Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde ve bugün erken yaptım yine erkende bile çıkmadı çizgi artık iyice umudumu kaybettim
Kaybetme çünkü kanda bile 12.gün çıkmıyomş ben düşündüm de benim döngüm 32 gün regl 18i gösteriyo uygulamalar ee daha çok var olsa da çıkmayabilir
Öyle yapıcam bebeğim ya klomen reçeteli satılmıyomuş doğru mu? Reçesiz alıyomuş millet aile hekimi yazıyosa felan bıktım ya doktora para dökmekten valla

Günaydın kızlar , çok üzgünüm kanda 1.18 çıktı yani yok. Gerçekten bekliyordum sefer acayip üzüldüm . İnşlah sizlerden güzel haber alırız.
Hadi bee yapma ya çok moralim bozuldu şuan ama kuzum 12.günde bile kanda çıkmayan varmış yine de çok modunu düşürme canım benim

İnş bu sefer olur. Bn de yarın adet olucam gibi herhalde yine klomene devam ettirir dr. Adet olursan 2. Gün gel demişti
Olmazsın inşallah canım olursan da hayırlısı olsun Aynen ya yeni tedavi başlar ya da hormon falan da bakar 2 . Gün bakıyorlar genelde

İyiiym canım evet buraya pek yazmamışım Sen nasılsın kaçıncı gün oldu

Hadi bee yapma ya çok moralim bozuldu şuan ama kuzum 12.günde bile kanda çıkmayan varmış yine de çok modunu düşürme canım benim
Sen regli olana kadar tekrarla 2 günd bir bak takip et kanda çıkmıyorsa idrarda nasıl çıksın 12. Gün öyle düşün gardını düşürme moral bozmak yok dün ne konuştuk ya sabır ya selamet

Aralık sonunda başlamıştım ben 21 gün kullandım her gün aynı saatte almaya çalıştım önce beyazları sonrada kırmızıları kullanıyorsun canım

Günaydın kızlar , çok üzgünüm kanda 1.18 çıktı yani yok. Gerçekten bekliyordum sefer acayip üzüldüm . İnşlah sizlerden güzel haber alırız.
3 gün sonra tekrarla belki o zaman çıkar yükselir değerin takip et regli olana kadar
Herşey Allahtan Allah’a kaldı bizim işimiz rabbimize güvenelim dua edelim
Moralini bozma bekle ya sabır Çek duanı esirgeme

Sen regli olana kadar tekrarla 2 günd bir bak takip et kanda çıkmıyorsa idrarda nasıl çıksın 12. Gün öyle düşün gardını düşürme moral bozmak yok dün ne konuştuk ya sabır ya selamet
Saol bebeğim yarında yapcam öyle ihtiyacım var ki rabbimin nasip edeceği müjdeye sana anlatamam

Canım benim.3 gün sürdü ikinci günü ped değiştirdim diğer günler ama leke şeklinde oldu sıkıntı yapma
Teşekkürler canım, sanırım öyle olacak :) içim rahatladı.
Miktarı normaldi ama 2 gün sürmüştü benim canım. Doktorum klomen azaltır demişti
teşekkür cnm, çok sağol :)
Acaba sırasıyla hepsi döllense ikiz üçüz vs mi olur yani 1. gün döllenen rahme ilk yapışan sonra döllenene 2.si ve böyle devam eden .....

Klomeni reçeteli aldım ben canım hep o yüzden reçetesiz satılıyormu bilmiyorum. Femara reçetesiz satılıyor. Benim doktor söyledi öyle aldım sigorta karşılamıyomuş zaten. 120 tlmi neydi ama içinde 30 tane var bikaç ay gider yani ayda 5 tane içtiğimizi hesap edersek
İyiiym canım evet buraya pek yazmamışım Sen nasılsın kaçıncı gün oldu
bende iyiyim canım regli bekliyorum 10. Günüm

Teşekkürler canım, sanırım öyle olacak :) içim rahatladı.
teşekkür cnm, çok sağol :)

Acaba sırasıyla hepsi döllense ikiz üçüz vs mi olur yani 1. gün döllenen rahme ilk yapışan sonra döllenene 2.si ve böyle devam eden .....
Kız onu kim kaybetmiştr ben bulayım

Olmazsın inşallah canım olursan da hayırlısı olsun Aynen ya yeni tedavi başlar ya da hormon falan da bakar 2 . Gün bakıyorlar genelde
Aynen hayırlısı olsun. Önceki 2 hamileliğimde de sıkıntı yaşadım sonuç hüsrandı malesef

Saol bebeğim yarında yapcam öyle ihtiyacım var ki rabbimin nasip edeceği müjdeye sana anlatamam
Elimizden gelen her şeyi yaptık artık
İlave yapabileceğimiz bir şey yok
Dua etmek var Allahtan istemek var
Rabbim isterse nasip eder öyle düşünüyorum ben artık
O yüzden relax ve rahat bırak kendini hırpalama
Elimden geleni yaptım gerisi Allah’a kaldı diyerek telkin yap

Aralık sonunda başlamıştım ben 21 gün kullandım her gün aynı saatte almaya çalıştım önce beyazları sonrada kırmızıları kullanıyorsun canım
İşte o beyazlardan sonra bir şey demişti doktor ama unuttum normalde hiçbir şeyi unutmam bir türlü hatırlayamadım

Bnde eşim alabilirse akşam yapıcam bakalım belli de olma canım bekleyelim biz yine de
İnşallah canım bu mubarek günlerin başlangıcında rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın en yakın zamanda versin hepimize birer sağlıklı bebek dua etmekten başka çaremiz yok artık gerçekten

İşte o beyazlardan sonra bir şey demişti doktor ama unuttum normalde hiçbir şeyi unutmam bir türlü hatırlayamadım
Bence yok canım önemli bir şey beyazlardan sonra diğerlerine başlıyorsun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…