişey anlamadım zaten olmuş bitmiş haberim yoktuvajinal muayne gibi düşün
2 gün sonra tekrarla kuzum regli gelmezse
Sen regli olana kadar tekrarla 2 günd bir bak takip et kanda çıkmıyorsa idrarda nasıl çıksın 12. Gün öyle düşün gardını düşürme moral bozmak yok dün ne konuştuk ya sabır ya selametHadi bee yapma ya çok moralim bozuldu şuanama kuzum 12.günde bile kanda çıkmayan varmış yine de çok modunu düşürme canım benim
Aralık sonunda başlamıştım ben 21 gün kullandım her gün aynı saatte almaya çalıştım önce beyazları sonrada kırmızıları kullanıyorsun canımAmbalajı yuvarlak olanı mı kullandın başka çeşidi var mı bilmiyorum ama ben 4 yıl önce kullandım kullanım şekliyle alakalı beyazlar için bir şeyler demişti doktor bir türlü hatırlayamıyorum.. Kullandığım ay gebe kalmıştım. Adetlerim bu şekilde düzensiz olmaya başlamıştı doktor bu ilacı vermişti. Bu ay isteyeceğim ama kullanımı çok önemli sen nasıl kullanmıştın? Kaç ay oldu kullanalı?
3 gün sonra tekrarla belki o zaman çıkar yükselir değerin takip et regli olana kadarGünaydın kızlar , çok üzgünüm kanda 1.18 çıktı yani yok. Gerçekten bekliyordum sefer acayip üzüldüm . İnşlah sizlerden güzel haber alırız.
Saol bebeğim yarında yapcam öyle ihtiyacım var ki rabbimin nasip edeceği müjdeye sana anlatamamSen regli olana kadar tekrarla 2 günd bir bak takip et kanda çıkmıyorsa idrarda nasıl çıksın 12. Gün öyle düşün gardını düşürme moral bozmak yok dün ne konuştuk ya sabır ya selamet
Teşekkürler canım, sanırım öyle olacak :) içim rahatladı.Canım benim.3 gün sürdü ikinci günü ped değiştirdim diğer günler ama leke şeklinde oldu sıkıntı yapma
teşekkür cnm, çok sağol :)Miktarı normaldi ama 2 gün sürmüştü benim canım. Doktorum klomen azaltır demişti
Acaba sırasıyla hepsi döllense ikiz üçüz vs mi olurTabiki umut var kuzum bak mesela atıyorum benim çatlamaya hazır 2 yumurtam vardı. Bide geriden gelen vardı doktorum o geriden gelenide 2 3 gün sonra çatlar dedi. He olmazda benim için. Olabileceği söylüyoeum. Belki iğne vurunca hemen çatlayan döllenmicekte o 2 3 gün sonra çatlayan döllenicek. E buda otomatikman testte çıkmasını 14. Gün değilde 17. 18.i günlere atıyor
regl belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benziyor..Ahh merak ettiğim soru benim de büyük büyük çıkıyo bi de
ben de cnm 2 gün sonra 2. klomen tedavime başlıcam, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebişlermizi görürüz :)))Selam kızlarBugün 2. Defa klomen tedavime başlıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah canım benimben de cnm 2 gün sonra 2. klomen tedavime başlıcam, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebişlermizi görürüz :)))
Klomeni reçeteli aldım ben canım hep o yüzden reçetesiz satılıyormu bilmiyorum. Femara reçetesiz satılıyor. Benim doktor söyledi öyle aldım sigorta karşılamıyomuş zaten. 120 tlmi neydi ama içinde 30 tane var bikaç ay gider yani ayda 5 tane içtiğimizi hesap edersekKaybetme çünkü kanda bile 12.gün çıkmıyomş ben düşündüm de benim döngüm 32 gün regl 18i gösteriyo uygulamalar ee daha çok var olsa da çıkmayabilir
Öyle yapıcam bebeğim ya klomen reçeteli satılmıyomuş doğru mu? Reçesiz alıyomuş millet aile hekimi yazıyosa felan bıktım ya doktora para dökmekten valla
bende iyiyim canım regli bekliyorum 10. Günümİyiiym canım evet buraya pek yazmamışımSen nasılsın kaçıncı gün oldu
Kız onu kim kaybetmiştr ben bulayımteşekkür cnm, çok sağol :)
Acaba sırasıyla hepsi döllense ikiz üçüz vs mi oluryani 1. gün döllenen rahme ilk yapışan sonra döllenene 2.si ve böyle devam eden .....
Aynen hayırlısı olsun. Önceki 2 hamileliğimde de sıkıntı yaşadım sonuç hüsrandı malesefOlmazsın inşallah canım olursan da hayırlısı olsunAynen ya yeni tedavi başlar ya da hormon falan da bakar 2 . Gün bakıyorlar genelde
Bnde eşim alabilirse akşam yapıcam bakalım belli de olma canım bekleyelim biz yine deBenimde ve bugün erken yaptım yine erkende bile çıkmadı çizgi artık iyice umudumu kaybettim
Elimizden gelen her şeyi yaptık artıkSaol bebeğim yarında yapcam öyle ihtiyacım var ki rabbimin nasip edeceği müjdeye sana anlatamam
İşte o beyazlardan sonra bir şey demişti doktor ama unuttumAralık sonunda başlamıştım ben 21 gün kullandım her gün aynı saatte almaya çalıştım önce beyazları sonrada kırmızıları kullanıyorsun canım
İnşallah canım bu mubarek günlerin başlangıcında rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın en yakın zamanda versin hepimize birer sağlıklı bebek dua etmekten başka çaremiz yok artık gerçektenBnde eşim alabilirse akşam yapıcam bakalım belli de olma canım bekleyelim biz yine de
Bence yok canım önemli bir şey beyazlardan sonra diğerlerine başlıyorsun yaniİşte o beyazlardan sonra bir şey demişti doktor ama unuttumnormalde hiçbir şeyi unutmam bir türlü hatırlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?