Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi umut diyosun bn de direk negatif çıkınca fırlatıp attımBen atmadım bekliyorum belki çokar sonradan diye
Yaa gerçekten mi bu sabah sol kasığımın ağrısıyla uyandım. Gelişip büyüyen yumurtam soldaydı. Ama adet belirtilerimde başladı. Umudum kalmadı bu yüzdenCanım etken gebelik testinde gördüysen git hemen kan ver vardır İnşllah en azından var mı yok mu şüphe etmezsin ayrıca normal gebelik testi negatif ise zaten iğnenin etkisinde geçmiş demekte. Yanş kanda pozitif olursa gebeliktendir
Ahaha yok sen tazesini bulda ye bozuğu baya kötüymüşGecenin şu saatinde ya da sabahın diyebilirim ananas olsa da yesek dedim dur gideyim bende bozuğu bulayım o kadar ananas içinden
Tek çizgiye o kadar alıştım ki çift çizgi görünce "subhanAllah ilk defa görenler" diyip testi fırlatıp atarım Test bozukmuş baksana iki çizgi çıktı derim eşime heralde. 1 buçuk yıldır yapıyorum hep tek çizgi çünkü bunların iki çizgilisi üretilmiyo bence
Günaydın canımm uyu ama modunu düşürmeGünaydın canım kızlar güne modum yüksek başladım ama bi daha uyumayı planlıyorum ikinci uyanışımda muhtemelen düşecektir
Canımm 2 3 gün sonra tekrarla inşallah koyulaşırrKızlar selam,
İğnenin 10.günü geceden beri adet sancılarım var söküldüm sökülcem
İğnenin etkisiyle gebelik testi yapmak istedim silik de olsa görmek için..
Daha adetime 9 gün var çok erken oluyorum
o kadar katılıyorum ki sana bende çıldırırım evde delice dans ederim herhalde tabi sonra hemen eşime serçe doğruca km testine giderim inanmam idrar testineGecenin şu saatinde ya da sabahın diyebilirim ananas olsa da yesek dedim dur gideyim bende bozuğu bulayım o kadar ananas içinden
Tek çizgiye o kadar alıştım ki çift çizgi görünce "subhanAllah ilk defa görenler" diyip testi fırlatıp atarım Test bozukmuş baksana iki çizgi çıktı derim eşime heralde. 1 buçuk yıldır yapıyorum hep tek çizgi çünkü bunların iki çizgilisi üretilmiyo bence
Valla olcam gibi ağrıyor canım hiç sanmıyorum 2 3 güne yapmadan adet gelir.. Senin nasıl sancın var mı aramızda 1 gün var dimiAhaha yok sen tazesini bulda ye bozuğu baya kötüymüş
Günaydın canımm uyu ama modunu düşürme
Canımm 2 3 gün sonra tekrarla inşallah koyulaşırr
Göğüsleri bızıklamak prolaktini yükseltiyor canım 2 aydır bende ellemiyorum elletmiyorumKızlar sol göğsümde hassasiyet bugün daha da arttı sanki dokununca baya acıyo. Ama fazla mıncıklamak istemiyorum nedenini sizede söyliyim. Arkadaşım hamileyken takibini yapan ebe göğüslerinle fazla oynama erken doğuma sebep olur demiş. Yeni gebeliklerde de düşük olabilir demiş. Bana demişti ilerde sende dikkat et diye. Sizde dikkat edin varsa aman bide mıncıklaya mıncıklaya düşürmeyelim
İğne etkisiyle bile olmadı ya çift çizgi ben biraz bozuldum açıkçasıo kadar katılıyorum ki sana bende çıldırırım evde delice dans ederim herhalde tabi sonra hemen eşime serçe doğruca km testine giderim inanmam idrar testine
Bence bugün ve yarın tekrarla testi ama erken gebelik testi yapma canım 14.günde pozitif olup da kan da negatif sonuç alan oldu ben de birazdan tekrarlıycamYaa gerçekten mi bu sabah sol kasığımın ağrısıyla uyandım. Gelişip büyüyen yumurtam soldaydı. Ama adet belirtilerimde başladı. Umudum kalmadı bu yüzden
Modum idare eder bebeğim testi tekrarlıycam birazdan o zaman nolur bilememAhaha yok sen tazesini bulda ye bozuğu baya kötüymüş
