• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım kızlar güne modum yüksek başladım ama bi daha uyumayı planlıyorum ikinci uyanışımda muhtemelen düşecektir 😂

Kızlar selam,

İğnenin 10.günü geceden beri adet sancılarım var söküldüm sökülcem 😔

İğnenin etkisiyle gebelik testi yapmak istedim silik de olsa görmek için..

Daha adetime 9 gün var çok erken oluyorum 💔

Eklentiler

• BeautyPlus_20210213100349125_save.jpg
    BeautyPlus_20210213100349125_save.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 26
Canım etken gebelik testinde gördüysen git hemen kan ver vardır ☺️ İnşllah en azından var mı yok mu şüphe etmezsin ayrıca normal gebelik testi negatif ise zaten iğnenin etkisinde geçmiş demekte. Yanş kanda pozitif olursa gebeliktendir☺️
Yaa gerçekten mi😇 bu sabah sol kasığımın ağrısıyla uyandım. Gelişip büyüyen yumurtam soldaydı. Ama adet belirtilerimde başladı. Umudum kalmadı bu yüzden

Gecenin şu saatinde ya da sabahın diyebilirim ananas olsa da yesek dedim 😂😂 dur gideyim bende bozuğu bulayım o kadar ananas içinden 🙄😂

Tek çizgiye o kadar alıştım ki çift çizgi görünce "subhanAllah ilk defa görenler" diyip testi fırlatıp atarım 😂 Test bozukmuş baksana iki çizgi çıktı derim eşime heralde. 1 buçuk yıldır yapıyorum hep tek çizgi çünkü bunların iki çizgilisi üretilmiyo bence 😂
Ahaha yok sen tazesini bulda ye bozuğu baya kötüymüş 😂
Günaydın canım kızlar güne modum yüksek başladım ama bi daha uyumayı planlıyorum ikinci uyanışımda muhtemelen düşecektir 😂
Günaydın canımm uyu ama modunu düşürme 😂
Kızlar selam,

İğnenin 10.günü geceden beri adet sancılarım var söküldüm sökülcem 😔

İğnenin etkisiyle gebelik testi yapmak istedim silik de olsa görmek için..

Daha adetime 9 gün var çok erken oluyorum 💔
Canımm 2 3 gün sonra tekrarla inşallah koyulaşırr ❤️

Gecenin şu saatinde ya da sabahın diyebilirim ananas olsa da yesek dedim 😂😂 dur gideyim bende bozuğu bulayım o kadar ananas içinden 🙄😂

Tek çizgiye o kadar alıştım ki çift çizgi görünce "subhanAllah ilk defa görenler" diyip testi fırlatıp atarım 😂 Test bozukmuş baksana iki çizgi çıktı derim eşime heralde. 1 buçuk yıldır yapıyorum hep tek çizgi çünkü bunların iki çizgilisi üretilmiyo bence 😂
😂😂😂😂 o kadar katılıyorum ki sana bende çıldırırım evde delice dans ederim herhalde 😂😂😂 tabi sonra hemen eşime serçe doğruca km testine giderim inanmam idrar testine

Kızlar sol göğsümde hassasiyet bugün daha da arttı sanki dokununca baya acıyo. Ama fazla mıncıklamak istemiyorum😂 nedenini sizede söyliyim. Arkadaşım hamileyken takibini yapan ebe göğüslerinle fazla oynama erken doğuma sebep olur demiş. Yeni gebeliklerde de düşük olabilir demiş. Bana demişti ilerde sende dikkat et diye. Sizde dikkat edin varsa aman bide mıncıklaya mıncıklaya düşürmeyelim🥺

Valla olcam gibi ağrıyor canım hiç sanmıyorum 2 3 güne yapmadan adet gelir.. Senin nasıl sancın var mı aramızda 1 gün var dimi

Kızlar sol göğsümde hassasiyet bugün daha da arttı sanki dokununca baya acıyo. Ama fazla mıncıklamak istemiyorum😂 nedenini sizede söyliyim. Arkadaşım hamileyken takibini yapan ebe göğüslerinle fazla oynama erken doğuma sebep olur demiş. Yeni gebeliklerde de düşük olabilir demiş. Bana demişti ilerde sende dikkat et diye. Sizde dikkat edin varsa aman bide mıncıklaya mıncıklaya düşürmeyelim🥺
Göğüsleri bızıklamak prolaktini yükseltiyor canım 2 aydır bende ellemiyorum elletmiyorum🙈