Günaydın canımm uyu ama modunu düşürme
Canımm 2 3 gün sonra tekrarla inşallah koyulaşırr
Benim şuanlık yok gibi ağrım ama ara ara giriyor canım. Bide yoğun akıntım var dünden beri rengi krem sarıya dönükValla olcam gibi ağrıyor canım hiç sanmıyorum 2 3 güne yapmadan adet gelir.. Senin nasıl sancın var mı aramızda 1 gün var dimi
Hadi tekrarla bize de atİğne etkisiyle bile olmadı ya çift çizgi ben biraz bozuldum açıkçası
Bence bugün ve yarın tekrarla testi ama erken gebelik testi yapma canım 14.günde pozitif olup da kan da negatif sonuç alan oldu ben de birazdan tekrarlıycam
Modum idare eder bebeğim testi tekrarlıycam birazdan o zaman nolur bilemem
Adet sancısı bende de oldu sabah canım ya kaldım iki büklüm oldum eşim koluma girip oturttu bi yere. Ama imkanı yok adet olmam kendime çok güveniyorum bence ağrıya çok takılmayın adet olcam diye hepimizin başladı çünkü ağrısı bence olmazsın inşallah olmazsınValla olcam gibi ağrıyor canım hiç sanmıyorum 2 3 güne yapmadan adet gelir.. Senin nasıl sancın var mı aramızda 1 gün var dimi
Aşkitom tek çizgi test göresin mi geldiHadi tekrarla bize de at
Bnde gebelik testi de kalmadı canım hepsini dün yaptım.İğne etkisiyle bile olmadı ya çift çizgi ben biraz bozuldum açıkçası
Bence bugün ve yarın tekrarla testi ama erken gebelik testi yapma canım 14.günde pozitif olup da kan da negatif sonuç alan oldu ben de birazdan tekrarlıycam
Modum idare eder bebeğim testi tekrarlıycam birazdan o zaman nolur bilemem
Sen ne zaman olmuştun iğneyi canım?Adet sancısı bende de oldu sabah canım ya kaldım iki büklüm oldum eşim koluma girip oturttu bi yere. Ama imkanı yok adet olmam kendime çok güveniyorum bence ağrıya çok takılmayın adet olcam diye hepimizin başladı çünkü ağrısı bence olmazsın inşallah olmazsın
Aşkitom tek çizgi test göresin mi geldi
Memnunum doktorumdan ya anlayışlı ilgiliValla kuzum sanada hak veriyorum çok zorlu bi dönem Allah yardımcımız olsun ama benim tavsiyem ilacla olmadıysa önce film çektir ben filmin ne olduğunu bilmiyodum ayrıntılı ama doktorum demişti yumurtam büyüdü diye heyecandan dinlemedim o yüzden tam anlamadım. Filmden sonra filmde bi sorun yoksa öyle aşılamaya gecilirmis. Bence en önemlisi doğru doktor memnun musun doktorundan
Yok İstanbul da değilim canım ama sağol içim rahatladı korkmuştum.Ben yaptırdım hayatım cok korkmustum 10 dk sürüyor alttan muyane eder gibi. Daha sonra saf su veriyorlar içine. Oda açıyormuş sanırım. Ama öyle agrılı degil zaten belli başlı iki üç firma var anadolu yakasında isen caddebostanda biyerdi.
Anastezi yapıldı mı hgs çekilirkenA neden her doktor farklı konuşuyor yaa. Ama arkadan gelip çatlayan onla hamile kalan bikaç kişiyi gördüm canım burda ben. İnşallah tatlım
Canım sanki var gölge gibi bişeylerr
ahahah ay kız beende bugün bi çılgınlık yapıp hastane çıkışı aldım
Katılıyorum canım bende şişli echomarda çekildim. Gercekten 5 dklık hiçbişey anlamadım bile
Al bebeğim attım tertemiz yine olmadı olmadı olmuyoduHadi tekrarla bize de at
13.günüm bugün canım malesef negatifSen ne zaman olmuştun iğneyi canım?
Yok ben hissediyorum sancının şeklinden çünkü her ay erken geliyor adetim bu sancı olunca.. Bakalım kısmet
Bugün sabah yaptım yine negatif olmadı bu ay daBnde gebelik testi de kalmadı canım hepsini dün yaptım.