😂😂😂😂 o kadar katılıyorum ki sana bende çıldırırım evde delice dans ederim herhalde 😂😂😂 tabi sonra hemen eşime serçe doğruca km testine giderim inanmam idrar testine
İğne etkisiyle bile olmadı ya çift çizgi ben biraz bozuldum açıkçası 😂😂
Yaa gerçekten mi😇 bu sabah sol kasığımın ağrısıyla uyandım. Gelişip büyüyen yumurtam soldaydı. Ama adet belirtilerimde başladı. Umudum kalmadı bu yüzden
Bence bugün ve yarın tekrarla testi ama erken gebelik testi yapma canım 14.günde pozitif olup da kan da negatif sonuç alan oldu ben de birazdan tekrarlıycam

Modum idare eder bebeğim testi tekrarlıycam birazdan o zaman nolur bilemem 😂

Valla olcam gibi ağrıyor canım hiç sanmıyorum 2 3 güne yapmadan adet gelir.. Senin nasıl sancın var mı aramızda 1 gün var dimi
Benim şuanlık yok gibi ağrım ama ara ara giriyor canım. Bide yoğun akıntım var dünden beri rengi krem sarıya dönük 🤷🏼‍♀️
Göğüsleri bızıklamak prolaktini yükseltiyor canım 2 aydır bende ellemiyorum elletmiyorum🙈
He prolaktini yükselttiğinden öyle sonuc olabiliyor o zaman canım. Bende bi işte acıyomu diye ara ara bakıyordumda bakmıcam artık😂

Bence bugün ve yarın tekrarla testi ama erken gebelik testi yapma canım 14.günde pozitif olup da kan da negatif sonuç alan oldu ben de birazdan tekrarlıycam

Hadi tekrarla bize de at 😍

Adet sancısı bende de oldu sabah canım ya kaldım iki büklüm oldum eşim koluma girip oturttu bi yere. Ama imkanı yok adet olmam kendime çok güveniyorum bence ağrıya çok takılmayın adet olcam diye hepimizin başladı çünkü ağrısı bence olmazsın inşallah olmazsın 😘
Aşkitom tek çizgi test göresin mi geldi 😂😂😂

Bnde gebelik testi de kalmadı canım hepsini dün yaptım.

Adet sancısı bende de oldu sabah canım ya kaldım iki büklüm oldum eşim koluma girip oturttu bi yere. Ama imkanı yok adet olmam kendime çok güveniyorum bence ağrıya çok takılmayın adet olcam diye hepimizin başladı çünkü ağrısı bence olmazsın inşallah olmazsın 😘

Aşkitom tek çizgi test göresin mi geldi 😂😂😂
Sen ne zaman olmuştun iğneyi canım?
Yok ben hissediyorum sancının şeklinden çünkü her ay erken geliyor adetim bu sancı olunca.. Bakalım kısmet

Valla kuzum sanada hak veriyorum çok zorlu bi dönem Allah yardımcımız olsun ama benim tavsiyem ilacla olmadıysa önce film çektir ben filmin ne olduğunu bilmiyodum ayrıntılı ama doktorum demişti yumurtam büyüdü diye heyecandan dinlemedim o yüzden tam anlamadım. Filmden sonra filmde bi sorun yoksa öyle aşılamaya gecilirmis. Bence en önemlisi doğru doktor memnun musun doktorundan
Memnunum doktorumdan ya anlayışlı ilgili 👍

Ben yaptırdım hayatım cok korkmustum 10 dk sürüyor alttan muyane eder gibi. Daha sonra saf su veriyorlar içine. Oda açıyormuş sanırım. Ama öyle agrılı degil zaten belli başlı iki üç firma var anadolu yakasında isen caddebostanda biyerdi.
Yok İstanbul da değilim canım ama sağol içim rahatladı korkmuştum.

A neden her doktor farklı konuşuyor yaa. Ama arkadan gelip çatlayan onla hamile kalan bikaç kişiyi gördüm canım burda ben. İnşallah tatlım 🤲🏼

Canım sanki var gölge gibi bişeylerr

ahahah ay kız beende bugün bi çılgınlık yapıp hastane çıkışı aldım😂😂

Katılıyorum canım bende şişli echomarda çekildim. Gercekten 5 dklık hiçbişey anlamadım bile 🤗
Anastezi yapıldı mı hgs çekilirken 🙈

Al bebeğim attım tertemiz yine olmadı olmadı olmuyodu 🙄🙄🙄
Sen ne zaman olmuştun iğneyi canım?
Yok ben hissediyorum sancının şeklinden çünkü her ay erken geliyor adetim bu sancı olunca.. Bakalım kısmet
13.günüm bugün canım malesef negatif
Bnde gebelik testi de kalmadı canım hepsini dün yaptım.
Bugün sabah yaptım yine negatif olmadı bu ay da 😐

Eklentiler

• IMG20210213121355.jpg
    IMG20210213121355.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 28
Back